Svar på noen spørsmål

Hei! Tenkte å svare på noen spørsmål som dere lurte på, ang produkter og litt diverse. Er ikke så mange spørsmål, men siden de gjentar seg så skriver jeg heller et innlegg!

Hvilket proteinpulver bruker du og hvorfor anbefaler du det?

Jeg bruker et man får kjøpt hos gymgrossisten. Det heter Fit & Smart og er et "jenteprotein", altså det er ikke carbs eller fett i det(minimalt isåfall) og bare protein. Dette pulveret er utrolig billig og passer fint til de på budsjett, smaken går også over all forventing i forhold til pris. Jeg har jo ikke prøvd all verdens med proteinpulver, men av de 3/4 merkene jeg har prøvd falt denne i smak - både hos meg og til venner. Gold standar har jeg prøvd, den var helt grei på smak men veldig tynn og det er noe jeg ikke liker + den er svin dyr. Whey-80 tror jeg den andre het er den dårligste av alle, smaken er ikke god, den er tynn og klumper seg ekstremt mye. Diet protein fra proteinfabrikken er grei på smak men der i igjen er det litt carbs og fett i den. Derfor falt Fit & Smart på topp til meg, jeg likte sjokoladesmak best - men har også prøvd vanilje og jordbær. Vaniljen ble litt "fake" om jeg kan si det? Har ikke brukt den til noe annet enn når jeg baker eller evt i en smoothie. Jordbær var veldig godt når man ikke bruker så alt for mye vann og bruker den med mikstmaster slik at den også blir tykkere. Da kan den smake som en milkshake etter min mening, kanskje enda bedre med melk! Det har jeg ikke prøvd.

Har du prøvd Ripped hardcore? Funket den?

Ja, den har jeg prøvd. Vil ikke si den fungerer helt som de sier den skal, mange kjøper jo den når man stater å trene og spiser sunt og tror selve pillen gjør det meste av jobben. Men i starten er det veldig "enkelt" og få forandring på kroppen, derfor tror jeg ikke at ripped hardcore hadde så stor betydning for resultatet. Det den gjør er egentlig nesten det samme som pre workout mener jeg. Jeg prøvde den sist i høstferien igjen pga trøtthet og utmattelse. De gangene jeg går på den så merker jeg at jeg svetter litt mer, har litt mer å gi og er mer fokusert, thats it. Så og si det samme som pre workout. Det er jo kanskje derfor de sier den hjelper deg til en slankere kropp, fordi den får deg til å gi mer på trening. Men du kan ikke sitte og ta Ripped hardcore, spise usunt og ikke trene - det funker ikke.

Advarsel er å IKKE ta på tom mage og ikke start med 2 stk. Du kan få diare og helt uutholdige magesmerter, det har jeg erfart. Så spist en god frokost og ta en pille, så kan du heller ta en før trening også! 

Hvor i Trondheim trener du? Er det mye folk der og er det dyrt?

Hei! Jeg trente på Impulse før og der er det ganske billig og gode åpningstider. 05-23 hver dag hele året(til og med julaften og andre høyttider). Det er det ikke så mange der, men det blir mange siden de fleste senterene er litt liten. Kostet 299 i måneden der tror jeg.

Nå der i mot går jeg på 3T, grunnen til at jeg byttet var 2 ting. Flere venner å trene med + man får trene i singlett haha. Jeg trener som oftest på Moholt og Rosten, og jeg har ikke opplevd at det har vært så mange at man ikke får trent. Men har hørt at rundt 8-9 tiden er det stapp fult, ihvertfall på Rosten. Så det er jo kanskje noe man vil unngå, jeg klarer ikke å trene alene om det fult ihvertfall, litt sjenert av meg hehe. 3T er noe dyrere enn Impulse og har dårligere åpningstider(Bortsett fra Moholt som har åpent fra 05 ti 00 hver dag i året tror jeg?) Det er også litt dyrere, jeg er student å betaler 399 hver måned.

Kan du fortelle litt mer om treningsplanen og matplanen? Og han du har til coach? Interessert i å prøve ut dette selv.

Vet ikke om det er så mye å si om planene egentlig, planene varierer jo så mye etter hva du liker, tåler, mål og hvordan dags formen din er. Det går mye i grønnsaker/frukt/bær, rent kjøtt, havregryn, proteinpulver, riskaker, cottage cheese, egg, mager kesam, ris,potet/søtpotet osv. Det er vel mye som gjentar seg i de fleste planer vil jeg tro. Han setter jo opp ting du liker og vil spise, men er du kresen sånn som meg så er det selvfølgelig mindre å velge i, og  det kan bli problematisk i lengden. Det ble det til meg fordi jeg ble så lei av maten og ga opp, nå har jeg litt mer variert siden jeg fant løsninger til ting jeg kanskje ikke likte. F.eks, jeg liker jo verken frukt eller bær, men tar jeg det som smoothie er det ingen problem. Jeg liker ikke havregryngrøt eller bare med melk i en skål, defor lager jeg det som pannekaker eller rundstykker istedet. Treningsplanene er også fine synes jeg, du kan komme med forslag. F.eks så kan du si du vil trene ben hver dag, så får du det. Du kan si hvor mange ganger du vil trene i uken så setter han opp det. Jeg hadde jo 7 dager(5 styrkedager og 2 cardio dager) på min forrige, nå har jeg bare 4 styrkedager og tar cardio som det kommer. 

Coachen heter Arve, og han kan du kontakte her. Han er veldig flink til det han driver med og jeg har sett at flere av de han coahcer til bikinifitness har gjort skusess! Ei jeg jobber med som heter Maria, kan dere ta som et godt eksempel! Men du må selvfølgelig legge i innsats selv for å få reslutater av planene hans, man kan ikke gjøre det halvveis - eller man kan men man får ikke de resultatene man kunne fått om man hadde gitt det 100%! Eneste tiden jeg har gitt 100% var vel noen måneder før sommeren og sommeren, da gikk jeg mye ned i fettprosent og fikk gode resulater. Dere ser jo kroppen min nå også, hvor jeg gir 100% på trening og kanskje 70% mat, og jeg får jo resulater uansett! Men kunne ha hatt mindre fett om jeg hadde holdt meg unna godteri og slikt tull. Nå har jeg jo startet igjen på "diett" da og skal bare unne meg godteri i helgene om jeg føler jeg trenger noe søtt.Håper dere fikk svar på noe av dere lurte på, så er det bare å spørre om det er noe annet dere lurer på!

 

5 kommentarer

Postet av: vildevatn
Dato: 28.10.2014 kl. 21:42 Blogg: http://vildevatn.blogg.no/


Så utrolig fin blogg :-) Stå på videre!
Postet av: Kine M. Karlsen
Dato: 28.10.2014 kl. 22:22 Blogg: http://www.kinemakarlsen.blogg.no


wow, må si du ser helt fantastisk bra ut!
Postet av: Lea Valencia
Dato: 29.10.2014 kl. 09:51 Blogg: http://leaduvet.blogg.no


Saaatan for en drømmekropp. Elsker å se veltrent ut
Postet av:
Dato: 31.10.2014 kl. 09:33 Blogg:


Kan du fortelle litt mer om Arve, og pris for programmet hans? Og hva skrev du til han når du spurte om han kunne "jobbe" med deg?
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 31.10.2014 kl. 16:24 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: Hei! Spørsmål om han er vel best å spørre han om :-) Jeg er litt usikker på pris, men tror han tar 500kr per plan. Jeg spurte rett og slett om matplan og treningsplan, men ville gi med gratis av ulike grunner. Derfor reklamerer jeg for han som takk for det og fordi jeg er fornøyd. Men du kan helt klart spørre han om ting du lurer på, så får du riktige svar osv!

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: