Ukens spørsmål #28

Hvilken sang er det som motiverer deg mest på trening?

Hmm, det kan jo endre seg veldig ofte. Men for øyeblikket er det Knock you out av Bingo players. Tekster er utrolig fin og selve beaten eller hva jeg skal kalle det er jo for trening, så at det er både tekst og rytme som motiverer meg på en gang er vel grunnen. Har noen personer som drar meg ned, og den sangen viser på en måte hvem som vinner og gir meg motivasjon til å ikke gi opp og vise jeg er bedre! :-)

Hvilke mageøvelser gjør du? 

Det glemte jeg å ta med på innlegget hvor jeg viste treningsuken min, hehe. Jeg har egentlig mageøvelser å følge, men siden jeg føler at jeg ikke sikkelig kontakt eller at det er tungt nok til magen og at jeg gjør øvelsen feil følte jeg det var lite vits. Derfor fant jeg noen øvelser som jeg synes funker, nå vet jeg ikke helt va man kaller disse øvelsene menmen. Jeg gjør "klappsammen" det er i hvertfall det vi kaller det på turn haha, så gjør jeg øvelse hvor jeg ligger på ryggen med bena i sit-up posisjon så tar jeg hendene på ankelen eller litt lengre frem på hver sin side. Tror ingen skjønte det der, men jaaa. En annen øvelse er at jeg ligger på ryggen og tar bena opp og ned. Gjør også andre de dagene jeg trener enda mer mage, men det varierer så veldig mye.

Hva er det røde du har på cottage cheesen?

Hahah, det er sukkerfri ketchup. Føler alle synes det er drit ekkelt, men jeg liker det.Spiser du aldri godteri?

Haha, jooo. Men det er ikke ofte jeg nevner det på bloggen, blir litt skuffet over meg selv. Men altså, jeg lever en gang og det gjør ikke noe med litt godteri i helgene. Passer jo på at det ikke blir så mye at jeg ødlegger hele uken selvfølgelig, men litt smågodt for 30kr eller en skikkelig god middag.

Kan du legge ut treningsprogrammet ditt?

Jepp, det finner du i innlegget under!

Hvor er cardiganen fra og hva kostet den?

Den er fra Vero moda og kostet 260kr tror jeg!Har du oppskrift på proteinmuffins med havregryn?

Ja, det står i et innlegg men kan nevne det her. 1 scoop proteinpulver(holder til meg ihvertfall), vann, 1ts bakepulver, havegryn(20-30g eller du velger selv) og sukrin :-) Funker fint uten havregryn også!

 

Noe dere lurer på til neste gang?

2 kommentarer

Postet av: Victoria Wisløff
Dato: 26.08.2014 kl. 18:35 Blogg: http://wissi.blogg.no


Håper du har hatt en finfin uke så langt :)
Postet av: Gøril
Dato: 26.08.2014 kl. 18:44 Blogg: http://gtg.blogg.no


bra svart!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: