Tips til hvor du kan kjøpe treningsklær

Hei! Trodde jeg hadde postet dette innlegget, men det hadde jeg tydeligvis ikke. Glemte å stille det sånn at det ble lagt ut den dagen det skulle, jaja. Jeg har vært borte fra bloggen en stund igjen fordi jeg klarte å bli syk igjen :):):):). Nå har jeg vært syk siden Oktober så og si, har vært frisk i noen dager, så ble jeg syk igjen og slik har det vært siden 20 oktober kanskje. Nå er jeg snart frisk igjen ihvertfall og håper det er en GOD stund til jeg blir syk igjen. Har tatt masse tester på hva det kan være, men finner ingenting spesielt. Så når jeg er helt frisk skal jeg ta blodprøve å sjekke immunforsvaret og se om det er noe vitaminer eller noe slikt som mangler på kroppen min, kan jo fort mangle noe når man har spiser det samme hver dag. Har heller ikke trent på en uke, det er veldig godt med helt fri men nå roper kroppen etter trening. Gleder meg kjempe mye til i morgen, da blir det trening igjen♥

Uansett! Da kommer et innlegg jeg vet mange har ventet på, nemlig hvor jeg kjøper treningsklær og hvor du ellers kan kjøpe. Fant ut at det var ikke så mye å fortelle, men dette er i hvertfall hvor jeg for det meste kjøper mine treningsklær. Håper dere liker innlegget og gjerne tips meg om hvor du kjøper treningsklær, kanskje du vet om andre steder som også er billige :-)

 


Jeg tror 80% av mine treningsklær er fra H&M, så dette er mitt favoritt sted å handle treningsklær. Grunnen til dette er fordi de har veldig fine treningklær, mye og velge mellom og du får det meste til en veldig billing penge. Jeg kjøper som oftest, singletter og gensere her. Har 2 tightser fra H&M og det er ikke noe galt med de, har veldig god kvalitet men jeg finner de jeg liker best på andre butikker.

 
Her er det også lett og fine billig tøy om man leter, jeg bestilte meg nettopp to singletter fra nike for 200kr! Her har de også ofte salgt på 2xu rundt juletider/nyttår og ellers når de konkurrerer med andre. Jeg har kjøpt mine 3 her, og er stor fornøyd med de. Ellers har jeg ikke kjøpt så alt for mye der, men finner alltid noe på nettsiden og butikkene - men når jeg ikke har så alt for stor inntekt velger jeg å kjøpe noe litt billigere. 

 Så og si nesten det samme som XXL, men jeg føler kanskje de har litt bredere utvalg i butikk? Personlig har XXL kanskje bedre utvalg på nettbutikken. Her har jeg kjøpt meg 3 nike pro tskjorter som er helt fantastiske, en nike tights som er min favoritt av alle jeg eier og et par sko jeg bruker på hver trening. Mange som har spurt hvor mine hvite nike sko er fra, og de er altså fra Gsport. De er veldig gode og passer til både tredemøllen og styrke. Jeg vil ikke anbfale å bruke de om du løper lenge eller har mye plager med hæler, knee osv. Det har jeg selv, så om jeg har på de er jeg veldig streng på å ikke være så alt for lenge på møllen - med mindre jeg skal bare gå. For meg med hæl og kneeskadet funker de på korte intervaller, men er ikke sikkert alle opplever det samme.

 Her har jeg aldri kjøpt noe, men pleier å drømme meg bort å tenker jeg skal kjøpe til neste lønning. Det blir dessverre aldri slik fordi jeg hater å kjøpe ting på nett, vil gjerne prøve klær først så jeg vet hvilken størrelse jeg like best og føler meg komfortabel i. Jeg kan gå fra xs-m, det kommer helt an på form og stoff av hva jeg liker best. Derfor har det aldri blitt noe av, men om man er 100% komfortabel med kroppen sin ser jeg ingen grunn til å ikke bestille. Kommer vel til å bestille meg et par tightser, fordi jeg synes de har sykt freshe tighster der.De har dessverre ikke treningsklær på alle butikkene sine, men enkelte ganger har de mange fine ting. Jeg har bare to ting herfra, men har funnet masse annet fin jeg har likt, men aldri trengt. Workout tightsene er jo veldig populære og de får du til en billig penge her. Jeg har en selv, men blir aldri brukt pga for liten størrelse. Jeg har også en lyseblå genser fra denne butikken som har blitt flittig brukt!

Hvor er deres favoritt plass/nettside å kjøpe treningsklær?

6 kommentarer

Postet av: Emilie-Therese
Dato: 14.12.2014 kl. 18:51 Blogg: http://emiliener.blogg.no


Gode tips :)
Postet av: Monica Lindstad
Dato: 14.12.2014 kl. 19:29 Blogg: http://monicali.blogg.no


jeg kjøper de fleste treningsklærne mine på intersport eller nelly! :) veldig fornøyd!
Postet av: Kine
Dato: 21.12.2014 kl. 03:21 Blogg:


Bra tips :)
Postet av: :-)!
Dato: 14.01.2015 kl. 11:09 Blogg:


kan du lage et innlegg med treningsplanen din? fra når du startet å til nå? bilder?
Postet av: Viktoria
Dato: 03.04.2015 kl. 23:32 Blogg: http://viktooriaa.blogg.no


du er serriøst et forbilde!
Postet av:
Dato: 16.04.2015 kl. 20:56 Blogg:


Jaaa, kan du ikke legge ut fremgangsbilder? :-) Og så lurer jeg på en ting... Ligger du på kalorioverskudd eller kaloriunderskudd? Og bruker du noen nettsider/apper til å regne ut om du har fått i deg nok proteiner i løpet av dagen?

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: