Food addiction

Er ikke å legge skjul på at det jeg skal snakke om nå er min store kjærlighet, og siden jeg ikke har så mye å blogge om så tenkte jeg å snakke litt om det. Noen har også ønsket det tidligere, så håper det fortsatt er ønskelig.

Hamburger er jo egentlig veldig usunt, men det finnes måter å lage så og si alt mye sunnere på - og hamburger er ingen unntak. Dette er jo også fint om dere skal grille, for grillmat er ikke akkurat det sunneste du får, spesielt om dere er like kresen for meg og må alltid grille pølse eller vanlig hamburger. Men her har dere noe sunt OG godt. Jeg bruker 200g karbonadedeig, altså halvepakken og så mye havregryn jeg trenger. På bilde under ser dere at jeg har brød både over og under, men egentlig så trenger man bare under. Så det holder med sikkert 40g havegryn :-) Til tilbehør bruker jeg lett ost, sukkerfri ketchup, salat og agurk. Om man vil ha mer mat så kan man jo lage en salat ved siden også og kanskje på forhånd skjære opp potet/søtpotet i strimler og steke de på grillen, har ikke prøvd å lage søtpotet chips på en grill før men tror det skal funke. Brødet av havegryn må dere selvfølgelig lage før, men det tar knapt et kvarter. 

Dette spiste jeg seriøst hver dag i sommerferien, men nå er det ikke så ofte jeg spiser det - bare i helgene. Har jo egentlig ikke havegryn på planen min, men jeg dropper ofte mye av karbohydratene til middagen hvis jeg vil lage meg noe slikt. Prøv det ut, tror dere også vil elske det hihi♥

Her lagde jeg burgerne litt små da, kan helt klart lage de mye større(gammelt bilde)

Forresten, det går også an å pakke inn burgerene i salat og bruke det som brød. Enda litt sunnere, men jeg liker best med det havregryn brødet da - sier seg vel selv det kanskje hihi. Men det kan jo hende noen vil prøve det også. 

Har du laget slik burger før?

8 kommentarer

Postet av: Iselin Renée
Dato: 25.09.2014 kl. 20:19 Blogg: http://iselinrenee.blogg.no


Det så godt ut, nei har ikke prøvd det før :)
Postet av: kristin
Dato: 25.09.2014 kl. 21:22 Blogg: http://skistin.blogg.no


så veldig godt uut!
Postet av:
Dato: 25.09.2014 kl. 21:25 Blogg:


Hjemmelaget burger er virkelig det beste som finnes! :)
Postet av: Silje
Dato: 25.09.2014 kl. 21:51 Blogg:


hvordan lager man brødene hehe? :D
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 25.09.2014 kl. 22:13 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Silje: Trodde jeg skrev det? haha jaja. Du tar i hvertfall sammen havregryn, vann og evt proteinpulver og sukrin og blander det sammen. Jeg liker å bruke miksmaster til å blande slik at havregrynene knuses! For enda bedre brød kan du også tilsette bake pro(mel aktig, bare sunnere). Mengde bestemmer du selv, jeg bruker rundt 40-50g havregryn, en scoop proteinpulver(om jeg bruker det) 2 tskjer med sukrin og vann til jeg får den konsistensen jeg liker :)
Postet av: Tina Angelica
Dato: 25.09.2014 kl. 23:27 Blogg: http://hithard.blogg.no


mmm, skal prøve dette en dag :D
Postet av: Anonym
Dato: 28.09.2014 kl. 00:24 Blogg:


lurer bare på hvilen størrelse du har i camo tightsen fra better bodies ? skal kjøpe en slik selv men usikker på hvordan størrelsene er :-)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 28.09.2014 kl. 04:05 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: xs tror jeg :) men er du lang ville jeg tatt small egentlig siden min er litt kort - men igjen så kan den bli stor rundt magen da.

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: