Ukens Spørsmål #27

Heei! Blir ikke så mye blogging som jeg hadde planlagt, men blogger når jeg føler for det! Kanskje blir det mer etterhvert, vi får se :-) Tenke i hvertfall å ha ukens spørsmål. Er ikke så mange spørsmål, men hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre, selvfølgelig.

Hva spiser du på skolen, eller til lunsj?

Før gikk det mye i knekkebrød, men etter jeg fikk matplan så følger jeg som regel den. Siden jeg ikke er spesielt sulten når jeg står opp tar jeg med både frokost og lunsj på skolen, siden det er på skolen jeg er mest sulten. Så da har jeg med til frokost 100g kylling og 250g grønnsaker, til lunsj har jeg 200g karbonadedeig og 250g grønnsaker.

Hvilken type gutt liker du? og er du sammen med noen nå

Vet ikke helt om jeg har noe type gutt. Men jeg liker best brunetter, det er klart. Jeg foretrekker at han har muskler og er større enn meg, så jeg ikke føler meg feit eller noe haha. Etter jeg begynte å trene er jeg faktisk veldig opptatt av at han trener selv og tenker en del på kosthold. Ellers må han jo være grei og jeg mååå kunne kødde med han og være litt barnslig, jeg er ei barnslig jente haha. Og nei, jeg er ikke sammen med noen :-) 

Brød er sunt, lol. Trodde du kunne litt om mat? 

XDDDD brød er ikke direkte sunt, dessverre. Kommer også helt an på hvilket brød du velger også selvfølgelig. Men nei, brød er ikke noe spesielt sunt pga karbohydrater. Selvfølgelig er karbohydrater bra, men ikke i så store mengder, og det er veldig mye av det i de fleste brød. Du får i deg mer enn nok av det i andre matvarer du som regel spiser(f.eks riskaker, ris, pasta, potet , havregryn). Det er vel en grunn til at jeg verken har brød eller knekkebrød i matplanen jeg fikk :-) Men for de som ikke trener og vil ned i fettprosent og har slike mål som meg, så er vel brød "sunt". Jeg pleier å kose meg med brød eller rundstykker i helgene isteden for godteri de helgene jeg velger det. Noe som også selvfølgelig er mye sunnere enn godteri, så det skal jeg bli flinker på hihi. Jeg elsker varme rundstykker med egg, åååh digg.

Hvor ligger extreme fitness i Trondheim?

Hvis du går neders i munkegata og til venstre så tror jeg du vil se det. Litt vanskelig å forklare ooog litt vanskelig å finne første gang, synes jeg.

Hvor er tightsen fra? Den militære.

Den er fra better boodies, som du også får kjøpt på extreme fitness.

Hva slags trening gjør du får å få slike lår?

Njaaa, jeg har alltid har noenlunde tynne lår så det er jo litt genetisk. Men de øvelsene jeg gjør til er knebøy, hip thrust, nordic hamstring, rumenske markløft, beinpress, bulgarisk utfall, rygghev(trener litt rumpe), lårcurl/evt på ball og tåhev - også gjør jeg noen øvelser her og der hvis jeg føler jeg orker det.Noe dere lurer på?

4 kommentarer

Postet av: Tine
Dato: 02.07.2014 kl. 16:57 Blogg: http://tinealice.blogg.no


liker svarene :)

legg meg til som venn så kan jeg følge bloggen din :)
Postet av: Malene
Dato: 02.07.2014 kl. 20:16 Blogg:


Ja! Kan du skrive en typisk mat-dag for deg? du er en stooor inspirasjon, også ser du jo så bra ut!
Postet av: Mia
Dato: 03.07.2014 kl. 01:22 Blogg:


er du jomfru enda? :P
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 03.07.2014 kl. 12:28 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Mia: :P

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: