Outfit 26.08.13

Heeei!

Nå har jeg fått fikset på designet og er vel egentlig ganske fornøyd, kunne tenkt meg en ny header men vi får se! Kom vel hjem fra skolen for en time siden, sluttet klokken fire så da kommer jeg ikke hjem før sent. Det er så teit timeplan 2 året, vi får plutselig to timer fri midt i skoledagen? Haha, da har jeg, Eline, Julie og Payman planlagt at vi skal trene ihvertfall siden vi har det flere ganger i uken. Har også tenkt å søke meg jobb i morgen litt rundt om kring på Tiller(der skolen min ligger) Så jeg bare drar på jobb rett etter skolen hihi, tror kanskje Julie skulle søke sammen med meg noe som blir enda bedre! Håper jeg/vi får en jobb der det ikke kommer så mange folk, så det blit litt chill - har jo skole til kvart over tre og fire alle dager bortsett fra fredager.. Jaja, dette er vel kanskje ikke så interessant for dere. MEEENN JOOO! Jeg skal ta tatovering neste uke <333333 Jippiiii.

Tenkte å se ferdig siste episode av The lying game også en liten powernap, før det blir noe mat.. Høres ut som en god plan! Her er dagens outfit :-)


haha ser helt på tryne ut, sorry. Har vært en time på trening når vi hadde to timer fri, også gym etter det også jaaa.. Unnskyldninger♥


Hva synes dere?

5 kommentarer

Postet av: Frida Vik - Legg meg til som venn!
Dato: 26.08.2013 kl. 17:58 Blogg: http://fridavik.blogg.no


Såå fint! Du er så pen :D
Postet av: oneblogoneworld by Ida
Dato: 26.08.2013 kl. 18:13 Blogg: http://oneblogoneworld.blogg.no


Fint :-)
Postet av: janne
Dato: 26.08.2013 kl. 19:57 Blogg:


Hvor er skjorta di fra? :)

Du er så nydelig!
Postet av: Andrea Hansen - kommenterer tilbake, bilder, sminke og klær.
Dato: 26.08.2013 kl. 21:58 Blogg: http://andreahaansen.blogg.no


så fint! du er utrolig pen:)
Postet av:
Dato: 28.08.2013 kl. 15:54 Blogg:


Kan du legge ut et innlegg om tatoveringen, hvor mye den koster, hvorfor den, hvor du har tatt den, hvor du har tatt den på kroppen og ect. Vært kjempe bra :D vil gjerne ta tatovering selv.

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: