Ukens Spørsmål #25

Kan du vise oss dine favoritt sanger for tiden?

Akkurat nå har jeg tre sanger jeg hører på hele tiden, egentlig fordi de beskriver veldig mye og betyr veldig mye for meg :-)

Siri Nilsen - jeg vet. Fant ikke sangen på youtube, men dere finner den på spotify HER. Verdens fineste sang.. 


James Arthur - Recovery 


A great big world & Christina Aguilera - Say something

Hvordan er musikksmaken din?

Hmm, jeg hører egentlig ALLTID på rolig musikk. Mest fordi jeg hører på teksten og ikke selve "musikken". Hender at jeg liker sangen pga melodien av og til også selvfølgelig. Har sangen en tekst jeg kjenner meg igjen i eller liker, så liker jeg sangen som oftest. Men på trening og fest osv så hører jeg selvfølgelig på annen musikk, haha. Men om jeg tar buss til skolen osv eller bare sitter hjemme går det mest i rolige sanger, ja.

Jeg bare lurer, hvordan måler du fettprosenten din? På en nettside?

Nei, jeg tror ikke man kan gjøre det bare via nett faktisk. Jeg gjør det på vekta vi har hjemme. Mamma jobber/jobbet med herbalife, så hun kjøpe en slags "spesialvekt" til det. Der kan jeg se fettprosent, hvor mye vann jeg har i kroppen, hvor mye av kroppen min som er muskler osv. Den er vel sikkert ikke 100% riktig, men det gir meg en oversikt over hvor jeg er. Men ellers finnes det klyper du kan kjøpe diverse steder for å måle også, bare å søke litt på nettet!

Har du noen tips for å gå ned i fettprosent?

Hmm, jeg er ikke så flink på matfronten altså. Men få i deg lite fett(det sier seg selv), hold deg unna godteri, junk food og erstatt store deler av måltidene med proteiner. Er ihvertfall dette jeg gjorde for å gå ned, og selvfølgelig cardio og styrketrening. Jeg brukte en nettside(husker ikke hva den het) som viste meg hvor mye prosent jeg måtte ha av carbs, fett og proteiner for å gå ned i fettprosent. Så jeg kan fortelle dere det i hvertfall da. Jeg skal ha 25% fett, 35% protein og 40%carbs. Vurderer å endre carbs og protein da, men jeg elsker jo brød og slik haha...

Hvor får du tak i slike flasker med inspirasjonstekst på?

Hmm vet de har to forskjellige flasker på XXL hvertfall, rosa og fin hihi.Bare lurer på om du gikk videre til sesjon 2?

Nei, har først og fremst ikke noe ønske om å være med. Men pga problemer så tror jeg ikke jeg hadde hatt noe sjangs uansett. 

Hvordan har du skaffet deg jobb? og hvor?:D

Jeg er turntrener hos Trondheims turnforening. Jeg spurte bare sjefen om de hadde behov for flere trenere, så møtte jeg og Marthe hun litt senere for å fortelle når og hvilkene dager vi ønsket å jobbe. 

Kan du legge ut en plan om hvordan du trener og hvilke øvelser du tar?

Njaaa, må først lage meg plan da hehe. Men kan sikkert få gjort det en eller annen gang!

Noe dere lurer på til neste gang?

2 kommentarer

Postet av: Emilie-Therese
Dato: 17.02.2014 kl. 16:36 Blogg: http://emiliener.blogg.no


Bra svart :)
Postet av: Ane Borghild
Dato: 17.02.2014 kl. 21:55 Blogg: http://primaballerinaa.blogg.no


fine svar! du er virkelig flink hva angår trening!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: