Here comes the pizza

Hei og god helg! Er helt kjørt etter denne uka, etter minimalt med søvn skal det blir godt med en "rolig" helg. Fikk tilbud om å jobbe i dag, men måtte fort takke nei pga navnedag i morgen hos mitt kjære tantebarn og får heller bare jobbe i morgen istedet. Angret på atjeg bestilte pizza nå kjenner jeg, tenkte ikke på at i morgen blir det masse mat og kaker hehe. Jaja, helg er helg ;-) Som dere kanskje skjønner bestilte jeg meg pizza nå nettioo, jeg er så sliten at jeg ikke orker å lage middag engang, så det sier vel sitt og da fortjener jeg faktisk å spise akkurat hva jeg vil. Har også trent uansett hvor trøtt og sliten jeg er hver dag og unngått usunne ting, så dette er min belønning. Dessverre kunne jeg ikke bestille barnepizza, så hvis noen er keen på pizza er det bare å komme xD:P

I går var jeg på meldlemsdag eller noe på Sirkus shopping med Payman og Eline, skulle se etter en kjole til i morgen men dessverre var det ikke noe kjolesesong enda hehe. Er så utrolig usikker på hva man har på seg - kjole, skjørt, bukse???? Vil ha på noe langermet så blir så utrolig vanskelig. Finner vel noe til slutt,  bare redd for å være for pyntet eller for lite, er så lenge siden jeg har vært på noe slikt haha.

Bloggen har dessverre blitt veldig ned prioritert denne uken, men det er så ekstremt vanskelig å blogge når dagen handler om trening og skole og man er døds sliten, men jeg prøver. 


// gammelt bilde

Flere som skal unne seg noe godt  i helgen?

3 kommentarer

Postet av: victoriaskau
Dato: 19.09.2014 kl. 21:10 Blogg: http://www.victoriaskau.blogg.no


Du er helt nydelig!! Kjempe fin blogg, ha en fin kveld videre :)
Postet av: Karina Larsen
Dato: 19.09.2014 kl. 21:19 Blogg: http://fashi0ndoll.blogg.no


Viktig å unne seg noe godt når det er helg! Fint bilde :) Ønsker deg en strålende helg! <3
Postet av: Silje
Dato: 21.09.2014 kl. 11:19 Blogg:


Ja, i helga har broren min bursdag, så blir litt ekstra kaker,boller og pizza her og.. hehe..

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: