"Taco"wraps

Heisann! Ligger å halv sover i skrivende stund, men jeg nekter å sove. Blir bare sånn at jeg ikke får sove i natt igjen, og jeg trenger nok søvn til i morgen. Da er det full skoledag og trening. Hadde egentlig full skoledag i dag også, men vi fikk snakket til læreren vi hadde på fagdagen og sluttet av 2 timer tidligere siden vi var så flinke! Det var godt fordi jeg hadde kort økt på trening også så da kom jeg hjem tidlig, hadde bare cardio i dag(intervall :(:( ) også trente jeg litt rumpe etter på, bare 3 øvelser siden jeg egentlig har rumpe på fredag og hadde det på mandag også. Veldig gode øvelser da siden de går rett på rumpen nesten, husker ikke navn men hvis jeg finner ut så kan jeg fortelle senere.

Etter trening dro jeg i hvertfall innom butikken og kjøpte litt nødvendigheter. Jeg har satt inn 2 speltlumper på matplanen min, fordi jeg ikke får i meg avocadoen og siden jeg også har kuttet ut en del grønnsaker ligger jeg på veldig lite kalorier, som vil gi meg litt underskudd - og det er noe jeg ikke trenger i og med at jeg er slapp som en fisk hele tiden uansett. Så da fikk jeg satt inn to spelumper som jeg kan ha med til frokost eller lusnj og lage "taco"wraps av. Når sant skal sies må jeg kutte ned litt av carbs fra middag da, men det går helt fint. Tror ikke jeg vil merke så mye forskjell siden jeg har allerede kuttet ut det selv, uten å tenke over det haha. Men jeg tror det blir godt jeg, gleder meg til å smake i morgen. 


Siden jeg var så flink(not) å spiste opp quest baren min på skolen, som egentlig skulle etter trening så satt jeg igjen med null mat etter trening. Men så kom jeg på at jeg hadde igjen ett egg jeg kunne spise, så da spiste jeg det sammen med litt salat. Krydderet ødela salaten litt, egnet seg visst ikke helt til salat hehe. Jaja. Men jeg tenkte faktisk å starte på morgendagens frokost og lunsj nå jeg, så jeg ikke sovner - også slipper jeg å lage det samtidig som middagen min også!

Forresten, noen som vet hvorfor ikke den nye PLL episoden har kommet ut :( Hadde gledet meg i hele dag til å se den, så ligger den ikke ut på noen sider.. 

5 kommentarer

Postet av:
Dato: 03.09.2014 kl. 18:58 Blogg:


Forrige onsdag var siste pll episoden:-) det er pause nå, så kommer det en juleepisode i desember engang :-)
Postet av:
Dato: 03.09.2014 kl. 19:17 Blogg:


Det er sånn midt-sesong pause nå i til desember/november(??) :) så forrige episode var den siste på litt lenge nå :(
Postet av: Malin H
Dato: 03.09.2014 kl. 19:20 Blogg: http://malindh.blogg.no


Det skulle ikke komme noen ny episode av PLL i dag, det var midt-finale forrige uke, så neste kommer ut rundt halloween :/
Postet av: Turid
Dato: 03.09.2014 kl. 19:26 Blogg:


Den siste: http://vodlocker.com/swz0xs2a01cs :)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 03.09.2014 kl. 19:41 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: hva :(

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: