Think pink

Heihei! Jeg har ei venninne som driver en egen bedrift gjennom skolen, og fikk da sponset produktet for å prøvde det. De har laget sport-bher som finnes i to forskjellige rosafarger, de støtter brystkreft og 30% av overskuddet går til brystkreft. Sport-bhene er kjempe fine, jeg elsker de haha. Jeg var litt skeptisk på kvaliteten men ble positivt overrasket faktisk. De passer best til styrketrening, siden de har ikke verdens beste støtte når det kommer til løping - men de funker helt greit der også. Jeg har prøvd de både til jogging, annen cardio og styrke og synes de fungerer fint på alle plassene. Men det kommer sikkert an på hvor store pupper man har, tenker jeg. De sitter også ganske godt på, og ser smashing ut. Jeg har min i mørk rosa, men den finnes også i en litt lysere farge. 

Dere kan like facebook siden deres her, og kontakte de på mail( emilie_kvam@msn.com eller nina-96@hotmail.com). De koster 299 og det er en fin pris i og med at en god del av pengen går til en god sak! 

Den var bitte litt liten rundt puppene til meg, men det går fint. Jeg har i størrelse xs, så de er vel ganske normale i størrelsen vil jeg si. Se så fin den er, haha så søt.

Hva synes du om sports-bhen? Kunne du tenkt deg en? :-)

2 kommentarer

Postet av: Kine M. Karlsen
Dato: 17.03.2014 kl. 21:30 Blogg: http://www.kinemakarlsen.blogg.no


så fin :D
Postet av: Dorthea Olsson
Dato: 18.03.2014 kl. 08:45 Blogg: http://dortheao.blogg.no


Så pen du er :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: