Ukens spørsmål #29

Betaler du noe/mye for matplan? Er virkelig interessert i å få satt opp en selv :)

Så heldig som jeg er, så betaler jeg ingenting. Min coach som heter Arve er uansett utrolig billig forhold til mange andre, men fortsatt like flink etter hva jeg her erfart og sett fra andre han coacher!

Du er så flink å trene! Kan ikke du dokumentere en økt en gang? :D Få noen til å ta bilder eller filme? Lurer også på hvilke rumpeøvelser du bruker? :D

Det kan jeg sikkert få til vettu! Jeg gjør de typiske rumpeøvelsene, knebøy, utfall, kickbacks i kabel, hip thurst osv. De som tar mest på rumpen hos meg ihvertfall er kickbacks og hip thrust.

Hei, kan du ikke lage ett innlegg om hvordan du spiser i en uke?:-)

Hei! Det kunne jeg sikkert fått til, men jeg kommer ikke til å legge ut mengde i og med at det varier hvor mye man skal ha til hver person og hvilke mål man har :-) Men kan helt klart ramse opp hva jeg spiser med bilder osv :-)

lurer bare på hvilen størrelse du har i camo tightsen fra better bodies ? skal kjøpe en slik selv men usikker på hvordan størrelsene er :-)

Mener jeg har xs, skulle vel hatt s men da hadde den blitt alt for stor rundt midjen. De er veldig gode da synes jeg, men ingen slår nike!


Hvilken størrelse har du i 2xu?

Jeg har ST, altså Small med lengre ben fordi jeg har lange ben! Kunne vel brukt xs for å få mest ut av tightsen, men da blir den alt for kort og veldig gjennomsiktig.

Hvor bestiller du treningsklærne dine? Elsker spesielt genseren på bildene her, og flere av t-skjortene dine.

Jeg bestiler aldri på nett, med mindre jeg har kjøpt plagget før og vet hvilken størrelse jeg skal ha. Jeg kjøper de fleste klærene mine på H&M eller en sportsbutikk, genseren du snakker om er fra H&M!

Hva gjorde du for å få slankere og strammere ben? Jogget du ofte 30 min før du trente styrke hver treningsøkt? Eller?

Jeg har alltid hatt slanke ben, bena mine er vel større nå enn hva de har vært på veldig mange år - kanskje større enn noen gang før hehe. Jeg trener cardio, ja. Men det er for å fjerne fett på magen! Jeg pleier enten å løpe intervall(gerillja) eller så går jeg rask gange alt fra 5-40 min - spørs hva jeg har tid til og orker. Jogge gjør jeg så og si aldri. Styrketrening og litt cardio gjør susen!

Har lagt merke til at du ikkje spise fisk, er det fordi du ikkje lika det, eller ekje det med i kosten din? :)

Det er nok fordi jeg ikke liker det! Elsket det som liten, takler så vidt lukten som stor haha.

hvor jobber du?

Karma, en nattklubb som er her i Trondheim. Kjempe gøy jobb og det er bare snille og herlige folk jeg jobber med, stor trives!

 

Det var alle spørsmålene jeg fant, har du andre sprsmål er det bare å stille så kommer det med neste gang!ÉN KOMMENTAR

Postet av: OSLOFRU
Dato: 20.10.2014 kl. 09:37 Blogg: http://www.oslofru.com


Önskar att jag hade den motivationen till att träna som du har :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: