Forever tired

Det er noe rart som har skjedd med meg as, jeg er så konstant sliten og det å stå opp om morgenen er vanskelig i seg selv. Kommer meg så vidt på trening, men alt går fint når jeg først har kommet dit. Det er så kjedelig når det er sånn, vet ikke om det er fordi det blir mørkere ute eller fordi jeg har en ganske dyster periode - kanskje begge deler? Det er i hvertfall ikke godt å ha det slik, så håper det går rask over. Dette er jo en av grunnene til at jeg aldri blogger, jeg ligger for det meste bare i sengen og er en kjapp tur på trening. Dagene går vel i å sove, se på walking dead og trene litt. Prøver å slappe av mest mulig nå som det er høstferie og jeg faktisk KAN slappe av, så får vi se om jeg blir mer oppladet til neste uke når skolen er i gang og slikt.

Skal ikke legge skjul på at det å ha det dystert og ikke vet hva man skal gjøre er ekkelt. Man vet liksom ikke HVA man skal gjøre for å få det bedre, heldgivis har jeg gode venner og snakke med og som alltid er her for meg♥ Det er godt. Eline kommer snart en tur også og det tror jeg blir koselig. Har det sykt vanskelig med å holde motivasjonen opp for både trening og kosthold, men det er vel også litt godt for meg å få litt avstand i en liten periode og heller fokusere på meg selv. Fikk i hvertfall snakket med coachen for å gjøre ting litt enklere, så ny matplan og treningsplan kommer etterhvert OG som jeg gleder meg, har begynt å gå lei av treningsplanen og ny matplan trengs også hihi. Tror det kan være en liten boost for å få tilbake motivasjonen. 


Dagens form, hehe mistet det lille jeg hadde av synlige magemuskler menmen.  Magen er det første stedet jeg legger på meg, så kan ikke forvente annet akkurat. Skal ikke klage da, ser bedre ut nå enn jeg noen gang har gjort før! Om det er lov å si slikt om deg selv? Hah. Ser også at biceps muskelen begynner å forme seg mer avlang, før var den rund. Vet ikke om det er bra eller ikke? Tror det er bra, haha. Her ser dere forresten håret mitt bedre, hvis noen husker jeg tok tape extensions hihi. Elsker langt hår♥


Liten selfie shoot på trening igår også;P Lenge siden, før tok jeg bilder hele tiden. Artig å se på, men nå er det alltid fullt og er ikke så glad i å ta selfies når folk kan se, hehe.

Hvordan har dere det fortiden egentlig?

Er forresten mange spøsmål om detox teen, min erfaring med den kommer når jeg har brukt den i over lengre tid! Starter på mandag så da kommer det vel om 2 uker eller noe. Gikk på den i 3-4 dager og merket diverse ting, men om den holder til det den skal vet jeg ikke enda :-) Dere kan ihvertfall kjøpe den HER om dere er intressert i å prøve den før jeg kommer med tilbakemelding. Finnes sikkert andre omtaler på nettet fra før av også tenker jeg.

7 kommentarer

Postet av: Mona
Dato: 08.10.2014 kl. 22:58 Blogg:


Wow, for en kropp du har!
Postet av: fridavik
Dato: 08.10.2014 kl. 23:11 Blogg:


herrejesus for en sjuk kropp du har
Postet av: Ylva
Dato: 09.10.2014 kl. 20:42 Blogg:


Åå er det mulig å være så fin?! Har fulgt bloggen din lenge nå, og det er så morsomt å se forbedringene dine fra helt fra starten! Finnes ingen bedre treningsinspirasjoner enn deg for å si det sånn!
Postet av:
Dato: 09.10.2014 kl. 20:54 Blogg:


Hei, kan du ikke lage ett innlegg om hvordan du spiser i en uke?:-)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 09.10.2014 kl. 22:35 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Ylva: Ååå for en koselig kommentar <3
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 09.10.2014 kl. 22:36 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: Det varierer veldig, men kan sikkert ramse opp hva jeg spiser! Mengder og slikt kommer jeg ikke til å nevne, i og med at det er urelevant for dere andre og hva andre trenger kommer an på deres kropp, mål og forbrenning :)
Postet av: dida
Dato: 31.08.2015 kl. 18:27 Blogg: http://www.nnjinlv.com/


thank you

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: