Hva ønsker dere på bloggen?

Hei! Fortiden så synes jeg det er så sykt vanskelig å blogge, uansett for velfungerende blogg jeg  vil ha. Jeg orker liksom aldri å ta frem kamera og snike frem noen bilder og det er så og si aldri noe å blogge om - uten om det vanlige, altså trening, skole og jobb. Derfor trenger jeg litt tips fra dere, hva ønsker dere innlegg om? F.eks tips til sunne matvarer, hvordan/hva blalbla. Ja slike ting som jeg ikke nødvendigvis trenger å ta frem kameraet for!

Kan jo fortelle litt om dagen min da! Sluttet halv ti på skolen i dag, så jeg og Eline dro rett på trening. Er så godt å trene tidlig for da er det ingen der, så vi hadde en fin økt vil jeg si! De siste dagene har jeg slitt med kvalme og slitt med å få i meg mat, grunnen vet jeg ikke men humøret kan jo spille inn en rolle har jeg lest. Det begynner å komme seg litt nå, men ikke helt. Jeg blir jo så frustrert når jeg ikke får spise, fordi det dreper jo musklene mine og jeg blir enda mer kvalm og sliten - hater virkelig slike perioder, som jeg også har hatt litt for ofte den siste tiden. 

Har også funnet ut en liten løsning, som fungerer hos meg i hvertfall! Jeg er ikke så glad i grønnsaker, det er godt av og til men når man spiser en mengde av det hver dag blir man lei. Så eneste tingen jeg kan gjøre for å få det ned er å peise på med sukkerfri ketchup. Men i går så kokte jeg poteter og grønnsakene sammen, fant frem en potetstappe moser-ish ting på kjøkkenet og lagde potetmos av det hele(med brokkoli selvfølgelig). Da spiser man på en måte ikke grønnsakene, fordi det er såpass most inni poteten. OG det metter helt sykt. Man må koke grønnsakene en del da for at de skal bli mjuke nok til å moses så mye, men det er verdt å prøve ut om noen misliker grønnsaker eller er lei!


Her ser dere fra i dag, klarte ikke moste brokkolien helt fordi jeg kokte for lite dessverre. I går var det perfekt, seriøst!

 

Såå, har du noen ønsker om hva jeg skal blogge om?

7 kommentarer

Postet av:
Dato: 13.11.2014 kl. 00:05 Blogg:


Liker å lese om hverdag og enkle innlegg som dette :-) må prøve det me grønnsakene hvertfall! spiser nesten ikke grønnsaker..
Postet av: Emilie
Dato: 13.11.2014 kl. 07:41 Blogg:


jeg liker og lese om treningsprogrammet dine og hva du spiser, feks gjennom en dag :-) og ønsker et innlegg på detox skunny tea som du kjøpte deg :-)
Postet av:
Dato: 13.11.2014 kl. 10:49 Blogg:


Følger deg på instagram også, og bildene far treningen din er sykt motoverende. Du har drømmekroppen, og skulle virkelig ønske jeg hadde kroppen din! Jeg trener selv tung styrketrening kombinert med cardio, men føler at fremgangen ikke kommer. Så hva gjør du for å få den kroppen du har ? :)

Btw Alexxyy
Postet av:
Dato: 14.11.2014 kl. 17:33 Blogg:


Liker innlegg om trening og kosthold veldig godt!
Postet av:
Dato: 17.11.2014 kl. 20:40 Blogg:


trening! personlige kommentarer om hvodan du synes det fungerer osv, og hvor treningsklær er fra
Postet av: Maiken
Dato: 18.11.2014 kl. 19:32 Blogg:


Et innlegg med bilde av alle treningsklærne dine og hvor du har kjøpt det. Og hva du spiser iløpet av en uke:)
Postet av:
Dato: 16.12.2014 kl. 18:20 Blogg:


Kan du lage et innlegg med treningsprogrammet ditt, øvelser du tar hvilken dag du tar de forskjellige øvelsene og hvor mange rep osv?

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: