Lange dager

Heihei! Godt å endelig komme hjem,  nekter å gå hjem så da blir det lang trening fordi jeg må vente til pappa er ferdig på jobb. Altså 3 timer trening, hehe. Endelig er ryggen min nesten helt fin, og det er så godt! Hadde en fin økt i dag egentlig, 30 min cardio oppvarming, så hadde jeg litt skuldre, bryst og rygg før jeg avsluttet med litt magetrening, tøying og 30 min cardio igjen. Prøvde å sykle litt, men det gikk ikke så bra! Holdt ut fem minutter, fyy som jeg hater å sykle. Svei skikkelig i bena, og det på 5 minutter hehe.

Ellers kom jeg nettopp fra butikken, fikk pakke once again! Kan sikkert vise de siste innkjøpene i en video snart, om det er ønskelig? Ellers står middagen å koker og i dag blir det kylling, potet og kålrot! Namnam :-) Tenkte å ta meg en kjapp dusj mens maten venter også, må komme meg tidlig i seng i dag, ble så sent i går.

Rakk å ta litt bilder før skolen i dag, imponerende! Tenkte kanskje det var lurt med litt bedre bilder enn bare mobil hele tiden. Flinke meg fant jo alt som tilhører kameraet nå, så ingen unnskyldninger!

kjøpte meg også nye sko på g-sport/max(??) idag, Elsker de!! Ser litt finere ut i virkeligheten, skal kjøpe de i svart også tror jeg. Kostet 1100, ganske dyrt men de var virkelig verdt det. Utrolig gode!


Liten selfie før trening, byttet tights da. Men uansett♥

Hva synes dere om skoene?

4 kommentarer

Postet av: Elise Bjørnson Kleven
Dato: 26.08.2014 kl. 22:55 Blogg: http://elibk.blogg.no


Fina <3
Postet av: mkde
Dato: 27.08.2014 kl. 00:16 Blogg: http://mkde.blogg.no


Du er så utrolig pen :)
Postet av: Marte
Dato: 28.08.2014 kl. 09:06 Blogg:


Hvor er den rosa trenings t-skjorten fra? Kjempefin! :)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 28.08.2014 kl. 15:02 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Marte: Den er fra h&m :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: