Litt av hvert

Hei! For en god dag, sluttet på skolen tidlig i dag og det er så utrolig godt. På onsdager har jeg som alltid egentlig bare cardio dag, og det er intervall - noe som tar 4 minutter bare. Til sammen 20 min da, men dere skjønner tegninga. Synes det er så stress å dra på treningssenteret bare for å være på møllen i 20 min, derfor har jeg begynt å legge til noen småøveser til kropssdeler jeg føler jeg sliter med utvikling. For min del så er det rumpe og triceps, og nettopp det trente jeg litt i dag. Har også lagt til cable kick backs(??er det, det man kaller det?) Og den synes jeg går så godt på rumpen, endelig litt kontakt wihi. Kjørte den på mandag også, og jeg er faktisk litt stiv i rumpa, yey me. Tok den i dag også + triceps pushdown med stang. Men siden jeg ikke hadde spist noe annet enn en quest bar før treningen så måtte jeg kjappe meg hjem for litt mat, så da ble det en kor, men god trening. Når jeg tenker over det tror jeg at jeg lagde meg ett egg i morrest? Som vil si jeg har spist ett egg for mye, jaja:P Who cares. Sånn går det når man lager mat i søvne, hehe.

Akkurat nå kjeder jeg meg sånn, og er i et så ekstremt dårlig humør at jeg vurderer å ta meg en tur ut for enda litt mer cardio. Må også en tur på butikken for å kjøpe kylling, så hvorfor ikke gå en STOR omvei. Hva er vel ikke bedre enn litt frisk luft og musikk når man er litt trist, lei og rett og slett bare i et dårlig humør :DNoen som har erfaring med micro extensions?(Punkt extensions). Jeg har veldig lyst til å få det, så hadde vært greit med litt "historier" om det og om de som har/har hatt liker det :-)

4 kommentarer

Postet av: Oda
Dato: 11.09.2014 kl. 20:38 Blogg:


Har lagt merke til at du ikkje spise fisk, er det fordi du ikkje lika det, eller ekje det med i kosten din? :)
Postet av: Nelia
Dato: 11.09.2014 kl. 20:39 Blogg:


Ingenting er å anbefale enn taip extensions eller klips! Micro ringer har jeg i nå, og det har ødelagt håret mitt totalt! Det floker seg no sykt etter du har hatt det i 2-3 mnd, og det ender med at alle må klippe seg en god del etter de har tatt det av. Det sitter ikke lenger enn toppen 4-5 mnd. Så jeg som har brukt vanlig klips extensions hele livet skal helt klart gå tilbake til det nå! Det er det beste uten tvil, og sliter ikke på håret :)

Stå på videre, Stine! Du er en vakker jente med mange bra meninger, og jeg kjenner meg veldig i måten du skriver og har det på. Er veldig deprimert selv, så er ''godt'' å se at jeg ikke er den eneste med syke tanker og depresjoner.
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 11.09.2014 kl. 21:05 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Oda: Haha! Det er nok fordi jeg ikke liker det ja, skulle gjerne likt det men dessverre. Tar noen omega 3 piller isteden, ikke at det er det samme som fisk men får i hvertfall i meg noe av det sunne fra fisket :D Så gøy at du merket det, haha.
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 11.09.2014 kl. 21:06 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Nelia: Oii, så rart frisøren anbefalte micro fordi det sleit mindre og slikt. Har hørt de fleste liker tape best, så da får jeg vel velge det! Tusen takk for en fin kommentar søte du, håper alt ordner seg hos deg <3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: