Slitsom uke

Endelig helg, så godt det blir å slappe av. Nå er det en stund siden jeg har kommet hjem fra jobb og planen for resten av dagen er å ligge i sengen å se på tv. Hadde egentlig planer om å dra på trening, men etter en uke med mye jobb og trening så kjenner jeg faktisk at kroppen min sier stopp. Så i dag skal jeg lytte til kroppen, la den få seg god mat og hvile, så jeg er ladet opp til en ny uke med trening, skole og jobb. Det er faktisk lenge siden jeg har følt meg så sliten, jeg var så sliten at jeg ble kvalm til og med, heldigvis ble det litt bedre når jeg fikk laget meg litt mat.

Ellers så tenkte jeg å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen, familien kommer hjem til oss for å ferie min 20 årsdag. Jeg er egentlig ikke tjue før neste lørdag, men det var i morgen det passet best for oss. Uansett så er det alltid koselig å møte resten av familien når man ellers ikke ser de så ofte. Jaja, nå skal jeg sette meg tilbake i sengen og se flere episoder av Pretty little liars, har allerede sett ferdig alle sesongene som har kommet, men begynte å se det på nytt igjen for noen uker siden, elsker den serien over alt på jord.Hva skal du i dag?

2 kommentarer

Postet av: ida
Dato: 04.06.2016 kl. 22:56 Blogg: http://nouw.com/idsn/


noen ganger trenger kroppen en liten pause fra jobb, skole og alt annet :D er litt kos med slike dager også! Ble rolig kveld for meg også siden jeg skal opp tidlig i mårra :D
Postet av: Silje
Dato: 08.09.2016 kl. 19:17 Blogg:


åå yess, nå ble jeg glad! var fast leser før, og du har alltid inspirert meg mye! kjekt å se at det var noen nye innlegg, selvom det nå var en stund siden ser jeg, hehe. håper du har det fint i alle fall:)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: