Norway open og en liten konkurranse

Norway Open Sportsfestival er norges største festival innen sport og trening! Festivalen er ambulerende og i år holdes den i Kongstenhallen i Fredrikstad. Dette er en møteplass for absolutt alle som ønsker å vite mer om trening, kanskje noen som allerede er i trening, for de som er i gang med trening og søker inspirasjon eller for de som bare har lyst til å oppleve noen nytt. Kort sagt, dette er for absolutt alle! Jeg skulle selv ønske jeg kunne dratt dit, men det får kanskje være en annen gang. Hadde vært sykt spennende å fått sett og sikkert masse motivasjon å hente.

Helgen 20-21 september arrangeres det en helt ny og spennende treningsmesse i Fredrikstad. Kongstenhallen er på 4000 kvm og arrangørene lover at hele området er blitt tatt i bruk. Her vil det finnes innslag av Crossfit, styrkeløft, represtentert av Sarpsborg Styrkeløfteklubb. Street workout og MMA. Det vil holdes oppvisninger og workshops hele helgen og publikum er velkommen til å delta.

I tillegg til at Norges største fitnesskonkurranse skal arrangeres under samme tak vil det være mulig å delta i forskjellige utholdenhetskonkurranser. Publikum kan se catwalk oppvisning av teningsklær, pool dance show og ikke minst vil det bli mulighet for å besøke en rekke stands med tilbud på klær, kosttilskudd og trenignsutstyr.

Så heldig som jeg er så har jeg fått lov til å dele ut 2-3 billetter til dette hvor alle standsene og slik holder til. Har faktisk så utrolig lyst til å dra selv men har ikke tid, så jeg håper noen andre har tid og synes dette er intressant. For å vinne en billett treninger du bare å legge igjen mailen din og kan legge igjen en liten tekst om hvorfor du vil vinne! Vært fint om dere delte innlegget også så flere treningsglade jenter og gutter kunne fått muligheten til å delta på dette :-)//samarbeid

5 kommentarer

Postet av: Kine M. Karlsen
Dato: 16.09.2014 kl. 17:38 Blogg: http://www.kinemakarlsen.blogg.no


så spennende!
Postet av: Stina
Dato: 16.09.2014 kl. 18:59 Blogg:


Jeg vil!! Kjæresten min kommer til Oslo i helgen. Så dette vil vi sjekke ut👍
Postet av: christina hopen
Dato: 16.09.2014 kl. 22:42 Blogg:


eg har utrolig lyst til å vinne dette! har det siste året blitt bitt av "Fitness/crossfit" basillen, og dette har hjulpet meg til en betre helse og en sunn og frisk kropp! eg brenner for skadefri kropp og optimal helse. og om eg hadde fått lov til å reise på dette, ville motivasjonen og inspirasjonen kommet ett hakk høyere!
Postet av: Ghazal
Dato: 17.09.2014 kl. 18:25 Blogg: http://ghazalka.blogg.no


e med! :D Har syyykt lyst te å dra med typen!!
Postet av: Iman Salem
Dato: 17.09.2014 kl. 19:01 Blogg:


Hadde vært så morro å vunnet!! Jeg og bestevenninna mi brenner virkelig for alt som omhandler trening. Det hadde vært en kjempe fin mulighet til å gjøre noe slikt sammen, med tanke på at hun bor i Kongsberg og jeg Oslo:-) I tillegg hente masse inspirasjon, se forskjellige kvaliteter hos andre, ikke minst være blant andre mennesker som elsker å gjøre det samme som akkurat meg.

iman181297@hotmail.com

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: