Liten nedtur og Detox tea

Hei og hopp, sorry for dårlig blogging men ja. Hele helgen har jeg vært sykt utslitt og den gikk mest på trening og jobb, så når jeg ikke gjode noe klarte jeg ikke annet enn å sove og ligge strak i sofaen haha. Kjenner at jeg er helt kjørt enda og jeg sov sykt lenge i går, noe som var veldig godt. Nå er det nytt kjør på skolen og jeg gleder meg SYKT til å ta høstferie, aaahh. 

Ellers så hadde jeg bestilt meg Iphone 6, og den fikk jeg i dag... Herregud, så stor den var. Jeg ble faktisk så sykt sur så jeg leverte den tilbake hehe. Jeg kan ikke ha så stor telefon, så utrolig upraktisk? Den var sykt fin da, men jeg klarer ikke å ha større telefon enn hva Iphone 5 allerede er. Og siden det ikke er så mye forskjell fra Iphone 5s og 6 som jeg faktisk bryr meg om, bestilte jeg Iphone 5s nå nettopp og leverte da tilbake Iphone 6. Jeg kjenner et stikk av anger, men tror jeg vil bli mer fornøyd med Iphone 5s. De har jo like bra kamera så;PPPEtter en ellers liten nedtur fikk jeg en opptur også. Fikk pakken min med Detox tea i dag, det er jo helt sinnsykt populær og jeg har hørt mye bra om det! Ville så gjerne prøve det ut, og det skal jeg altså nå. Har for 28 dager og da skal jeg drikke en kopp når jeg står opp og en før jeg legger meg. Har ikke som mål å bli noe spesielt tynnere da, men hadde vært fint å miste litt på magen hehe. Den renser jo også kroppen, og det er jo alltids godt. Skal selvfølgelig oppdatere dere med hvordan det funker osv, dette blir spennende dere! Dere kan følge de på @detoxskinnyherbtea :-)Noen som har prøvd Detox tea eller noe av de det selger før?

10 kommentarer

Postet av: Kristin Strøm
Dato: 29.09.2014 kl. 21:00 Blogg: http://skristin.blogg.no


Kor kjøpt du det? :D Har veldig lyst te å prøv det sjøl! Fiiine degggg <3
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 29.09.2014 kl. 21:26 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Kristin Strøm: Du kan bestill her :D http://www.detoxskinnyherbs.com/
Postet av: ibenhelene
Dato: 29.09.2014 kl. 21:42 Blogg: http://ibenhelene.blogg.no


Ikke prøvd, så du får gi en lyd om det funker!
Postet av: Mona
Dato: 29.09.2014 kl. 22:16 Blogg:


Har hørt at den teen ikke skal være så bra, ble anbefalt pu-erh detox te :) http://www.tehagen.no/kategori.php?kategori=&subkategori=49
Postet av: Sigrid
Dato: 30.09.2014 kl. 10:49 Blogg:


Jeg prøvde den 14days versjonen, og såg enorm forskjell kun etter det! Men du må passe på t du drikker EKSTRA masse vann når du går på det, for full effekt. Dette visste ikke jeg, så vil prøve den på nytt igjen senere for bedre resultat. Lykke til! :)
Postet av:
Dato: 02.10.2014 kl. 18:06 Blogg:


Jeg har også den teen:) Bare for 14 dager da, men har maaange igjen:o Fikk den før sommeren, men etter bare noen få dager med å ha drukket den fikk jeg utroolig vondt i magen og måtte på do nesten hele tiden (ja du skjønner,heh) Ikke en særlig positiv opplevelse med andre ord.. Selve teen var veldig god, nå skal det sies at jeg er veldig glad i te også da. Men uansett, skulle bare si ifra:) Ikke sikkert alle reagerer likens på det da, men det kjentes virkelig i magen min.. Var usikker på hva det kunne være først, men så prøvde jeg å gå noen dager uten å drikke den og da ble det med en gang bedre:o Så er veldig sikker på at det var den!
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 02.10.2014 kl. 18:33 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: haha, opplever det samme! Men det er fordi den renser kroppen din og da sier det seg selv hva som skjer eller kan skje haha :D
Postet av: Marit
Dato: 08.10.2014 kl. 15:13 Blogg:


Du har prøvd den i ca ei uke nu, sant? Har tenkt tanken på å prøv den sjøl, men ho mamma vil ikje at æ ska det, haha.. Kati ska du blogg om den? :)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 08.10.2014 kl. 22:00 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Marit: Hei! Jeg har dessverrre glemt å bruke den i et par dager nå pga høstferie, så tenkte å starte for fullt etter ferien - altså på mandag. Dette er jo i hovedsak en te som renser kroppen og slikt, men også hjelper deg med vekt om du spiser riktig og drikker mye vann! Så jeg ser ingenting om hvorfor du IKKE skal få lov, men foreldre er jo foreldre :-) Jeg gikk på den i 3-4 dager da, og da merket jeg ikke annet enn at jeg måtte mye oftere på do hehe. Gikk ned noen gram da, men om det er teen eller trening og maten jeg spiser er ikke sikkert. Innlegg kommer når jeg har brukt opp teen i hvertfall, i mellomtiden kan du jo kanskje finne omtaler fra andre på nettet!
Postet av: Marit
Dato: 09.10.2014 kl. 21:46 Blogg:


Ok, høres bra ut, gleda mæ te å læs om den når du e ferdig! Nei, altså, det e førdi ho mamma lika meir naturlige teng, og ikje sånne produkta og sånn, så det e jo førståelig :) Men æ e jo 18, heheh

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: