Gjør stilen din mer fresh med lycke!

Hei! I dag hadde vi to fritimer så da ble jeg ferdig med dagens treningsøkt før til og med skolen var ferdig! Så nå har jeg hele dagen på og slappe av, kanskje jeg skal være smart og bruke noe av tiden på og øve til rettslære og gym prøve, hmm vi får se!

Uansett! Når jeg kom hjem i dag, fikk jeg nemelig en gave på døra fra Bagorama! Mottok faktisk seks utrolig fine vesker, og det var ikke bare bare og pakke de ut og ta av alt plastikken for å si det sånn. Jeg ble veldig positivt overrasket over veskene, det er vel ikke bare jeg som elsker og freshe opp et antrekk med vesker? Det kan utgjøre en så stor forskjell, spesielt om man han valgt en litt kjedelig outfit. Vesken er i merket lycke, og de har mange forskjellige fine vesker. Det er vekser du kan bruke på skolen, jobb, fest ja og til og med trening også. Dere skal ikke se bort i fra at disse kommer til å være mye med på outfit bilder hihi :-)

Kanskje jeg til og med deler ut en til konkurranse hvis noen er interessert :-) Uansett, jeg fant meg tre favoritter, men synes egentlig alle var veldig fine på hver sin måte.  

Her er facebook link til lycke merket
Her er facebook link til house merket 


Her ser dere da veskene jeg fikk!

Blandt alle veskene, så var det disse tre som falt mest i smak! Den øverst til venstre er en utrolig fin skoleveske, spesielt på dager hvor jeg ikke trenger å drasse med meg så mye. Den ved siden av er utrolig stor, noe som er praktisk for meg med skilte foreldre og som trenger og drasse med meg mye fram og tilbake. Neders ser dere en pengbok som er utrooooolig fin! Den har sykt mye plass, og den var egentlig helt perfekt. Akkurat en slik pengbok jeg trengte, nå som alle andre jeg hadde er så og si ødelagt :-)


Her ser dere litt av pengboken inni.

Dere kan også like hjemmesiden deres for å få mer nyheter her!

//sponset

Hva synes du om veskene? Har du noen vekser fra merket lycke?

9 kommentarer

Postet av: fotwo
Dato: 21.10.2013 kl. 18:53 Blogg: http://www.fotwo.blogg.no


så fine :-S ha en kjempe fin kveld :-D jeg digger bloggen din:-D
Postet av: Sandra Børstad
Dato: 21.10.2013 kl. 19:15 Blogg: http://missborstad.blogg.no/


Fine vesker :) Har ingen fra det merket nei!
Postet av:
Dato: 21.10.2013 kl. 19:48 Blogg:


hvor kjøper man de? hva er prisen? :-)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 21.10.2013 kl. 19:51 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: Det finner du på nettsiden bagorama.no :) Prisen varierer på hvordan veske du skal ha. Du kan også sjekke om de har butikk i din by på nettsiden.
Postet av: :)
Dato: 21.10.2013 kl. 20:20 Blogg:


hei! jeg finner ikke den svarte vesken som er helt nederst til venstre og som du også har et enkeltbilde av på nettsiden deres, vet du om den fortsastt er der?
Postet av: annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3
Dato: 21.10.2013 kl. 20:45 Blogg: http://annasylvelin.blogg.no


åå vil ha!!
Postet av: Andrea Victoria Stene Kinn
Dato: 21.10.2013 kl. 21:42 Blogg: http://andreavictoria.blogg.no


så mye fint !
Postet av: cathrineson
Dato: 21.10.2013 kl. 21:53 Blogg: http://cathrineson.blogg.no


så fine!
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 21.10.2013 kl. 22:38 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


:): Nettsiden deres er veldig lite oppdatert, så den finnes bare på butikker! Lycke finner man mest hos Bagorama men også hos Citybag, så du kan jo søke opp om du har noen av de butikkene nær deg :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: