Litt fravær

Hei! Ble noen dager uten blogg nå, men det går vel fint. Føler ikke helt for å blogge når jeg er i dårlig humør men tenkte jeg nesten måtte skrive et lite innlegg. På fredag fikk jeg pakken fra gymgrossiten, og jeg ble ikke så positivt overrasket over noen av proteinpulverene sånn egentlig. Kan sikkert skrive et innlegg om det senere! Fikk også feil shaker, noe som irriterer meg skikkelig fordi jeg hadde gledet meg til å få den haha. Får håpe de svarer på min sure mail i morgen :-)

Ellers har jeg brukt helgen på jobb og trening, jobbet fredag og lørdag denne helgen så jeg er helt utslit. Det tar virkelig på å jobbe om natten, må jo ha mat osv når jeg kommer hjem så klokken blir jo fort kl 5 på morningen før jeg legger meg. Det verste av alt er jo at jeg ikke får til å sove lenge, spesielt ikke hjemme. Når jeg er hos andre går det faktisk, men ikke når jeg er hjem. Da kan jeg sove til maks klokken tolv, noe som sier seg selv er litt tidlig når man legger seg sent.  Menmen, nå er jeg klar for en ny skoleuke og gleder meg allerede til helg igjen!Hva har du gjort i helgen?

3 kommentarer

Postet av: Marie
Dato: 14.09.2014 kl. 22:41 Blogg: http://mariejl.blogg.no


Elsker bloggen din! Får mye motivasjon av den! :)
Postet av: TONJE
Dato: 15.09.2014 kl. 19:34 Blogg:


Du er så utrolig pen! Hadde du satset skikkelig på bloggen din, vet jeg at du har kommet deg opp på topplisten i Norge. Hver gang jeg tar turen innom, får jeg inspirasjon. Stå på!
Postet av: Cristian
Dato: 16.09.2014 kl. 15:07 Blogg:


Fint. Pupp tiden kom det 15 : 07

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: