Ukens Spørsmål #24

Flink du er :) Hvor mye har du gått ned i vekt?

Å gå ned i vekt er ikke noe mål for meg, det jeg fokuserer på er fettprosent. Der vil jeg gå ned, hittil har jeg gått ned 2% haha, guuud så vanskelig det er. Nå skal det sies at jeg ikke har verdens sunneste kosthold heller da, men litt er bedre enn ingenting hihi. Sitter å vurderer å gå inn for kosthold igjen når februar starter, får se om det går. Har jo blitt helt frelst av new energy. Spiser 1-4stk hver dag nesten........ OKi :D:D

Hvilket proteinpulver går du på?

Jeg går på Diet protein(sjokolade) fra proteinfabrikken. Ikke all verden med protein i det, så pleier å tilsette rent proteinpulver i den også. Men den innholder veldig lite fett og karbohydrater og smaker veldig godt. Koster under 200 og kan også kjøpes på helsekost butikker og andre butikker(coop extra), kan selvfølgelig kjøpes på nettsiden deres også.

Hvor mye spiste du hver dag i perioden du var så tynn i 2013? Ca hvor mange cal og trente du noe eller lå du bare hjemme?

Har ikke tenkt å gå ut med dette, i og med at det kan gi tips og/eller være triggende for andre. Jeg hadde en vanskelig periode i sommer, hvor matlysten var på bund og jeg klarte ikke å spise, til slutt nektet jeg å spise fordi jeg var da redd for å legge på meg. Etter hvert som tiden gikk(og vettet kom) begynte jeg å spise mer og mer gradevis slik at kroppen ble mer vandt til mat og slikt. Men hvor lite jeg spiste husker jeg ikke, farlig lite hvertfall. Om jeg først spiste noe var det goditeri. Is var som regel det jeg fikk ned, åååh is♥ Jeg trente ikke noe nei, men var jo en del ute da siden det var sommer.

 Men jeg vil ikke anbefale noen å spise lite for å bli tynnere. Heller tren litt cardio i uken + litt styrke og spis sunt. Du blir så mye finere da, promise!

Ja, men vet ikke helt om det er positivt eller ikke. Har gått ned over 10kg på kun noen måneder og er tydeligvis "undervektig".. Jeg synes selv jeg ikke er spesielt tynn og er egentlig veldig fornøyd med kroppen min akkurat nå i forhold til det jeg har vært før. Men alle sammen sier jeg har blitt for tynn og ber meg å spise og sånn. Har du noen tips?

Du har forresten kjempefin kropp! Man ser store forandringer på kun ett år også :-)

Først og fremst, tusen takk! Jeg har jo ingen kunnskap om hvordan du ser ut, om du sliter, om du spiser lite med vilje eller kostholdet ditt i det heletatt egentlig. Men du har gått ned veldig mye da, så om du var overvektig før så har du jo selvfølgelig lettere for å gå ned enn hva normalvektige/undervektige har. Men etter som hva du sier så var du aldri overvektig? Du får jo veldig vrangsyn på deg selv om man går og ikke er fornøyd med seg selv, jeg så heller ikke hvor tynn jeg var selv om jeg ble fortalt det selvfølgelig. Om du er veldig tynn nå og er redd for å gå fort opp i vekt så er det beste at du spiser sunt og spiser nok og hold deg i litt aktivitet, f.eks styrketrening trenger ikke å være cardio om du ikke liker det. Men spis i hvertfall, aldri sult deg selv! 

Kan du legge ut bilde av alle proteinpulverene du har og anbefaler?

Jeg har bare prøvd ett, rett og slett fordi jeg liker det veldig godt. Du kan lese hvilken litt lengre opp, jeg tror også denne skal være veldig god! Jeg har forresten prøvd denne(om jeg husker riktig), smaker veldig godt men har bare smakt på den ikke brukt den fast.


har du tatt ut navlepiercingen og latt det gro? hvorfoor?:(

Haha, den grodde faktisk i sommer. Jeg tok den ut i en time, så fikk jeg den aldri inn igjen. Litt kjipt egentlig, men nå ser jeg ikke noe negativt på det. Den var en liten plage når jeg hadde på meg bukser haha.

Noe du lurer på til neste gang?

5 kommentarer

Postet av: KRISTINE GANGFLØT
Dato: 23.01.2014 kl. 21:07 Blogg: http://kristinegangflot.blogg.no


Må si jeg liker bloggen din veldig godt. Jeg trener en del om dagen og synes det er spennende å se hva du skriver. Også flott å se forandringen som har skjedd. Strong is the new Skinny :D Thumbs up!! :)
Postet av:
Dato: 25.01.2014 kl. 18:14 Blogg:


:o du vet at toppidrettsutøvere ikke en gang trener nok til å burde gå på proteinpulver? (og de trener jo flere økter hver eneste dag) er helt sykt hvor mye man faktisk må trene for å ikke legge på seg av det istedet for å faktisk få nytte av det:o
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 25.01.2014 kl. 20:30 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: Haha man legger nok ikke på seg av det, kommer an på hvordan man bruker det. Jeg tar det for å få i meg nok kcal og proteiner pr dag :) så der tar du feil, etter min mening.
Postet av:
Dato: 14.02.2014 kl. 09:48 Blogg:


Jeg bare lurer, hvordan måler du fettprosenten din? På en nettside?
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 14.02.2014 kl. 11:28 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: vekta hjemme:)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: