Almost dead

Helgen har gått i et kjør, så har fått minimalt med tid til overs. I går kom jeg hjem "sent" og måtte legge meg tidlig fordi jeg skulle opp tidlig. I dag var jeg på en liten shoot skjønner dere, håper på noen gode bilder så kan jeg vise dere! Etter shooten dro jeg rett på trening, kjappet meg gjennom hele økten bare for å bli ferdig å komme meg hjem, jeg var SÅÅÅÅ sliten. Skulle liksom sove etter jeg hadde dusjet men ligger våken enda, så da blir det ikke noe powenap før jobb gitt. Skal tro jeg skal sove godt i natt as, gleder meg.

 

Har ikke så mye annet å fortelle egentlig, sitter å ser på tv2 bliss?? Prolembarn et eller annet, ganske spennende egentlig. Jaja, får slappe av 30 min til så må jeg ordne meg til jobb og lage ferdig mat til både før og etter jobb :D Vi snakkes!

Liten smakebit fra i dag!

 

Hva skal du i kveld? Jobb, fest, slappe av?

5 kommentarer

Postet av: Ann-Elin
Dato: 06.09.2014 kl. 19:47 Blogg: http://annsta.blogg.no


Åh, utrolig glad for at jeg kom over denne bloggen her, nå håper jeg på at jeg klarer å skaffe meg litt treningsinspo av å lese den! Kjenner at det har hjulpet litt allerede! Du ser forresten helt STUNNING ut!

Jeg skal nok bare slappe av i kveld, jobber 6 dager i uka så har nesten aldri tid til å sette meg ned! Du får ha en fin kveld! :-)
Postet av: STYLEDIARY by Amalie
Dato: 06.09.2014 kl. 20:13 Blogg: http://amalieha.blogg.no


WOW for en form! Herregud så flink du har vært :-)
Postet av: vilde
Dato: 07.09.2014 kl. 01:36 Blogg:


hvor jobber du `?
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 07.09.2014 kl. 03:29 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


vilde: Karma, en nattklubb :)
Postet av: Silje Møller Schiefloe
Dato: 07.09.2014 kl. 07:13 Blogg: http://siljemoller.blogg.no


Du e så flott, Stine! Keep it up :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: