Trening og frozen yogurt

Heihei dere! Nok en sen dag, men det er greit! Hadde jo full skoledag i dag, men det gikk faktisk overraksende greit. Kan ha noe med at vi nettopp har startet på skolen, men jeg håper det fortsetter slik, da blir skolen en lek ;-) Neida, blir vel et travelt og vanskelig år. Gruer meg skikkelig til vi setter skikkelig i gang med prøver og alt det der, wæææ.

Etter skolen dro jeg og Eline til byen å kjøpte oss frozen yogurt, det er så faaantastisk godt. Litt sunnere enn vanlig is også, men kanskje ikke når man tenker på strø og slike ting, hehe. Uansett! Etter en kjapp tur i byen ble hun med meg på trening, alltid litt greit å trene med noen - spesielt når det frister mer å dra hjem å sove enn trening. Hun kjørte i hvertfall samme økt som meg, altså rygg og biceps. Hadde markløft, var litt skeptisk pga ryggen men siden den kjennes helt fin så prøvde jeg, og det gikk helt fint! Kjørte 50kg denne gangen da, så var ikke det tungeste, får prøve mer neste gang :-)

 
Meg i aksjon:P
Nå skal jeg bare spise opp middagen min og slappe av, er sykt trøtt akkurat nå så får håpe det ikke går over. Av en eller annen grunn kan jeg være sikkelig trøtt i 9-10 tiden, og når jeg legger meg så er jeg lys våken. Jaja, håper dere har hatt en like fin dag som meg♥

3 kommentarer

Postet av: Thealinni.blogg.no
Dato: 28.08.2014 kl. 21:49 Blogg: http://www.thealinni.blogg.no


Så sporty og flink du er :D
Postet av: Andrea Ramstad Aatlo
Dato: 28.08.2014 kl. 21:52 Blogg: http://andreara.blogg.no


Flinking!
Postet av: marte
Dato: 29.08.2014 kl. 17:50 Blogg:


du er skikkelig inspirerende, gleder meg til hvert innlegg :-)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: