Sunne muffins

Hei! Første skoledag overstått OG jeg er trøtt. Fikk ikke sove før 4 tiden i går og jeg skal ikke powernappe i dag, må nesten få lagt meg tidlig i dag. Etter skolen var vi litt på City syd(et kjøpesenter) og shoppet. Trengte litt nye ting fordi jeg føler jeg faktisk ikke har noe klær, så endte opp med litt av hvert. Dessverre finner jeg ikke minnebrikken til speilrefleksen så bilder av innkjøpene blir dårlig. Kjøpe ihvertfall en sykt fint bukse som kjennes ut som tights, utrolig god og mjuk cardiga, bh og truse, genser, trenings tskjorte og en topp. Så da har jeg i hvertfall litt nytt i garderoben, må bare vente på lønn å slikt så får jeg muligens kjøpe meg litt mer. Har jo faktisks bestilt meg noen plagg på sheinside også, så trenger vel ikke så mye mer nå vil jeg tro :-)

Når jeg kom hjem fra skolen var jeg utrolig sulten, så jeg lagde meg karbonadedeig burger og muffins. Muffins tenker du? Men sunne muffins! Fant en oppskrift på instagram som jeg måtte prøve, fint å ha noe å spise isteden for godteri. Dessverre klarte jeg å miste bildene

 

Disse er laget av proteinpulver(sjokolade), bakepulver, litt havregryn(30g ca), sukrin og vann. Så blander du til du får den konsistensen du selv ønsker. Kan gjerne fylle med surkinmelis på etter stekning også, men det var jeg tom for atm :-)

Nå må jeg springe til trening, vi snakkes!

3 kommentarer

Postet av: Kamilla Haaland
Dato: 18.08.2014 kl. 19:40 Blogg: http://kamillahaaland.com


så gode ut! :D
Postet av: Emilie-Therese
Dato: 18.08.2014 kl. 19:45 Blogg: http://emiliener.blogg.no


nam!
Postet av: mkde
Dato: 18.08.2014 kl. 21:07 Blogg: http://mkde.blogg.no


å nam de så skikkelig gode ut :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: