Mediaprosjekt og trening

Hei! I går var jeg på trening med Eline og kjæresten Markus, han var med fordi han skulle bruke meg til et prosjekt i media. Så når jeg først skulle på senteret og ta treningsbilder kunne jeg like gjerne trene det jeg skule så jeg ble ferdig med treningen også for dagen. Dette var jo også en veldig fin mulighet til å få noen bilder bloggen, siden så mange har spurt om jeg kunne poste bilder fra treningen og hvordan/hva jeg trener osv. Også er det jo litt morsommere og finere med noen skikkelige bilder, enn mobilbilder som jeg har hele tiden. På bildene under ser dere så og si alle øvelsene jeg gjorde, tror det var en øvelse jeg ikke fikk bilde av. Men jeg håper det faller i smak hos dere, så får jeg kanskje gjort det en annen gang også!

Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra trening, ble faktisk en del cardio på meg i dag. Eller en del og en del, 20 minutter hahaah. Er ikke så ofte jeg går mer enn 5 minutter skjønner dere. Hadde uansett en fin økt med ben,skuldre og litt mage. Resten av dagen skal jeg bruke på to fremføringen jeg har i morgen, muligens to stk kanskje en. Spørs om det blir særemne eller ikke på meg i morgen, håper egentlig jeg bare blir ferdig med alt. Særemne har stresset meg i sikkert to måneder nå fordi det avgjør så mye av norsk karakteren, så nå vil jeg egentlig bare få det unna og kan "slappe" av litt mer. Hadde også to prøver i dag, religion og rettslære. Religion har jeg ikke fått svar på, men det gikk sånn halvveis. Tror religion må være mitt svakeste fag, det er så gørr kjedelig. I rettslære der i mot fikk jeg 4+ og ble overrasket over det! Synes ikke jeg gjorde det noe spesielt bra, men heeeey. 

Dagens økt så forresten slik ut(fikk kommentarer om at dere ønsket å lese om det også)

Bulgarisk utfall 4x8 - 12,4kg
Lårcurl 4x10 - aner ikke kg, så teit vekt på senteret
Skulderpress 4x10 - 9kg i hver hånd
Sidehev 4x12 - 6kg i hver hånd
Facepull 4x12 - samme som på lårcurl 
Kickbacks i kabel 2x15 - samme som over

Kjenner fortsatt at jeg må presse meg mer i skulderpress, facepull og utfall. Kunne klart mer rep eller mer vekt! 


Hva synes dere om slike bilder?

 

7 kommentarer

Postet av: Marie-Madelen Bekken
Dato: 03.12.2014 kl. 17:07 Blogg: http://mariebekken.blogg.no


Så flink du er!! stå på videre :)
Postet av: Keths!
Dato: 03.12.2014 kl. 17:09 Blogg: http://keths.blogg.no


Innom for å ønske deg en flott onsdag! Håper uken har vært bra så langt :))
Postet av: Kine M. Karlsen
Dato: 03.12.2014 kl. 20:00 Blogg: http://www.kinemakarlsen.blogg.no


fine bilder, så flink du er :D
Postet av: renate
Dato: 03.12.2014 kl. 21:55 Blogg:


Hvordan får du så pen og ren hud? sliter veldig med huden min, har du noen tips? Kan du lage en sminkevideo snart? utrolig motiverende å se på deg!
Postet av: STINE HAUGAN
Dato: 03.12.2014 kl. 22:06 Blogg: http://stinehaugaan.blogg.no/


renate: Hei, jeg har vel egentlig ganske ren hud uten å gjøre noe. Bruker bare sminkeservietter for å fjerne sminken og unngår å bruke sminke når jeg ikke skal noe spesielt. Er jo viktig å rense huden godt og bruke fuktighet og kanskje ansiktsmaske eller noe, men det er det sjeldent jeg selv bruker :) Kommer jo an på hvor mye problemer du har, da kan du jo evt spørre på apotek eller få noe fra legen.

Sminkevideo har jeg tenkt på, vi får se om jeg lager snart! Tusen takk forresten :D
Postet av:
Dato: 06.12.2014 kl. 17:44 Blogg:


hvor er toppen fra?
Postet av: Ida
Dato: 08.12.2014 kl. 22:01 Blogg:


Heiheiii!!

Så utrolig fin du er og ikke minst veltrent! :D Lurer på om du har noen tips til gode mageøvelser som man kjenner?

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: