Sløveste dagen i uken

Ååh som jeg elsker søndager, sløveste dagen i uken♥ Jeg tar meg alltid fri fra alt på søndager, mest for å lade opp for en ny uke med skole og trening hver dag. Til tross for lite  søvn de 3 siste dagene så våknet jeg tidlig i dag, eller tidlig i mine øyne. Jeg våknet vel halv tolv og etter som jeg jobbet til klokken tre og hadde sovet lite dagene før så våknet jeg tidlig. Skulle liksom sove lenge og drøye skikkelig, men nei. Jeg sto opp og lagde meg litt mat og så på Weeds før jeg sov i en time igjen. Da dro jeg rett på butikken for å kjøpe Karbonadedeig, kålrot og Solo super.

Lagde forresten kalorifri gele i dag, eller den har ca 30 kalorier - OG den smakte godt. Jeg brukte sukkerfri husholdningsaft og gelepulver. Det burde dere absolutt prøve om dere har søtsug, eller til lørdagsgodt og bursdag og slike ting. Mamma likte det også, så da vet jeg det ikke bare er min sære smak som likte det! Hender faktisk ofte jeg lager noe sunt også er det bare jeg som liker det, men ikke denne gangen. Namnam! Ellers har jeg laget ferdig morgendagens frokost og lunsj + middagen for i dag. Et tips som fungerer, i hvertfall hos meg er å lage maten til neste dag mens du lager middag. Fordi da ordner jeg alt samtidig, deler opp porsjoner og steker alt samtidig. For du skal jo uansett lage middag så hvorfor ikke bare starte med alt samtidig. Det kan jo noen av dere prøve hvis dere aldri orker å lage mat dagen før og ender opp med noe usunt både til frokost og på skolen :-)Dagens middag(middagen hver dag:P) kylling, brokkoli og kålrot nomnom.

Resten av kvelden skal jeg bare se litt på tv, spise og slappe av. Akkurat nå ser jeg på Hellstrøm rydder opp hjemme eller noe. Folk klager på at jeg er kresen liksom, så ser man det der på tv. Ikke klag på meg az ;P

Hva bruker du din søndag på?

4 kommentarer

Postet av: Style By Keinapel
Dato: 07.09.2014 kl. 20:38 Blogg: http://keinapel.blogg.no


fin blogg :-)
Postet av: Emma
Dato: 07.09.2014 kl. 21:17 Blogg:


det blir ikke akkurat like sunt når du har så mye ketchup, uansett om den er sukkerfri eller ikke så du "ødelegger" litt av retten med det ..
Postet av: Mina Kanchan
Dato: 07.09.2014 kl. 21:20 Blogg: http://m1nakanchan.blogg.no


Høres ut som en deilig og avslappende dag :-)

I dag har jeg bare sløvet rundt, mest fordi jeg egentlig er ganske fyllesyk, hehe :P
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 07.09.2014 kl. 21:24 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Emma: Når man ikke bruker salt i maten så ødelegger det ikke spesielt mye nei. Er moderat mengde, kan se mye ut men det er det altså ikke :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: