Forver sick

Hei! Gud det ble en stund siden sist! Men jeg ble uventet syk, så har bare lagt unna bloggen og ikke orket å blogge enda. Har faktisk vært konstant syk i 3-4 uker nå, sinnsykt irriterende. Var jo skikkelig forskjølet for noen uker siden, nevnte det sikker på bloggen. Ble altså aldri helt frisk, for litt over en uke siden begynte jeg å få skikkelig vondt i halsen. Kjentes ut som halsbetennelse, så jeg ble så lei og dro til legen denne onsdagen - viste seg at det bare var bakterie infeksjon eller noe, så ble nesten frisk på fredag, legen sa det kunne vare fler uker så jeg er så happy for at det gikk over etter 1,5 uke. Yeees. Har også vært sykt opptatt med særemne som skal vær ferdig i dag - noe jeg også ble. Skulle jo skrive innlegg om treningsklær til dere, og det skal jeg prøve å få gjort i dag eller noe + noen andre innlegg om jeg får tid hihi. 

På fredag var det som alle vet black friday, så da fikk jeg svidd av noen penger på meg selv og julegaver. Så nå har jeg faktisk brukt opp hele lønna mi og det er 20 dager til neste lønning. Fikk litt penger av pappa i dag heldigvis, så jeg har litt penger om jeg må ha noe. Nå mangler jeg faktisk bare gave til Mamma og ei venninne, så får vente med mamma sin gave til lønning tror jeg, skal nok gå bra. Bare jeg som synes det er helt sykt vanskelig å finne gaver? Hva skal man kjøpe liksom, det vanskeligste var hos Pappa og storebroren min, endte bare opp med å kjøpe noe hahaha. Tanken som teller eller hvaaaa.


Til venstre ser dere forresten bilde fra bursdagen til min kjære bestevenn Payman♥ 

Hva har dere gjort siden sist da? :-)

ÉN KOMMENTAR

Postet av: Monica Lindstad
Dato: 01.12.2014 kl. 18:38 Blogg: http://monicali.blogg.no


Så kjipt å være syk så lenge! Jeg har stresset masse med eksamen og jobb, men er heldigvis snart ferdig med alle eksamenene! :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: