Trening og jobb

Hei! I dag sluttet vi tidlig på skolen igjen pga null fagdag, det er så utrolig godt! Sluttet halv ti og da dro jeg og Eline på trening :-) Er så gøy med ny plan og matplanen går sånn halvveis bra. Jeg velger jo selv hva jeg vil spise da og da, så jeg fikk bare mat som jeg skulle spise i løpet av en dag og bestemmer resten selv. Merket at jeg har satt på for lite mat rundt skoletiden i hvertfall, så skal sette meg ned å endre det. Jeg hadde jo spist så lite i dag at jeg ble sykt kvalm og svimmel etter trening, ganske så uvell. Kjøpte meg da en bigbite heheeh. Grov da og uten smør, har ikke spist stort etter jeg kom hjem heller fordi jeg ikke orker å lage mat. Må vel hive i meg litt eggerøre før jeg drar videre på jobb. Er jo OD dagen på skolen i morgen, så da jobber jeg i dag fordi det er en skolefest som skal holdes hvor jeg jobber. Da får jeg fri i morgen både fra skole og trening og kan sove lenge hihi. Skal på møte angående russesangen hos han som skal lage melodien rundt 4-5 tiden da, men det blir vel egentlig spennende. 

Skulle jo ta litt bilder under treningen til bloggen i dag, resultate ble svært dårlige bilder og kleinhet haha. Ble ikke så mange, men bedre enn ingenting. Nå tenkte jeg bare å se ferdig lukshusfellen så drar jeg på butikken før jobb, har vært tom for sminkefjerner i flere dager og det er helt jævlig å få av maskara da altså, haha. Trenger også en sukkerfri burn på jobb tror jeg, så det må jeg også få kjøpt :-)


Klarte faktisk å få rumpen opp fra sengen å lage middag da, hihi. Så da lagde jeg dette!Flere som har OD-dag i morgen?

5 kommentarer

Postet av: victoria
Dato: 30.10.2014 kl. 10:37 Blogg:


så gøy at du tar med bilder! :D
Postet av:
Dato: 30.10.2014 kl. 20:52 Blogg:


Du er helt super flink. Men har du planer om å stille?

Og når det kommer til cardio. Når du har disse dagene. Trener du KUN dette og ferdig heller noen lette styrkeøvelser også?
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 30.10.2014 kl. 21:47 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: Hei! Har ikke noe planer enda, men kanskje etter videregående når jeg har fri år :)

Jeg trener ikke så mye cardio, da er det mest litt rask gange før trening. Kan hende jeg drar å jogger de dagene jeg har fri da, da går det i rask gange og/eller gerilja intervall! Trener jeg bare intervall hender det jeg tar litt styrkeøvelser.
Postet av:
Dato: 07.11.2014 kl. 07:21 Blogg:


hvor er de hvine nikeskoene fra? de var så fine!:)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 07.11.2014 kl. 12:06 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: De er fra gmax :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: