Lei og nye mål

Da har grensen gått for min del, nå merker jeg på kroppen at den ikke er som jeg vil. Så nå skal jeg slutte med mine usunnheter og begynne å spise sunt igjen. Jeg satt opp matplan selv mens jeg venter, i og med at jeg må ha en plan i starten som jeg er ganske sikker på å fungerer. Det ble litt lite kalorier når jeg regnet ut, så da får jeg heller peise på med litt grønnsaker om jeg merker jeg blir sulten i løpet av dagen. Tok min siste godteri bit i dag, og kjenner det blir litt trist hehe. Men jeg har klart det før og da klarer jeg det nå også! Jeg får heller stappe i med speltlumper med sukrin og kanel eller lage sunne vaffler eller pannekaker om det trengt litt "godis". Det gjorde jeg jo før og det fungerte jo helt supert! Må bare kjøpe inn nytt sukrin, har ikke hatt det på så lenge. Tror kanskje det er grunnen til at jeg har hatt så mye søtsug, har alltid kjøpt med godteri i steden for å kjøpe sukrin og heller lage noe sunt og godt. Men nå skal jeg prøve, så får jeg se om jeg klarer det. Vil fortsette med å dra litt ut osv men INGEN junkfood verken før eller etter. Har bare gått opp 1 kg de siste ukene, men har gått opp over vekten jeg vil veie og føler meg rett og slett ubehagelig å veie over det. Vekten er ikke alt, og det har jeg sagt før. Men jeg ser godt - spesielt på magen at det ikke bare er muskler som er grunnen. Jaja, kan trøste meg med at jeg veide meg på kvelden da.

Ellers gleder jeg meg sinnsykt til ny treningsplan og matplan, tror det vil gi meg enorm motivasjon! Jeg har også meldt meg ut av Impulse nå, men måtte trene til 1 desember, får se om jeg melder meg inn på 3T tidligere, fordi jeg har helt sykt lyst til å bytte, samtidig som jeg elsker nesten alt ved impulse. Ofte trengs det forandringer for å holde motivasjon oppe, har jo begynt og foretrekke å trene med andre, og de fleste jeg kjenner trener da på 3T. Da kan vi pushe hverandre til å dra på trening de dagene det ikke frister å trene sammen.

Ellers fikk jeg to nydelige vekser fra Lycke bag i går, tenkte å vise dere de i morgen om jeg får tid!  De hvar i hvertfall helt nydelig og passer fint til både jobb og kanskje skole. Jeg pakket ihvertfall alt jeg trenger imorgen til trening og skole i den til i morgen, men da ble den full og ikke plass til noe skolebøker. Har ikke med det så ofte hjem uansett, stort sett treningskoene som tok stor plass haha. Men uansett, stor fornøyd og fikk samme vekse i to farger!

Noen andre som har satt deg nye mål?

ÉN KOMMENTAR

Postet av: iselinilsen
Dato: 23.10.2014 kl. 11:35 Blogg: http://www.iselinilsen.blogg.no


Du er så fantastisk

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: