Ukens Spørsmål #14

Hei! Beklager for null blogging i går, men etter skolen sov jeg stort sett hele dagen og på kvelden fikk jeg besøk av Marit, Anna og Karoline. Var en kjempe koselig kveld ihvertfall, så håper jeg dere hadde det samme :-) Skal på folkvang i dag, så snart kommer Kari, Anna og Fredrik hos meg så blir vi kjørt. Håper det blir en fin kveld, så får dere også ha en fin kveld. Her kommer ukens spørsmål!

Hva/hvordan trener du på 3t?

Når jeg er alene så trener jeg som regel bare på trede mølla, haha.. Kan hende jeg også er på elipsemaskin eller sykler alene også da, men det går mest for jogging alene. Er jeg med venner blir det mest styrke, så jeg prøver å variere. Men det er ikke noe faste rutiner enda nei, blir kanskje senere hvis jeg virkelig setter meg inn i trening osv :-)

Hvordan er kostholdet ditt?

Ikke bra i det hele tatt, inntaket mitt på mat er veldig ujevnt og jeg spiser ikke frukt eller fisk, så vidt grønnsaker. Skjønner ikke hvordan jeg holder ut med den maten jeg spiser nesten. Jeg vil ikke si jeg har så veldig usunt kosthold, jeg spiser jo godteri (av og til i ukedagene) og drikker brus osv. Men jeg prøver selvfølgelig å holde meg så sunn som mulig, men det blir veldig vanskelig når jeg er så kresen på mat. Kjenner jo mange som tar seg frukt når de får lyst på sukker, men hva skal jeg liksom gjøre for å hindre suget på godteri, ender opp med enten godteri eller tyggis haha.

Hvor mye trener du i uken?

Det kommer helt an på hvordan formen min er, humør og motivasjon. Jeg prøver å trene minst 2 ganger i uken, noen ganger blir det flere andre ganger mindre eller ingen trening. Men jeg gjør som regel styrke hver kveld før jeg legger meg da, men det er ikke så tung styke at jeg kan kalle det trening!

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent siden jeg var bitte liten, jeg er egentlig vandt med masse trening i uken pga turn. Når jeg var mindre trente jeg jo nesten 3 timer hver dag, så ble det litt mindre når jeg skiftet til troppsturn. Da trente jeg 3/4 ganger i uken, savner litt å ha det kravet at jeg må møte opp på trening. Nå er det litt mer opp til meg selv, men trening har alltid vært en selvfølge for meg, dumt det har endret seg litt.

Lenge siden den er kjøpt?

Det vet jeg ikke dessverre!

 Hvilket medlemskap har du på bieberfever?

Jeg tror ikke jeg er medlem der lenger? Hadde ihvertfall 3 månder.

Hvor mye spiser du hver dag?

Kommer helt an på, veldig uvariert mat inntak på meeg.

Noe annet dere lurer på til neste gang? 

 

4 kommentarer

Postet av: ezel - helene og michelle
Dato: 26.01.2013 kl. 20:36 Blogg: http://ezel.blogg.no


veldig bra svart! :-)
Postet av: Ingrid
Dato: 26.01.2013 kl. 21:33 Blogg: http://ingom.blogg.no/


Bra svart!:)

Hva skjer egentlig når man er medlem på bieberfever? :) Har ikke skjønt det helt enda, hehe!
Postet av: Ronja 20år- Enda en mammablogger
Dato: 26.01.2013 kl. 22:48 Blogg: http://ronjan.blogg.no


Fine svar:)
Postet av: Samrin Batol
Dato: 27.01.2013 kl. 14:45 Blogg: http://sambat.blogg.no


du er kul az

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: