Ukens Spørsmål #18

Hvilken str har du? :) jeg var på europris, men de hadde bare 8-12 år.

Jeg har i størrelse Large tror jeg? Kunne gjerne hatt enda større, fordi jeg liker de skikkelig store, og den går nesten ikke over rumpen min, noe jeg hater.. Haha.

hvor er fleecejakken fra?

Sååå mange som spør, den er fra europris overraskende nok. Morsomt at så mange liker den da, den er kjempe god bruker den hveeer dag.

kan du legge ut noen bra bakgrunnsbilder for iPhone 5? og av appene dine?

Jeg har Iphone 4 og bruker som regel bare bilder av meg og venner til bakgrunn. Men kan jo vise noen jeg bruker av og til og kanskje lage noen? Apper tror jeg ikke jeg orker å vise, fordi jeg har bare redigeringsapper ellers går det i twitter, facebook, instagram, vine osv.

Hvilke mål har du innenfor treningen?:-)

Jeg har mål om å blir sterke og stramme opp kroppen. Jeg er langt i fra fornøyd med kroppen, men har endelig fått det inn i hodet mitt at syltynn er ikke fint. Dette er ikke negativt ment mot de som er det selvfølgelig, men dere som er syltynn normalt ser frisk ut, om jeg skal bli det bli det vil jeg ikke se frisk ut på noen måte. Så det jeg har som mål er og få fastere og sterkere lår, større og strammere rumpe, strammere mage og tynnere mage, større hofter, markert rygg og tynnere/strammere armer - men det skal komme av muskler ikke av for lite næring eller noe slikt. Husk at det er viktig og ha et sunt forhold til kroppen sin, uansett hvor vanskelig det kan være :-)


Her ser dere kanskje en liten miks av hva jeg øsnker, det er ikke hele kroppen til de jeg ønsker men enkelte deler av det de har. Selv beundrer jeg kroppen til Alexandra Bring kjempe mye(øverst til høyre) men jeg ser mest for meg at jeg kan få magen til hun øverst til venstre. Har ikke så mye tro på at jeg klarer å få den magen jeg ønsker siden der legger jeg på meg fortest og mest.. Men man får fortsatt sette seg ønsker og mål!

Hvor er shortsen fra og hvor mye kostet den ? :D

G-sport og kostet 199kr(var på salg).

Noe mer du lurer på?

2 kommentarer

Postet av: Vibecke Milly - kommenterer tilbake
Dato: 29.09.2013 kl. 18:24 Blogg: http://bibliot.blogg.no/


Hvor er det du trener?
Postet av: Maria Bergheim
Dato: 29.09.2013 kl. 19:56 Blogg: http://maariiiaa.blogg.no


fine svar!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: