Historien og spørsmål om tatoveringen

Historien bak tatoveringen.

Jeg var egentlig veldig i tvil om jeg ville gå ut med dette på bloggen, men jeg tenkte jeg bare kunne fortelle smått og ikke i så mye detaljer. Grunnen til dette er fordi det er veldig privat, og jeg vil heller lage et innlegg når jeg blir frisk og kanskje føler mer for det. Men uansett - ordet "fighter" sier jo seg selv hva det betyr. Ordet har kanskje forskjellig mening fra person til person, men for meg betyr det i hvert fall at man er en kjemper! En person som kjemper seg gjennom ting, noen som ikke gir opp og virkelig har gått igjennom mye men fortsatt er her i dag. Jeg sliter med psykiske ting som jeg sikkert never senere, og det er derfor dette ordet betyr mye for meg. Jeg har kanskje ikke gått gjennom mye drastiske ting som har med døden, voldtekt og slike ting... Men det å slite psykisk er utrolig vanskelig og helt jævlig å gå gjennom. Og selv om jeg ikke er frisk enda, håper jeg og tror jeg at jeg blir bedre - At det kommer en bedre tid, og det vil det selvfølgelig. Da kan jeg se tilbake på det, og minne meg på at jeg kan klare alt. Og siden jeg fortsatt ikke er helt frisk, kan jeg se på tatoveringen de gangene jeg har det helt jævlig. Da kan jeg se tilbake på de dagene, perioden, følelsene, ukene, årene jeg har gått gjennom akkurat det samme - men jeg klarte meg gjennom det! Det er litt vanskelig for dere å skjønne sikkert, men dette var det beste jeg klarte haha.

Hvor mye kostet den?

I og med at min ikke var noe "krevende" så kostet den 1500. Jeg trodde jo jeg minst måtte bla opp med 2500 eller noe, men heldigvis ikke!

Hvor tok du tatoveringen og hva var aldersgrensen?

Jeg tok den på Onkel Henrys, den finnes også i lillehammer tror jeg? Det er 18, men jeg hadde tillatelse.

Hvordan var det og ta tatoveringen?

Det var jo selvfølgelig vondt, men ikke like vondt som jeg trodde. Hadde jo forbredt meg på å gråte, men det gikk heldigvis helt fint. Det kommer jo an på hvor mye smerte du tåler også selvfølgelig, enkelte gråter og andre kan til og med synes det er godt??? Så kommer det jo helt an på hvor man tar tatoveringen selvfølgelig, men jeg synes ikke det er noe å grue seg til.

Hvor lang tid tok det?

Hmm, det er jeg ikke sikker på. Tok under en time ihvertfall!

Har du selvskadet deg på armen eller er det bare merker fra plasten?

Det er vel begge deler.

Måtte ikke moren din bli med å skriveunder siden du er under 18?

Tydeligvis ikke, kanskje han trodde jeg var 18 eller over. Men mamma måtte ikke snakke med de eller skriveunder noen ting.Om det er flere spørsmål så er det selvfølgelig bare å spørre, så blir det med på neste ukens spørsmål :-)

4 kommentarer

Postet av: helene simensen
Dato: 03.09.2013 kl. 19:57 Blogg: http://helenessimensen.blogg.no


Kjempefin!:)
Postet av:
Dato: 03.09.2013 kl. 20:49 Blogg:


Vet moren/venner/eks-kjæreste at du selvskader deg selv?

Du er veldig sterk! du er et forbilde!
Postet av: marie
Dato: 03.09.2013 kl. 23:26 Blogg:


håpe du føle dæ bedre om ikke så leng, stå på : - )) super fin tatovering
Postet av: janne
Dato: 04.09.2013 kl. 18:31 Blogg:


Den var utrolig fin :-)

Du er en kjemper, og du er et forbilde! Stå på videre og håper du føler deg bedre snart, Stine<3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: