Ukens Spørsmål #17

Kan du legge ut et innlegg om tatoveringen, hvor mye den koster, hvorfor den, hvor du har tatt den, hvor du har tatt den på kroppen og ect. Vært kjempe bra :D vil gjerne ta tatovering selv.

Det kan jeg! Det kommer vel dagen jeg tar tatoveringen eller noe.

Hvor er skjorten fra?

Den er fra H&M og er Marit sin.

tusen takk! jeg sliter veldig med dårlig selvtilitt pga kviser, liker ikke håret mitt, føler jeg har stygge klær osv. det er ikke enkelt! men rådene dine hjalp veldig! takk:)

Kjempe koselig at du likte innlegget om å få bedre selvtillit, er så godt å vite at det kanskje hjelper noen!

Hei, så kjekt å se du blogger igjen! Jeg leste bloggen din før, men sluttet da du hadde pause. Trofast leser og sånn, ikke sant:P Neida, men så utrolig bra du ser ut! Husker du snakket veldig mye om trening og om å få en bra kropp før, så vil jeg bare legge til at du virkelig har klart det! Så nydelig du ser ut:D

Haha, koselig å høre og at noen ser forskjell! Tusen takk :-)


Er du ikke fan av Justin bieber mer? Hvorfor er du ikke fan av han mer i så fall?

Nei, er ikke det. Hvorfor? Hmm vet ikke, en dag vokser man vel fra det haha.

Hvilken konsert synes du var best? My world tour eller Believe tour?

Jeg synes vel My world tour var best siden da var jeg skikkelig belieber, men believe tour var helt greit det også da selvfølgelig :-) Han er jo flink.

Skal du på Selena gomez sin konsert?

Neei :( Har faktisk skikkelig lyst, men orker ikke.

Hva skal det stå på tatoveringen du skal ta?

Jeg har planlagt og ta tatovering der det står "Fighter" på håndleddet og noen fugler som flyr rundt. Men om prisen blir for dyr for hva jeg orker å bruke, blir det bare "Fighter" så får jeg sette på fuglene senere.


Den skal se nesten sånn ut!

Har du noen tips til å overtale foreldrene til å ta tatto?

Njaaa, jeg har jo maset i sikkert ett år nå da. Så mamma vet jo jeg virkelig har lyst på, pappa likte det ikke så mye men jeg tror begge forstår meg. Jeg fortalte mamma grunnen til tatoveringen og hvorfor den betyr så mye for meg, for jeg mener at skal man ta tatovering så skal den bety noe for deg. Man tar ikke bare for å ta, den skal bety noe for deg og påminne deg om hva du f.eks har gått gjennom om det er tilfellet. Så om du har en grunn og bakgrunn for den tatoveringen du vil ha så er det vel bare å forklare. Men jeg kan jo uansett ta tatovering uten tillatelse om ett år, så tror det er en liten grunn til at mamma sa ja fordi hun visste jeg kom til å ta når jeg ble 18 uansett.

Har du flere spørsmål så er det bare å spørre, da kommer det på neste runde!

ÉN KOMMENTAR

Postet av: oneblogoneworld by Ida
Dato: 30.08.2013 kl. 20:57 Blogg: http://oneblogoneworld.blogg.no


Bra svart!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: