Its all about the potatoes

Heisann! Takk for mange fine forslag, sitter fortsatt litt stuck men kommer vel på noe. Tenkte faktisk å lage et innlegg om hvor jeg anbefaler å kjøpe treningsklær og hvor jeg kjøper! Får alltid spørsmål om det, så tenkte det kunne være noe dere ønsket :-) Kommer vel ukens spørsmål om ikke lenge heller, så om dere lurer på noe så er det bare å spørre.

Dagen i dag har sånn sett vært bra, startet sent på skolen og fikk sove en time lenger enn normalt siden pappa kunne kjøre meg til skolen, digg! Vi hadde også gym på skolen i dag, og det var tyngre enn hva det pleier! Var litt mye løping og styrke, så da fikk jeg trent hele to ganger i dag. Ble litt magetrening på skolen, så da droppet jeg rett og slett det på treningen etter på. Var jo så sykt sliten etter skolen, så da kjappet jeg meg gjennom treningsøkten bare for å komme meg hjem til sengen. Det fikk relativt kjapt, og jeg har en liten aning om at jeg ikke pusher meg selv godt nok og tror jeg er litt svakere enn hva jeg er. Så nå har jeg som mål og gå opp i vekt på diverse øvelser, spesielt øvelser som er på ben og rumpe.


Øverst ser dere et bedre resultat på hvordan jeg moser brokkoli og potet, har vært middagen min i en uke dette nå haha. Ved siden av ser dere maten etter trening, har spist 2 egg og en liten salat også på skolen(siden så mange vil vite hva jeg spiser i løpet av en dag). Har faktisk spist utrolig lite i dag, men som nevnt tidligere har jeg slitt en del med kvalme osv og da orker jeg rett og slett ikke å spise. Selv tror jeg(vet) grunnen er at jeg er sløv med å spise, så da får jeg bare pakke i meg alt jeg skal og skjerpe meg. Uten mat og drikke, duger helten ikke ;-)

Nå tenkte jeg egentlig å spise opp middagen og se litt på Castle, OMG elsker det! Har pleid å se litt på det etter jobb når jeg kommer hjem på natta, så da måtte jeg bare finne det på nettet å se alt der, anbefales virkelig :-) Må vel prøve å starte smått på særemne også, sliter litt der altså... Har også eksamen i matte om 9 dager og særemne uken etter.. Yes love school.

Hvordan har dagen deres vært?

6 kommentarer

Postet av: Anette Skauen
Dato: 17.11.2014 kl. 21:50 Blogg: http://anetteskauen.blogg.no


Så flink du er, middagen så også veldig godt ut!

Min dag har bestått av jobb fra 08.30 - 20.30, så ligger rett ut nå, haha!
Postet av: Kine Borkmo
Dato: 17.11.2014 kl. 22:43 Blogg: http://kineborkmo.blogg.no


Sprek og fin!
Postet av: Ida
Dato: 28.11.2014 kl. 08:56 Blogg:


Hvordan skal du forresten forholde deg til kaker og godteri i jula? Bryr familien din seg at du unngår en del usunn/vanlig mat? Tenker mye på dette selv hvertfall
Postet av: Emilie Oshaug
Dato: 29.11.2014 kl. 14:51 Blogg: http://emilieoshaug.blogg.no


Åh nam, så utrolig godt det så ut! Regner med du får i deg en del proteiner i løpet av en dag haha! Flink du er!
Postet av: Silje
Dato: 30.11.2014 kl. 22:00 Blogg:


hvor blir du aaaav? :)
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 02.12.2014 kl. 09:12 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


Ida: jeg er ikke så glad i julebakst og så mange kaker, så det er ikke noe problem. Er det nor jeg liker i selskap og på julaften osv så spiser jeg det og maten som blir servert selvfølgelig, det er jo jul. Julesokk med godteri får jeg også, og kommer til å spise det. Viktig å kose seg når det er jul uansett :) som regel blir det jo servert rent kjøtt, poteter og grønnsaker på slike middager og på julaften, så det har jeg på planen uansett. Eneste som ikke er på planen er vel saus, kaker og drikke. Da e det bare å begrense seg og ikke spise så mye :)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: