Trøtt og sliten

Er fortsatt død etter helgen, litt hardt å starte på skolen når jeg ikke føler jeg har fått hvilt i helgen. Neste helg tror jeg det bare blir en jobbdag og ikke to, men tingen er at jeg uansett ikke har noe å gjøre på fredager eller lørdager egentlig... Så er artigere å være på jobb(faktisk) enn å sitte hjemme, haha. Vi får se, trenger jo penger også så! Startet jo sent i dag, og jeg pleier egentlig alltid å tvinge meg til å sove helt til jeg må stå opp, men i dag var det null problem å sove til halv elleve. Så jeg sto omsider opp, ordnet meg og spiste frokost. Ringte også frisøren for å bestille time, på onsdag skal jeg sette på tape extensions! Gleder meg så sinnsykt mye og krysser fingrene for at det blir fint og kanskje fikser opp håret mitt, meste parten hvertfall. For litt over ett år siden hadde jeg verdens fineste hår, men nå er det helt ødelagt. Anbefaler ingen å farge håret, seriøst. Ikke gå fra blondt og brunt hver tredje måned hvertfall, det har jeg gjort i 4 år og nå ser dere hvordan håret mitt er :-) Det ble helt ødelagt etter jeg gikk fra svart hår til blondt, og nå har jeg vært super flink og ikke rørt det på lenge. Har også skam klipt håret mitt, så om noen faktisk har lagt merke til at jeg nesten aldri har håret ned så er det derfor. Kanskje tape extensions fikser det, så kan jeg endelig begynne å gå med håret helt ned og føle meg litt mer vel.

Ellers hadde jeg nok en treningsøkt, haha bena mine var helt død etter sist uke så jeg holdt faktisk på å falle sammen når jeg trente knebøy. Datt liksom litt på siden, gud så flaut det hadde vært å falle. Fikk heldigvis fort kontroll da, men jeg var litt nervøs på resten av de siste settene haha. Men hadde faktisk en bra økt til at jeg var så død i bena, gruer meg skikkelig til i morgen! Verste økten i uka, nemlig dips og hang ups... Jeg gjør ikke hang ups enda fordi jeg klarer det bare med strikk, så nå øver jeg på negative hang ups i mens så får vi se om jeg klarer det snart. Skal prøve vanlige hangups i morgen å se om jeg har blitt noe sterkere, håper det ellers blir jeg sur og gir opp snart! 

Image and video hosting by TinyPic

Her ser dere hvordan jeg MÅ har håret ned hvis jeg skal ha det ned, det jeg har opp i hestehalen er så slitt at håret ser rett og slett mongo ut. Kanskje frisøren har noe tips å gi meg hvis det er litt vanskelig å fikse med tape extenisons.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her ser dere maten min etter trening, glemte å spise lunsjen på skolen i dag så da ble den til etter trening + en proteinshake. Er faktisk så sykt mye lettere å drikke den når man har mikset den skikkelig og har den i kopp, så hvis noen er like kresen som meg så vil jeg anbefale det! Men nå tror jeg middagen og morgendagens frokost og lunsj begynner å bli ferdig så må stikke! Snakkes i morgen :-)

Noen som har erfaring med tape extensions? Ble du fornøyd? :-)

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: