Syk og sunnere pizza

Hei! Sist uke ble jeg syk derfor heller ingen blogging. Jeg har gått små syk i flere måneder, men etter mamma ble syk så slo det inn på mandag. På tirsdag var det helt jævlig, men trening ble det likevel. Skulle også på teater med klassen klokken seks så det ble en lang og slitsom dag for meg, og da ble jeg enda verre. Ble altså bort fra skolen både onsdag og torsdag, så denne uken har vært skikkelig sløv og har levd på suppe hele uken haha. Skulle egentlig droppe trening i dag fordi jeg var sliten og litt nedfor men kom meg avgårde uansett. Ble litt stolt fordi det fristet seriøst såååå lite. Da fikk jeg trent alle dagene jeg skulle tross sykdom, så det er fint! 

Eller lagde jeg meg hjemmelaget pizza før trening, fristet litt med det tidligere i dag -  OG sjokomelk har jeg så sykt lyst på. Dessverre har vi ikke noe sjokoladepulver i huset så det suger. Hvis noen skulle lure på laget jeg pizzaen slik.

40g havregryn
2-4 scoops(kommer an på hvordan konsistens du vil ha) med bake protein
1 scoop vanilje protein - anbefaler egentlig ikke det fordi bunnen blir skikkelig rar. Klarte faktisk ikke å spise den haha, så det må jeg huske til neste gang.

Til pålegg bruker jeg:
Sukkerfri ketchup
Nesten en hel pakke(100g) kyllingpålegg
3 skiver med lett ost(jeg bruker den fra synnøve med 10% fett)
Og litt cottage cheese så hele bunnen er dekket!

Lagde noe lignende forrige helg eller noe også uten proteinpulver og da ble den super god! OG mye sunnere enn vanlig pizza.
 

 

6 kommentarer

Postet av: Ingrid
Dato: 09.11.2014 kl. 22:32 Blogg: http://ingom.blogg.no


Uff, god bedring! Takk for fin oppskrift :D

Ønsker deg en super uke og en god natt, fine deg! <3
Postet av:
Dato: 09.11.2014 kl. 23:37 Blogg:


Hei, jeg har lyst til å trene i sånne fine gensere som du noen ganger gjør, men hvis jeg trener i lyse farger og tettsittende gensere, så kan jeg fort få svetteringer. Får ikke du det?
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 09.11.2014 kl. 23:38 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Anonym: Haha, nei jeg svette ganske lite på overkroppen så det er ikke noe problem. Svetter mest på bena faktisk :)
Postet av: Lisa
Dato: 10.11.2014 kl. 17:17 Blogg:


Kom helt tilfeldig over bloggen din, og jeg må bare si at jeg elsker den! Elsker måten du skriver på og hva du skriver om. Veldig god motivasjon i hverdagen.
Postet av: Silje S - Las Vegas 14/15
Dato: 13.11.2014 kl. 06:33 Blogg: http://siljemoller.blogg.no


Funker bakeprotein bra for deg? Testen en versjon for ett års tid siden, og den var helt jævlig.. Jeg brukte da en tilfeldig type (husker ikke navnet) fra iHerb, hvilket bruker du? :)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 13.11.2014 kl. 07:21 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Silje S - Las Vegas 14/15: bruker et fra proteinfabrikken, bruker der bare når jeg skal lage havregryn med noe, evt vaffler, rundstykke eller pizzabunn. Tror ikke det er så lurt å bruke mye av det da, jeg får ihvertfall vonft i magen pga mye protein! Men den smaker helt grei :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: