Long time no see

Hei! Nå er det lenge siden jeg sist postet innlegg her på bloggen, har vel gått langt over ett år? Enn det, haha. Jeg har lenge tenkt på å blogge igjen, men har utsatt det i en lang stund. Titter ofte innom og ser det er faktisk enda noen som klikker seg inn på bloggen min, og det er så koselig. Så nå tenkte jeg at jeg får bare prøve å starte, så får vi se hvordan det går. Håper jeg fortsatt har noen lesere som blir glade for at jeg er tilbake, selv om det ikke er så alt for mange som titter innom.

Hva har skjedd siden sist? Veldig mye egentlig! Jeg har fått meg kjæreste, det fikk jeg egentlig rett etter mitt siste innlegg som jeg postet her. Så det er jo veldig koselig, og vi har det veldig bra. Jeg trener enda, selvfølgelig og bloggen kommer stort sett til å handle om trening og hverdagen generelt. Jeg er ikke så streng på mat lenger, da jeg koser meg mye mer og spiser oftere hva jeg ønsker. Har sett en del tilbake på tiden hvor jeg var helt gal, og jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte haha. Så trening er fortsatt en stor del av hverdagen, bare litt mer avslappet! Ellers så har jeg sluttet som bartender om noen husker jeg jobbet som det, men har fått meg to nye jobber som butikkmedarbeider, og jeg trives veldig! Jeg har også avsluttet 3 år på videregående, men har nå tatt opp 3 fag og er ferdig om en uke, og da er jeg forhåpentligvis ferdig med videregående og skole for en stund. Jeg står i alle fagene jeg har tatt opp, så nå står det bare på eksamen som jeg hadde sist uke. Tror ikke det er så mye mer å si egentlig? Er det noe dere lurer på så er det selvfølgelig bare å spørre! Wii, dette blir gøy! 

3 kommentarer

Postet av: auroooora
Dato: 01.06.2016 kl. 09:59 Blogg: http://auroooora.blogg.no


Endelig!! <3 Du poppet plutselig opp i feeden og det gjorde meg kjempeglad! :) Var fast leser av bloggen din og kommer til å fortsette med det!
Postet av:
Dato: 01.06.2016 kl. 11:52 Blogg:


jippi :D
Postet av: Juni
Dato: 01.06.2016 kl. 13:34 Blogg:


så gøy at du er tilbake :D

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: