Yolo

Hei! I går fikk jeg dessverre ikke tid til bloggen, etter skolen ble det trening og jobb! I dag har jeg egentlig treningsfri/cardio siden jeg ikke tok det på onsdag, men siden jeg har spist så sinnsykt mye godteri denne uken og kjøpt meg litt smågodt nå også, tenkte jeg at jeg nesten måtte. Så da blir det vel trening litt senere i dag, om det blir rett før jobb eller nå snart er jeg usikker på, blir vel rett før jobb som alltid på lørdager :-) 

Ellers våknet jeg faktisk sykt sent i dag, pleier alltid å tvinge meg til å sove lengere - men i dag våknet jeg faktisk halv ett uten å ha våknet en gang siden jeg sovnet. Vet ikke om jeg føler meg helt uthvilt eller bare mer trøtt, blir ofte slik at man blir mer trøtt hvis man sover for mye haha.

Uansett, så har jeg nettopp laget ferdig frokosten min. Kylling, kålrot og litt brokkoli. Liker at jeg nesten kan bruke kålrot som en slags carbs(potet), slik at det blir enklere for meg å få i meg grønnsaker. Har også gått "lei" av å spise usunt nå, eller jeg elsker jo godteri! Men jeg er så lei av følelsen den gir meg, så jeg skal prøve å slutte nå etter helgen, og spise helt etter planen og se om jeg får noen skikkelige forandringer. Skal prøve å følge hele 110%, det tror jeg at jeg aldri har klart, men vi får se :-) Blir det for fælt er det jo bare å ta en quest bar i ovnen så fikser alt deg, hihi.

 

Hva skal du i dag?

ÉN KOMMENTAR

Postet av: Monica Lindstad
Dato: 30.08.2014 kl. 16:10 Blogg: http://monicali.blogg.no


Idag skal jeg trene, og jobbe litt med skolearbeid :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: