hitsWork work work

Hei! Da har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og trening. Dagens økt var bakside ben og rygg, den dagen jeg liker minst på planen min. Økten gikk kjempe fint, og nå skal jeg straks dusje, lage meg noe mat også slappe av litt. Jeg har min siste historieprøve i morgen, så jeg må nesten vurdere å øve litt til den også. Hadde helt glemt jeg hadde den, så må lese litt så jeg har noe kunnskap til prøven. Historie er ikke akkurat mitt beste fag, er ikke spesielt glad i å lære om slike ting så da stenger jeg det litt ute. Men men, jeg får prøve å gjøre det beste ut av det, så får det gå som det går!

I og med at det er litt lenge siden jeg har blogget, har jeg glemt det å være kreativ til nye innlegg. Jeg har skrevet et innlegg om tips til kondisjonstrening for de som ikke liker det noe spesielt godt, så det skal bli postet snart. Men hvis det er noe annet dere vil lese om eller lurer på, så tar jeg mer enn gjerne i mot tips!
Dette var da min frokost før jobb, lite kreativ i matveien fortiden.


 

4 kommentarer

Postet av: Sunniva Skaug
Dato: 01.06.2016 kl. 19:15 Blogg: http://www.sskaug.blogg.no


SÅ herlig! <3 Vil du bli ukens blogg? Sjekk ut bloggen min!
Postet av: auroooora
Dato: 01.06.2016 kl. 22:05 Blogg: http://auroooora.blogg.no


Historie er ikke mitt sterke fag heller.. :/
Postet av: ida
Dato: 01.06.2016 kl. 22:46 Blogg: http://nouw.com/idsn/


Du får ha masse lykke til med historieprøven :D Du kan alltids skrive om anbefalinger :)
Postet av: Rex Kelvin
Dato: 21.11.2017 kl. 09:35 Blogg:


Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.

Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: