Kålrot for life

Heiaaa. Endelig en dag hvor jeg ikke kommer hjem sent og har all verdens med mat igjen før jeg må sove. Noen onsdager har vi bare 2 timer(skoletimer) på skolen, så er vi ferdig. Egentlig er resten av skoledagen fagdag, men det er ikke alltid jeg har fagdag fordi jeg ikke har enkelte fag, så det er veldig digg! Selvfølgelig frister det egentlig bare å dra hjem klokken ti for å sove, men følelsen av å være ferdig med trening før klokken 2 og bare komme hjem, slappe av osv er mye mer fristende. Så slik ble det i dag. Dro innom byen etter skolen fordi direktebussen ikke går så tidlig, og da blir det allitd litt shopping. Jeg kjøper jo ting jeg selv føler jeg trenger, men jeg trenger det egentlig ikke. Jeg kjøpte meg treningsklær i dag, og det trenger jeg jo sånn sett ikke - MEN det er alltid god med nytt treningstøy. Så da endte jeg opp med en tights og 2 gensre fra H&M og en Nike pro t-skjorte, jeg har den allerede i lilla/rosa men kjøpte den i blå nå. De er sykt gode. Dere kan forresten se den ene nye genseren på bildene nedenfor hehe.

Ble sykt lang trening igjen da, nekter som alltid å gå hjem - så da måtte jeg trene helt til pappa skulle på jobb. Hadde egentlig bare cardio i dag på treningsplanen, men jeg tenkte jeg kunne ta lørdags økta i dag siden jeg får minimalt med tid i helgen, pga jobb. Så da kan jeg heller ta meg fri på lørdag eller en kjapp tur med cardio bare! Går jo også an å ta en tur ut også, om det er fint vær! Vi får se.


Rakk en liten selfie klokken 7 om morgenen før skolen igjen, flinka.

Ellers har jeg fått HELT dilla på kålrot, seriøst hva er det jeg har gått glipp av hele livet liksom. Av en eller annen grunn minner lukten meg om bestefar?? Haha, kanskje han pleide å lage det når jeg var mindre. Uansett, så er jeg faktisk så glad for at jeg har funnet en ny grønnsak i og med at jeg måtte kutte ned nesten alle grønnsakene jeg skulle spise, fordi jeg fikk det ikke i meg uansett. Men nå dere, nåååå! Tingen er at jeg elsker potet også, og hvis man moser kålroten etter den er kokt blir det på en måte potet, i hvertfall i mine øyne. Så nå kan jeg spise meg god og mett til hvert måltid, og ser faktisk ikke noe grunn til å sprekke på "diett", får bare håpe jeg ikke blir lei av kålrot også, men det virker litt umulig.

Kula :-) Så kan jeg få friste dere med min gode lunsj, eller hvaaaaa♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥

Flere som har elsk for kålrot eller? hahah

3 kommentarer

Postet av: Maren
Dato: 27.08.2014 kl. 17:08 Blogg: http://mkde.blogg.no


Hva er det du spiste ? Så godt ut :)
Postet av: MariaExpressen
Dato: 27.08.2014 kl. 18:48 Blogg: http://mariaexpressen.blogg.no


Kålrot av alle ting, hehe :) Spiser det veldig sjelden, burde kanskje bli flinkere!
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 27.08.2014 kl. 20:39 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Maren: Kålrot og karbonadedeig, står vel ganske klart i teksten det hehe :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: