Ukens Spørsmål #23

Hit the gym i Trondheim, vet du noe om det? Kan du fortelle litt?

Jeg har aldri vært der eller hørt så mye om det, men når jeg hører noen nevner det så skal det være ganske bra tror jeg. Men har dessverre ikke mye info å komme med, men jeg tror Fitnessnora trener der, så du/dere som lurer kan jo prøve å få kontakt med henne :-)

Jeg mener selv jeg har tjukken lår, og har lyst til å få gjort noe med dette raskt. Kan du gi noen gode tips? Gjerne et litt fyldig svar..

Jeg er jo ingen ekspert på dette så du må heller ta kontakt med en pt-trener eller noe. Men kan jo komme med noe, feks så må du først og fremst tenke på kostholdet ditt. Det er kostholdet som gjør det største av fettprosenten din, og det kan også hende at kroppen din er bygd opp slik at du ikke kan få så tynne lår som du ønsker. Du kan lese litt her, så kanskje du får litt tips. Det beste er vel å søke seg litt rundt på nettet og/eller ta kontakt med noen som erutdannet pt trener og kan litt om kosthold, trening, kropp osv! Lykke til.

Tips til ett treningssted i Trondheim med lite folk på? Vil på et senter som det ikke er så mange folk på men selv om så er det bra utstyr.

Ja, der jeg går(Impulse) er det veldig lite folk, men jeg tror det begynner å komme en del dit også nå faktisk... Dessverre. Men det er et til som ligger ved Buran som heter easyfit hvor svært få trener tror jeg. Det senteret skal ligge flere steder i Trondheim, men vet ikke hvor og jeg vet heller ikke hvilke utstyr de har. Men jeg vil anbefale Impulse, prisen er kjempe fin, de som jobber der er hjelpsom og legger merke til deg, de har alt du trenger av utstyr(så og si) og det er heller ikke så alt for mye folk - kommer selvfølgelig an på tidspunkt på dagen osv også. Jeg selv har gått på både Elixia, 3T og Impulse, og av alle de tre så liker jeg meg best på Impulse.

Har du kjøpt varene fra proteinfabrikken på proteinfabrikken.no? Eller får man kjøpt det her i Trondheim og? Såfall hvor?

Jeg har proteinshake derfra og en shaker men ingenting annet. Jeg vil anbefale gymgrossisten, deres produkter er mye bedre men kan bare kjøpes på nett tror jeg. Produktene på proteinfabrikken kan man kjøpe på nett, enkelte matvarebutikker og helsekost butikker - f.eks den på Torget i byen ved inngangen!

Hva vil du anbefale som en sunn og god nistepakke, har du noen eksempler? : )

Njaa, knekkebrød med kylling pålegger veldig mettende i hvertfall. Men jeg liker best å ha med meg salat eller wok på skolen jeg, kjøper som regel salat på skolen men det blir også dyrt i lengden. Men salat er vel det beste jeg kan komme med, også er et lurt å ha med proteinbar hvis du skal på trening etter skolen eller bare blir sulten og du har spist opp matpakken :D

Hvor er toppen fra?

Bikbok :)

Kan du legge ut screenshot av iPhone appene dine og hvordan du har ogranisert "Home"?Spennende eller hvaaaa.

Hvordan er kostholdet ditt i julen? :)

Hmm, det er ikke så strengt nei haha. Jeg spiser så mye godteri jeg vil og spiser mat og drikker annen brus enn cola zero, men prøver jo å begrense meg selvfølgelig. Heldig for meg så hater jeg julemat, så det vanskeligste blir å holde seg unna godteri.

Kan du skrive ned de nye øvelsene du lærte i PT timen? :D

Dessverre så husker jeg veldig få øvelser, men tror hun skulle sende meg en mail med øvelsene så da kan jeg vel poste et innlegg om det.Nå stikker jeg på trening, lurer dere på noe mer så er det selvfølgelig bare å spørre!

3 kommentarer

Postet av: Silje<3
Dato: 23.12.2013 kl. 18:57 Blogg: http://siljel0ve.blogg.no


åå forbilde mitt !!
Postet av:
Dato: 25.12.2013 kl. 11:21 Blogg:


Du er nydelig!

jeg er ikke fornøyd med kroppen min, jeg fyller 14 nå i januar og har hatt lyst til å starte på treningssenter en stund. Men jeg føler det blir kleint, for jeg er bare gammel nok til å trene på spenst og der er det så mange.. Jeg vil ha tynnere mage, finere og tynnere bein og armer. tips?:)
Postet av:
Dato: 29.12.2013 kl. 02:39 Blogg:


Fortelle litt om proteinshake? Hvirdan det fungerer og hvordan bruke?

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: