Ukens spørsmål #26

Tenkte jeg kunne ha et innlegg med ukens spørsmål siden det har kommet inn en del, og jeg føler egentlig ikke dere får med dere at jeg svarer i kommentarfeltet så da kan jeg like gjerne skrive innlegg :-)

Hei :-) har vært skadet lenge nå (bilulykke) og skal begynne å trene igjen om noen dager så da lurer jeg på hvordan jeg kan få skikkelig motivasjon? :-) også lurer jeg på hvordan du trener cardio :-) usikker på hva det er egentlig...!

Du er en utrolig stor inspirasjon, du er SÅ flink!

Hei! Utrolig trist å høre, håper du klarer å komme deg opp igjen! Det er forskjellig hvordan folk får motivasjon, men det jeg gjør når jeg mister litt motivasjon er å se litt på bilder for å hente inspirasjon, lage nye treningsplaner og finne nye øvelser, kjøpe treningsklær og fremgang er vel den største motivasjonen. Håper du klarer å komme igang, lykke til :-) Og tusen takk!

Har du noe planer om å stille i konkurranse?

Hmm, det hadde vært kjempe gøy for å være ærlig. Men jeg vet ikke om det er noe for meg i og med at jeg har et veldig vanskelig forhold til kropp, forandringer på kropp og mat fra før. Men jeg skal starte litt smått, og om jeg finner ut at dette har jeg kontroll på og vil fortsette med så kan det godt hende jeg stiller senere. Men det blir vel om en stund.

Hvordan kom du i kontakt med coachen,?

Jeg hadde lest om han på bloggen her og hørt litt positivt om han og det virker som han engasjerer seg i hver og enkelt kunde, så da tenkte jeg bare å prøve og se hva jeg også syntes. Veldig grei og veldig flink!

Var det gratis å ha en samtale med den coachen, og å få kostholdsplan osv? hvis ikke, vet du kor my det blir?

Samtalen var gratis, ja. Vet ikke så mye om pris, men du kan kontakte han på mail - arve.kristoffersen@online.no

Hvor er joggebuksa fra? :)

H&MKan du lage rom video?

Hmm, vi får se.

Jeg har selv startet og trene, og jeg lurte på om du hadde lyst å legge ut treningsprogrammet ditt? Og hva du liksom spiser i løpet av en dag? Du ser veldig godt trent ut, og det er sånn jeg vil bli:) håper på svar!

Jeg har ikke akkurat noen plan, bare sånn halvveis. Men kan jo skrive opp noe av øvelsene jeg gjør da.

På underkropp så gjør jeg som regel; knebøy, strake markløft, hip thurst, utfall/bulgariske utfall, sittende lårcurl og legpress + noen små øvelser. Men det er ikke alltid jeg gjør alt dette, det varier fra hvor mye jeg tar på enkelte øvelser og hvor lenge jeg trener og energi.

Overkropp(armer, rygg, bryst osv) så gjør jeg; Markløft, militærpress, hammercurl, bieceps curl, triceps pushdown med tau og stang(vet ikke om man kaller denne øvelsen det haha),  dips, hang ups, nedtrekk, benkpress, sittende roing, stående roing, skulderpress. Det er flere øvelser men de kommer jeg ikke på i farten.

Hva jeg spier vil jeg ikke gå inn på, men det er mye av knekkebrød, kyllingpålegg, brokkoli, kylling, karboandedeig, speltlumper, lett ost, fullkornsris.

hvilken størrelse bruker du i 2xu tightsen ? :D

Det er lurest for meg å ta xs egentlig, men da blir de så utrolig korte og trusen vises såååå godt om jeg skal bøye meg. Så jeg har ST i to av fire tighster. Liker best ST, altså small bare lengre ben. To av de har blitt veldig store da dessverre, men det fordi jeg vasket de feil.... uuuups.

hvorfor skaffet du deg coach på elixia når du trener på impulse ? :)

Fordi jeg tror ikke Impulse har coach, dessuten ville jeg ha noen som er dyktig og det er Arve :-) Blir selvfølgelig litt tungt når jeg ikke går på Elixia, men tror det vil ordne seg!

Hei! Jeg bare lurer på om du bruker noe olje eller noe sånt på risen eller kyllingen? Syntes alltid risen er så utrolig smakløs når jeg spiser det, kylling og brokkoli :-)

Jeg bruker ikke noe olje eller smør når jeg steker noe, nei. Men jeg tar litt salt i vannet til risen og krydder på kyllingen og brokkolien. Da blir det ikke så veldig smaktløst, har også på litt sukkerfri ketchup så det ikke blir så tørt!
Noe dere lurer på til neste gang?

3 kommentarer

Postet av:
Dato: 14.03.2014 kl. 22:09 Blogg:


hvordan skal man egentlig vaske 2xu tights ? :D
Postet av: Maria Kolby Sonstad
Dato: 14.03.2014 kl. 22:55 Blogg: http://mariakson.blogg.no


Du kommer til å bli så fornøyd! :-D Blir spennende å følge med!
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 14.03.2014 kl. 23:59 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: si det, pleier å vaske de for hånd mens mamma fant ut at de skulle vaskes på samme måte som ull eller noe? Skal stå på tightsen:)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: