Ukens Spørsmål #22

Hva gjør du for å få flat mage?

Flat mage har jeg ikke, men det er noe jeg ønsker og jobber gradevis mot. Først og fremst må man jo ha et sunt kosthold, det er vel egentlig noe av det viktigste. Ellers er løping, sykling, elipsemasking og intervall en fin fettforbrenner for magen. Intervall og løping er det mest effektive tror jeg. Styrke er selvfølgelig ingen minus, men du får ikke noe spesielt flatere mage av å bare trene styrke på magen, du har fett over som uansett skjuler musklene, derfor er cardio, magestyrke og sunt kosthold et must.

må bare starte først med å si at jeg ser veldig opp til viljestyrken din og du har fått meg til å begynne å trene! og jeg har lest innlegget ditt om hva du trener og hvordan osv, men jeg lurer på om du kunne vise hvordan du gjorde de metodene? :) hvis du har mulighet til det

Tusen takk for det! Kjempe koselig å få høre slike ting, og at dere liker hva jeg skriver hihi. Det er flere som lurer på dette, men jeg trener som regel alene når jeg er på trening så jeg har egentlig ingen mulighet for å filme øvelsene. Kunne selvfølgelig ha laget en video av enkelte øvelser hjemme, men jeg får se om jeg får tatt med meg ei venninde en helg når treningssenteret nesten er tomt så kan jeg filme og slikt - lover ingenting, men kan prøve.

Det så godt ut, men hva er det? Kos deg på trening:)

Det er speltlumpe med tomatpure, ost og salat. Nesten som en pizza, bare MYE sunnere. Dette er faktisk så genialt. Du kan bruke det til middag, frokost, kveldsmat - alt. Om du ikke har tomatpure, så kan du bruke ketchup(helst sukkerfri), smaker like godt det også. Faktisk så jeg nesten liker det best.

Om dere er interessert så kan jeg lage et innlegg med forskjellige måter du kan lage mat med speltlumper på?Den såkalte vinterversjonen av 2xu er ikke gjennomsiktig. Den er heller ikke så mye tykkere enn sommerversjonen.

Hmm, nå vet jeg ikke helt om vi snakker om det samme? Men jeg har prøvd den mainstream 2xu tightsen som alle har og elite tighsten - og begge var "gjennomsiktig" når jeg bøyde meg ned i knebøy posisjon. Så på meg så var den gjennomsiktig, altså trusen min vistes - ikke så mye at det gjør noe, men syntes nok til å være en plage. Men dette kommer vel an på om du har tightsen litt for stor eller litt for liten. 

jeg lurer på hva du spiser til frokost og hva du har med deg til lunsj på skolen? :D trenger tips, hehe

Til frokost spiser jeg som regel 2-3 knekkebrød med enten snøfrisk, kremost med hvitløkssmak, kylling pålegg eller ost. Og til lunsj på skolen har jeg så og si alltid med salat, proteinbar og av og til proteinshake :) Er ikke akkurat så veldig oppfinnsom selv haha.

hva er en normal dag i "matveien" for deg? hva pleier du å spise til lunsj, frokost og middag + mellommåltider? hvor ofte skeier du ut og spiser godteri? :)

Hos meg varierer kosten veldig på humør og selvfølese. Derfor sparer jeg opp penger til kostholds plan som ei PT trener skal lage så fort jeg har betalt. Da får jeg garantert ikke så mye dårlig samvittighet, fordi hun setter jo opp mat som skal gjør til at jeg beholder/øker muskelmasse men mister fettprosent. Men jeg kan si hvordan dagene mine som regel ser ut.

Frokost - 2-3 knekkebrød med ost, kylling pålegg, leverpostei eller snøfrisk + drikke er som regel zeroh, fun saft eller cola zero - av og til appelsin juice men jeg blir gal i hode av hvor mye kcal det inneholder.

Lunsj - Så og si alltid salat, pleier også å ha med meg speltlomper og knekkebrød - noen ganger både salat og knekkebrød, spesielt på lange dager. Har også med meg ofte en proteinbar som jeg spiser på bussen på vei til trening, og av og til proteinshake.

Etter trening - Endten så venter jeg til middag, eller så lager jeg meg en liten salat, knekkebrød/brødskive medegg(eksepel ser dere i innlegget under), eller speltlompe"pizza"(ost og ketchup på.)

Middag - Om jeg lager maten min selv er jeg veldig flink til å veie maten - om mamma lager så går det som regel i kyllingwok, noe som er sunt og utrolig godt. Når jeg er hjemme alene blir det som oftest speltlompepizza eller 50g pasta/ris og 50g kylling og litt ost. Noen ganger har jeg 100gram i en av delene, kommer helt an på om jeg har kylling filet eller kyllingkjøttdeig-ish.

Mellomåltid - Som regel knekkebrød, rester av middag eller ingenting.

Kvelds - Knekkebrød med pålegg som jeg nevte over.

Ellers har jeg satt meg regel på å skeie ut en gang i uka, noen ganger småspiser jeg litt i hveragene men det er svært lite og som egentlig ikke gir så mye negativ effekt. Men det er ofte om jeg er med venner i helgene at jeg skeier på en måte ut hele helga, men prøver å gjøre det så lite som mulig. Noen ganger skeier jeg ikke noen gang i uka, kommer som sagt helt an på hvordan jeg føler meg, hva som frister osv. Av og til så er det faktisk mye bedre å "skeie" ut med ekstra mye mat, f.eks 6 knekkebrød isteden for 3, baguetter osv. Håper du fikk svar på spørsmålet ditt haha.

Noe annet du lurer på?

10 kommentarer

Postet av: Style By Keinapel
Dato: 21.11.2013 kl. 16:20 Blogg: http://keinapel.blogg.no


kjempefin blogg:)
Postet av: Marie Oma
Dato: 21.11.2013 kl. 16:39 Blogg: http://moex.blogg.no


gode svar :) fin blogg du har!! likte veldig godt designet ditt :)
Postet av: Laurie Deline
Dato: 21.11.2013 kl. 17:12 Blogg: http://laurie.blogg.no


Liker måten du svarer på, dette innlegget var veldig gøy å lese :)
Postet av: Janne, kommenterer tilbake
Dato: 21.11.2013 kl. 17:13 Blogg: http://holdingonadream.blogg.no


bra svar :)
Postet av: irisedvarda
Dato: 21.11.2013 kl. 17:40 Blogg: http://irisedvarda.blogg.no


bra svar: )
Postet av: Matilde Gjesdal
Dato: 21.11.2013 kl. 17:58 Blogg: http://matildeg.blogg.no


Gode svar!
Postet av: marthe
Dato: 21.11.2013 kl. 20:37 Blogg:


åå speltlomper <33333 kom gjerne med tips, har kun prøvd med skinke, salat og sukrin, kanel :-) veeeldig godt
Postet av: RisRosOgKlaging
Dato: 21.11.2013 kl. 20:55 Blogg: http://www.risrosogklaging.blogg.no


Bra svart! :)
Postet av:
Dato: 21.11.2013 kl. 21:56 Blogg:


jaa kom gjerne med tips til speltlomper, jeg trenger ny mat å spise! liker bloggen din kjempegodt forresten:)
Postet av:
Dato: 23.11.2013 kl. 12:59 Blogg:


kan du legge ut bilde av sminken du bruker?

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: