hitsSlitsom uke

Endelig helg, så godt det blir å slappe av. Nå er det en stund siden jeg har kommet hjem fra jobb og planen for resten av dagen er å ligge i sengen å se på tv. Hadde egentlig planer om å dra på trening, men etter en uke med mye jobb og trening så kjenner jeg faktisk at kroppen min sier stopp. Så i dag skal jeg lytte til kroppen, la den få seg god mat og hvile, så jeg er ladet opp til en ny uke med trening, skole og jobb. Det er faktisk lenge siden jeg har følt meg så sliten, jeg var så sliten at jeg ble kvalm til og med, heldigvis ble det litt bedre når jeg fikk laget meg litt mat.

Ellers så tenkte jeg å finne ut hva jeg skal ha på meg i morgen, familien kommer hjem til oss for å ferie min 20 årsdag. Jeg er egentlig ikke tjue før neste lørdag, men det var i morgen det passet best for oss. Uansett så er det alltid koselig å møte resten av familien når man ellers ikke ser de så ofte. Jaja, nå skal jeg sette meg tilbake i sengen og se flere episoder av Pretty little liars, har allerede sett ferdig alle sesongene som har kommet, men begynte å se det på nytt igjen for noen uker siden, elsker den serien over alt på jord.Hva skal du i dag?

Endelig ferdig

Heihei! Da har jeg kommet meg hjem fra skolen, har slappet og sovet litt før jeg skal på jobb fra klokken seks til kvart over elleve. Jeg sto opp klokken åtte i dag, og når jeg skulle begynne å gå ut døren for å ta bussen fikk jeg beskjed av læreren om at hun var syk. Tenkte egentlig å bare bli hjemme til neste time, så jeg kunne sove litt, men det endte med at jeg dro å jobbet litt på skolen i stedet. Har en innlevering i matematikk på mandag, så da gjorde jeg den ferdig mens jeg satt på skolen. Gleder meg til den er levert, da er jeg endelig ferdig for i år! Fikk også øvd litt til historieprøven som jeg også hadde i dag, kan ikke skryte på meg at det gikk bra - men det gikk helt greit. Nå er jeg så klar for å bli ferdig med skolen, at jeg ikke klarer å finne motivasjon, haha.

Jaja, nå skal jeg bare slappe av litt til, så får vi se om jeg rekker å blogge noe mer i dag, vi får se! Hvis ikke snakkes vi i morgen♥Har ikke så mye matlyst i dag, så da måtte jeg bare lage noe enkelt som fristet litt! Ost og kaviar! Har også spist en krone is, hihi.

Hva skal dere i dag?
 

Long time no see

Hei! Nå er det lenge siden jeg sist postet innlegg her på bloggen, har vel gått langt over ett år? Enn det, haha. Jeg har lenge tenkt på å blogge igjen, men har utsatt det i en lang stund. Titter ofte innom og ser det er faktisk enda noen som klikker seg inn på bloggen min, og det er så koselig. Så nå tenkte jeg at jeg får bare prøve å starte, så får vi se hvordan det går. Håper jeg fortsatt har noen lesere som blir glade for at jeg er tilbake, selv om det ikke er så alt for mange som titter innom.

Hva har skjedd siden sist? Veldig mye egentlig! Jeg har fått meg kjæreste, det fikk jeg egentlig rett etter mitt siste innlegg som jeg postet her. Så det er jo veldig koselig, og vi har det veldig bra. Jeg trener enda, selvfølgelig og bloggen kommer stort sett til å handle om trening og hverdagen generelt. Jeg er ikke så streng på mat lenger, da jeg koser meg mye mer og spiser oftere hva jeg ønsker. Har sett en del tilbake på tiden hvor jeg var helt gal, og jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte haha. Så trening er fortsatt en stor del av hverdagen, bare litt mer avslappet! Ellers så har jeg sluttet som bartender om noen husker jeg jobbet som det, men har fått meg to nye jobber som butikkmedarbeider, og jeg trives veldig! Jeg har også avsluttet 3 år på videregående, men har nå tatt opp 3 fag og er ferdig om en uke, og da er jeg forhåpentligvis ferdig med videregående og skole for en stund. Jeg står i alle fagene jeg har tatt opp, så nå står det bare på eksamen som jeg hadde sist uke. Tror ikke det er så mye mer å si egentlig? Er det noe dere lurer på så er det selvfølgelig bare å spørre! Wii, dette blir gøy! 

Forver sick

Hei! Gud det ble en stund siden sist! Men jeg ble uventet syk, så har bare lagt unna bloggen og ikke orket å blogge enda. Har faktisk vært konstant syk i 3-4 uker nå, sinnsykt irriterende. Var jo skikkelig forskjølet for noen uker siden, nevnte det sikker på bloggen. Ble altså aldri helt frisk, for litt over en uke siden begynte jeg å få skikkelig vondt i halsen. Kjentes ut som halsbetennelse, så jeg ble så lei og dro til legen denne onsdagen - viste seg at det bare var bakterie infeksjon eller noe, så ble nesten frisk på fredag, legen sa det kunne vare fler uker så jeg er så happy for at det gikk over etter 1,5 uke. Yeees. Har også vært sykt opptatt med særemne som skal vær ferdig i dag - noe jeg også ble. Skulle jo skrive innlegg om treningsklær til dere, og det skal jeg prøve å få gjort i dag eller noe + noen andre innlegg om jeg får tid hihi. 

På fredag var det som alle vet black friday, så da fikk jeg svidd av noen penger på meg selv og julegaver. Så nå har jeg faktisk brukt opp hele lønna mi og det er 20 dager til neste lønning. Fikk litt penger av pappa i dag heldigvis, så jeg har litt penger om jeg må ha noe. Nå mangler jeg faktisk bare gave til Mamma og ei venninne, så får vente med mamma sin gave til lønning tror jeg, skal nok gå bra. Bare jeg som synes det er helt sykt vanskelig å finne gaver? Hva skal man kjøpe liksom, det vanskeligste var hos Pappa og storebroren min, endte bare opp med å kjøpe noe hahaha. Tanken som teller eller hvaaaa.


Til venstre ser dere forresten bilde fra bursdagen til min kjære bestevenn Payman♥ 

Hva har dere gjort siden sist da? :-)

Its all about the potatoes

Heisann! Takk for mange fine forslag, sitter fortsatt litt stuck men kommer vel på noe. Tenkte faktisk å lage et innlegg om hvor jeg anbefaler å kjøpe treningsklær og hvor jeg kjøper! Får alltid spørsmål om det, så tenkte det kunne være noe dere ønsket :-) Kommer vel ukens spørsmål om ikke lenge heller, så om dere lurer på noe så er det bare å spørre.

Dagen i dag har sånn sett vært bra, startet sent på skolen og fikk sove en time lenger enn normalt siden pappa kunne kjøre meg til skolen, digg! Vi hadde også gym på skolen i dag, og det var tyngre enn hva det pleier! Var litt mye løping og styrke, så da fikk jeg trent hele to ganger i dag. Ble litt magetrening på skolen, så da droppet jeg rett og slett det på treningen etter på. Var jo så sykt sliten etter skolen, så da kjappet jeg meg gjennom treningsøkten bare for å komme meg hjem til sengen. Det fikk relativt kjapt, og jeg har en liten aning om at jeg ikke pusher meg selv godt nok og tror jeg er litt svakere enn hva jeg er. Så nå har jeg som mål og gå opp i vekt på diverse øvelser, spesielt øvelser som er på ben og rumpe.


Øverst ser dere et bedre resultat på hvordan jeg moser brokkoli og potet, har vært middagen min i en uke dette nå haha. Ved siden av ser dere maten etter trening, har spist 2 egg og en liten salat også på skolen(siden så mange vil vite hva jeg spiser i løpet av en dag). Har faktisk spist utrolig lite i dag, men som nevnt tidligere har jeg slitt en del med kvalme osv og da orker jeg rett og slett ikke å spise. Selv tror jeg(vet) grunnen er at jeg er sløv med å spise, så da får jeg bare pakke i meg alt jeg skal og skjerpe meg. Uten mat og drikke, duger helten ikke ;-)

Nå tenkte jeg egentlig å spise opp middagen og se litt på Castle, OMG elsker det! Har pleid å se litt på det etter jobb når jeg kommer hjem på natta, så da måtte jeg bare finne det på nettet å se alt der, anbefales virkelig :-) Må vel prøve å starte smått på særemne også, sliter litt der altså... Har også eksamen i matte om 9 dager og særemne uken etter.. Yes love school.

Hvordan har dagen deres vært?

Happy halloween

Hei! Da er halloween overstått, sto mellom halloween fest eller kino, og siden jeg var så gira på å kle meg ut dro vi ut haha. Skulle kjøpe meg kostyme men alt var jo plukket ut hos butikkene allerede, ikke smart å være sent ute. Jeg ble da snehvit etter all letingen etter prinsesse kostyme!

Vi var først hjemme hos meg før vi dro videre, litt senere på kvelden så dro jeg og Therese videre til Karma(utested for 18åringer hvor jeg jobber) av en eller annen grunn, ble ikke lange turen innom der før vi ble sittende på Burger king resten av kvelden. Hadde det gøy da, så er vel det som teller!

I går der i mot var det null trening på planen, så da slappet jeg av før jeg skulle på jobb. Sovnet relativt sent i natt så har faktisk nettopp våknet, forundrer meg ikke om jeg sovner straks igjen. Eneste jeg har på planen i dag er å lage meg sunne vaffler og kanskje en joggetur på trening - vi får se!

Lycke bags

Hei og hopp! Noen dager siden sist, fant ut at det passer meg best å blogge når jeg føler for det. Tenker faktisk på å blogge hver dag, men utsetter det hele tiden. Nå har jeg endelig meldt meg inn på 3T, og "feiret" det hele med en beinøkt der med Eline. Vi begge ble stive og støl etter økta og det er vi begge enda, det er litt godt å kjenne at jeg er stiv for jeg blir faktisk så sykt sjeldent stiv i beina. Det som er litt kjipt er at jeg ble stiv på beinøkten jeg hadde på mandag og det gikk over på torsdag, så hadde jeg ny beinøkt på fredag og ble enda mer stiv enn hva jeg var fra før. Uansett så er det godt å få byttet treningssenter, er selvfølgelig litt uvandt og jeg føler meg litt lost og ikke helt hjemme enda - men det er vel normalt. Må jo vende meg til nye ting og hvor tingene er og slikt, på Impulse var jeg jo ikke sjenert i det hele tatt men det er jeg nå, merker at det kom seg litt på lørdag når jeg trente alene da, så det går jo riktig vei! Tror også jeg begynner på ny plan, både på trening og mat i morgen(usikker på om jeg får den i dag), så det blir spennende!

Ellers har jeg jobbet tre dager på rad, jobber jo på natten så dere kan jo tenke dere jeg ble sliten. Har brukt så og si hele dagen på å sove. Er fortsatt trøtt så er vel ikke lenge til jeg legger meg for å sove igjen haha.Ellers så mottok jeg som sagt to vesker fra Lycke bags, de er så fine! De ser ganske små ut, men de rommet så enormt mye! Jeg har brukt den svarte(samme veske bare i beige) de siste dagene, og der kan jeg ha drikkeflaske, mat, treningsklær og treningssko. De har nettopp åpnet en butikk i Trondheim også som heter Bagorama, den ligger på City Lade om jeg husker riktig? De har i hvertfall så utrolig mange fine vesker, og jeg tror faktisk jeg så de hadde noen treningsbagger også! Jeg har flere vesker fra merke Lycke bags og kan love dere at dere finner flere vesker som faller i smak!

Hva synes du om veskene?

//sponset

Alt går i ett

Hei! Gud så lenge siden, men jeg hadde egentlig glemt å blogge. Var sånn at jeg satt å tenkte i dag skal jeg blogge, men det ble aldri sånn. Er jo ikke så mye å fortelle hele tiden heller, før fant jeg alltid noe å skrive om haha. På torsdag hadde vi ihvertfall skolefest, noe som var gøy. Er jo hva man gjør det til selv, men jeg synes det var super gøy! Var ikke akkurat så godt å komme på skolen dagen etter, men heldigvis starter jeg tolv på fredager så det gikk jo fint! Eline lå også over siden hu bor så langt unna, så da var det lettere å bare ligge hos meg. Måtte stå opp litt tidligere siden jeg skulle hos tannlegen, and guess what :-( Jeg hadde hull... Så nå sitter jeg å gruer meg til jeg må borre om en måned. Bedøvelsesprøytene funker ikke på meg as..

På lørdag var det ut på livet igjen(XD), guuud så sliten jeg var på lørdag. Men det var bursdagen til min kjære bestevenn, så da må man jo dra! Det var en utrolig koselig bursdagsfest og vi hadde det kjempe gøy! Vi startet ganske tidlig så kan si jeg var kjørt grusomt tidlig, haha. Kjenner det blir godt når denne måneden er over, fordi nå begynner jeg å bli litt lei, haha. Siste som står igjen nå er Sean Kingson konsert/Russe kickoff. Så etter neste helg tror jeg det blir litt stopp på alkohol altså, vi får se! Er jo så gøy å være med på ting også :-) Har heller ikke trent på 3 dager nå, skulle egentlig ta igjen treningen fra fredag og lørdag i dag(har jo egentlig fri) men så sovnet jeg.. hehe. Blir godt å komme tilbake i morgen kjenner jeg!


Mine søte små fra dagen i går♥
Ellers var jeg også på prøvetime på 3T, gikk der jo før men som sagt så trente jeg bare cardio før så jeg hadde aldri sett noe spesielt på styrketingene på verken 3T eller Elixia, så nå fikk jeg prøvd begge! Elixia blir det ikke, men 3T på moholt(nærmest meg) likte jeg overraskende godt! Det var et veldig fint senter om man ser bort i fra garderobene, haha. Jeg er litt lei av Impulse så det blir nok så jeg bytter til 3T, synes det er så kjipt å ikke få bruke singlett når man trener. Av og til er det så mye bedre å trene i singlett, og det er mye billigere og det finnes så sinnsykt mange fine singletter. Ser på de hele tiden, men så kommer jeg på at jeg ikke får lov til å bruke de. Så gjett om jeg skal på treningssinglett shopping når jeg får byttet senter!Hvordan har helgen din vært?

Liten avkobling

Hei! Noen dager siden sist nå, jaja. Har brukt litt tid med meg selv og slappet av og hadde rett og slett ikke noe å blogge om. Siden sist så har jeg hatt det veldig fint egentlig, startet helgen med gode folk. Etter skolen på fredag ble Eline med meg hjem, vi bestilte pizza og slappet av før vi gjorde oss klar til vors hjemme hos meg. Kjenner at jeg har savnet å faktisk være med ut og møte venner, den siste tiden har jeg jo bare jobbet og trent i helgene - altså lite sosial. Skal riktig nok ikke drikke ofte, men i oktober blir det faktisk mye! Vil gjerne være med på ting som har litt med russetiden å gjøre + besteveninnen min Eline skal ferie bursdag. Blir vel rolig etter oktober tenker jeg, men godt å koble av. Var jo mildt sagt død på lørdag og hadde selvfølgelig satt meg opp på jobb, så da droppet jeg trening og har hatt 3 dager fri. Kjente at DET trengte jeg, er så sykt sliten så det fortjente jeg. Kom nettopp hjem fra trening, var godt å være tilbake også men kjenner fortsatt at jeg er sliten. Jaja, kan ikke gjøre så mye med det når jeg tar hensyn til kroppen og fortsatt ikke blir noe mer opplagt. 

Ellers så skal jeg en tur til Rosa snart nå, begynner å bli en stund siden sist og det blir godt å se hun igjen! Har ikke så mye annet å si egentlig, skal bruke hele høstferien på å pugge teori til bil, er så utrolig treg! Har satt meg som mål og ta den i slutten av uka eller starten av neste. Vi får se!

Noen bilder fra helgen, hihi.

Hva gjorde du i helgen?

Første oktober

Heihei! I dag har vært en slitsomt dag dere, herregud. Var så vidt jeg klarte å stå opp og tanken på fagdag i tegnspråk gjorde det i hvertfall ikke bedre. Ingen av dere visste kanskje at jeg hadde tegnspråk som fag på skolen? Det har jeg altså, veldig gøy. hehehe eller ikke, jeg suger sånn i det. Har også prøve i både det og psykologi i morgen :-) Gleder meg ass, har jeg øvd? Neeeei... Jaja. Etter en tøff skoledag hvor jeg sovnet hele tiden så var det rett på trening, har jo egentlig fri i dag men siden jeg ikke har tid på fredag tok jeg den økta i dag. Skal nemlig ut på fredag, sist jeg var ut her hvor jeg bor var i Juni.  Uansett, det blir gøy! Blir mye av det i oktober pga skolefest, russekickoff og bursdager. Så blir det tilbake til vanlig rutiner igjen, er litt godt å glemme alt og være litt "tenåring" igjen haha.

Ellers så fikk jeg den nye tlf i dag, sendte jo som sagt tilbake Iphone 6(anger litt enda).. Men så fikk jeg 5s i dag og er stor fornøyd! Satt å sammenlignet 5s og 6 på apple, og det var ikke store forskjellene altså. Ikke forskjeller som gjorde telefonen merkbart bedre til meg i hvertfall, så om dere ikke vil ha stor tlf vil jeg så absolutt ikke anbefale Iphone 6. Synes 5 er stor nok jeg, haha.Og siden jeg er så flink til å gjøre alt annet enn å spise, så har maten blitt kald. Digg. MEN heeei det er første oktober, noe som betyr VAMPIRE DIARES :DDDD og ny matte eksamen snart, oh lord. Trist å være dårlig i matte, å stryke på eksamen er flaut. Jaja. Nå skal jeg sette meg ned å spise den kalde maten min med litt Walking dead♥

Flere som ser på walking dead eller vampire diares?

Kan det bli helgVar såvidt jeg orket å stå opp i morges, var så sykt trøtt! Jeg sovnet også tidlig i går kveld, eller tidlig til å være meg. Kjenner faktisk ikke forskjell på om jeg sover lenge eller lite om natten, men jeg er vel ikke den eneste heller haha. Blir aldri utvhvilt. Som på alle tirsdager, er det den verste dagen i uken med trening.. Jeg seriøst hater chins, jeg klarer det aldri. Nå klarer jeg en uten hjelp da så det er jo noe fremgang - men ÅÅÅÅH. Jeg gir opp, vil ha det vekk og borte fra planen. Jeg føler meg seriøst så sykt svakt fordi jeg ikke klarer det, men så veier jeg kanskje mer enn hva jeg kan løfte - pga muskler ;-))))) hehehehe. 

Ellers er det vel legge tid snart, men middagen er fortsatt ikke spist. Er det flere som spiser middag sent? Føler alle spiser rundt 4-6 tiden, da har jeg ikke kommet hjem enda engang haha. Har alltid spist i sånn 7 tiden, til og med når jeg spiste med familien. Tror jeg i hvertfall, lenge siden jeg har spist med hele familien siden de er skilt - men jeg og mamma spiste alltid til hotel cæsar husker jeg. Nå sitter jeg alene på rommet og spiser middag i 9-11 tiden♥ 

Nå er det heller ikke lenge igjen til Vampire diaries starter, WIIII. Herregud som jeg har savnet det, Tvd og Pll er verdens beste serier og er helt klart motivasjonen til å holde ut gjennom ukene. Det som er så bra med Tvd er at episodene kommer natt til fredag om jeg husker riktig, så da er det liksom motivasjon til å komme seg gjennom skoleuken. Tror det starter 2 oktober igjen? ÅÅÅÅÅÅ gråter av glede, serr.......Men heeei, nå må jeg nesten spise opp middagen min før den blir drit kald haha.. Snakkes i morgen♥

Flere som ser på Vampire diares? oooog gleder seg like mye som meg til det starter♥♥♥♥♥♥

Halvveis død

Hei! I dag var en veldig slitsom dag merket jeg, har vært trøtt og sliten helt fra da jeg sto opp til nå. Skal sies det blir godt å legge seg, klarer nesten ikke vente haha. I går brukte jeg hele dagen på å slappe av, samle energi og kose meg med litt godt. Kjøpte meg osteloff med philalephia sjokoladepålegg, OMG det var digg as. Ellers i dag så har dagen vært svært lite interessant - skole, trening, slappe av. Nettopp laget ferdig frokost og lunsj til i morgen og spist opp middagen min. Vurderer faktisk å legge meg ganske snart, men vi får se.


Gårsdagens frokost, NAAAM.

Var jo på dåp/navnedag på lørdag også, noe som var kjempe koselig! Masse god mat og fint å se folk fra familien igjen, er veldig dårlig på å møte de dessverre. Men jeg har jo faktisk aldri tid, ganske trist i grunn. Ble dessverre ikke noe kaker på meg, men det er kanskje like greit hehe. Har store planer om å lage melkesjokolade brownies med noen venner snart, fyy har dere sett det? Vet ikke om det er gammelt nytt eller ikke jeg, men altsååå... Så det på butikken i dag og jeg siklet nesten, jesus må faktisk lage det snart.

Hvordan var helga deres?

Here comes the pizza

Hei og god helg! Er helt kjørt etter denne uka, etter minimalt med søvn skal det blir godt med en "rolig" helg. Fikk tilbud om å jobbe i dag, men måtte fort takke nei pga navnedag i morgen hos mitt kjære tantebarn og får heller bare jobbe i morgen istedet. Angret på atjeg bestilte pizza nå kjenner jeg, tenkte ikke på at i morgen blir det masse mat og kaker hehe. Jaja, helg er helg ;-) Som dere kanskje skjønner bestilte jeg meg pizza nå nettioo, jeg er så sliten at jeg ikke orker å lage middag engang, så det sier vel sitt og da fortjener jeg faktisk å spise akkurat hva jeg vil. Har også trent uansett hvor trøtt og sliten jeg er hver dag og unngått usunne ting, så dette er min belønning. Dessverre kunne jeg ikke bestille barnepizza, så hvis noen er keen på pizza er det bare å komme xD:P

I går var jeg på meldlemsdag eller noe på Sirkus shopping med Payman og Eline, skulle se etter en kjole til i morgen men dessverre var det ikke noe kjolesesong enda hehe. Er så utrolig usikker på hva man har på seg - kjole, skjørt, bukse???? Vil ha på noe langermet så blir så utrolig vanskelig. Finner vel noe til slutt,  bare redd for å være for pyntet eller for lite, er så lenge siden jeg har vært på noe slikt haha.

Bloggen har dessverre blitt veldig ned prioritert denne uken, men det er så ekstremt vanskelig å blogge når dagen handler om trening og skole og man er døds sliten, men jeg prøver. 


// gammelt bilde

Flere som skal unne seg noe godt  i helgen?

Ut å går

Hei! I skrivrnde stund er jeg faktisk ute å går, så godt. Rakk ikke trening før frisøren så tenkte egentlig å ha fri, men når hode ikke samarbeider så går jeg ofte tur, så da ble det ikke fri idag heller. Kan ikke gå så lang tur da siden jeg må hjem å lage middag og mat til imorgen!

Håret ble forresten kjempe fint! Greide ikke å fikse håret mitt 100% fordi det var så ødelagt, men det ser SÅ mye bedre ut og jeg føler meg så finere. Sykt hvot mye hår kan gjøre, anbefaler så absolitt alle i Trondheim å sette på extensions på Pilus, mye billigere enn andre steder. Høres ut som jeg ble sponset nå, men betalte alt fra egen lomme:-) totalt kostet det 3995 kroner for 3 pakker som er ca 150g hår. Kan vise dere bedre bilder senere.

Håper forresten ingen misforstod konkurransen å tror de skal på selve konkurrnasen? Uansett, trekker de 3 vinnerene i dag, så dere får vel beskjed i morgen!

Flere som har gått tur i dag?

Trøtt og sliten

Er fortsatt død etter helgen, litt hardt å starte på skolen når jeg ikke føler jeg har fått hvilt i helgen. Neste helg tror jeg det bare blir en jobbdag og ikke to, men tingen er at jeg uansett ikke har noe å gjøre på fredager eller lørdager egentlig... Så er artigere å være på jobb(faktisk) enn å sitte hjemme, haha. Vi får se, trenger jo penger også så! Startet jo sent i dag, og jeg pleier egentlig alltid å tvinge meg til å sove helt til jeg må stå opp, men i dag var det null problem å sove til halv elleve. Så jeg sto omsider opp, ordnet meg og spiste frokost. Ringte også frisøren for å bestille time, på onsdag skal jeg sette på tape extensions! Gleder meg så sinnsykt mye og krysser fingrene for at det blir fint og kanskje fikser opp håret mitt, meste parten hvertfall. For litt over ett år siden hadde jeg verdens fineste hår, men nå er det helt ødelagt. Anbefaler ingen å farge håret, seriøst. Ikke gå fra blondt og brunt hver tredje måned hvertfall, det har jeg gjort i 4 år og nå ser dere hvordan håret mitt er :-) Det ble helt ødelagt etter jeg gikk fra svart hår til blondt, og nå har jeg vært super flink og ikke rørt det på lenge. Har også skam klipt håret mitt, så om noen faktisk har lagt merke til at jeg nesten aldri har håret ned så er det derfor. Kanskje tape extensions fikser det, så kan jeg endelig begynne å gå med håret helt ned og føle meg litt mer vel.

Ellers hadde jeg nok en treningsøkt, haha bena mine var helt død etter sist uke så jeg holdt faktisk på å falle sammen når jeg trente knebøy. Datt liksom litt på siden, gud så flaut det hadde vært å falle. Fikk heldigvis fort kontroll da, men jeg var litt nervøs på resten av de siste settene haha. Men hadde faktisk en bra økt til at jeg var så død i bena, gruer meg skikkelig til i morgen! Verste økten i uka, nemlig dips og hang ups... Jeg gjør ikke hang ups enda fordi jeg klarer det bare med strikk, så nå øver jeg på negative hang ups i mens så får vi se om jeg klarer det snart. Skal prøve vanlige hangups i morgen å se om jeg har blitt noe sterkere, håper det ellers blir jeg sur og gir opp snart! 

Image and video hosting by TinyPic

Her ser dere hvordan jeg MÅ har håret ned hvis jeg skal ha det ned, det jeg har opp i hestehalen er så slitt at håret ser rett og slett mongo ut. Kanskje frisøren har noe tips å gi meg hvis det er litt vanskelig å fikse med tape extenisons.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her ser dere maten min etter trening, glemte å spise lunsjen på skolen i dag så da ble den til etter trening + en proteinshake. Er faktisk så sykt mye lettere å drikke den når man har mikset den skikkelig og har den i kopp, så hvis noen er like kresen som meg så vil jeg anbefale det! Men nå tror jeg middagen og morgendagens frokost og lunsj begynner å bli ferdig så må stikke! Snakkes i morgen :-)

Noen som har erfaring med tape extensions? Ble du fornøyd? :-)

Litt fravær

Hei! Ble noen dager uten blogg nå, men det går vel fint. Føler ikke helt for å blogge når jeg er i dårlig humør men tenkte jeg nesten måtte skrive et lite innlegg. På fredag fikk jeg pakken fra gymgrossiten, og jeg ble ikke så positivt overrasket over noen av proteinpulverene sånn egentlig. Kan sikkert skrive et innlegg om det senere! Fikk også feil shaker, noe som irriterer meg skikkelig fordi jeg hadde gledet meg til å få den haha. Får håpe de svarer på min sure mail i morgen :-)

Ellers har jeg brukt helgen på jobb og trening, jobbet fredag og lørdag denne helgen så jeg er helt utslit. Det tar virkelig på å jobbe om natten, må jo ha mat osv når jeg kommer hjem så klokken blir jo fort kl 5 på morningen før jeg legger meg. Det verste av alt er jo at jeg ikke får til å sove lenge, spesielt ikke hjemme. Når jeg er hos andre går det faktisk, men ikke når jeg er hjem. Da kan jeg sove til maks klokken tolv, noe som sier seg selv er litt tidlig når man legger seg sent.  Menmen, nå er jeg klar for en ny skoleuke og gleder meg allerede til helg igjen!Hva har du gjort i helgen?

Ut på tur aldri sur

Hei og hopp! Endelig litt tid til å sette meg på macen og slappe av. I dag var det nok engang tid for en av mine favoritt økter, wihi. Biceps og rygg, jeg elsker å trene biceps fordi det er der jeg er sterkest egentlig på hele kroppen. En annen ting er at jeg har fått så mye bedre kondis, fortalte dere om intervall utfordringen min og den har jeg nå klart med glans. Og det blir bare enklere og enklere for hver gang jeg løper, og det er herlig! Ellers etter trening så øvelseskjørte jeg med mamma, har stoppet kjøringen på kjøreskolen til jeg består teorien. Problemet mitt er å få tid til å lese, for som dere ser så kommer jeg hjem sent veldig ofte - altså null tid til å lese. Derfor må jeg være flink til å kjøre med mamma og pappa, så skal jeg bruke høstferien på å ta teorien. Må vel kanskje ta en kjøretime eller to med kjøreskolen før den tid også, er en stund til høstferien.

I sist innlegg så dro jeg jo på tur ut, og det ble en laang tur. Tiden går så mye fortere når man er ute enn på møllen, gikk faktisk i 1,5 time. Måtte dra hjem fordi det begynte å bli kaldt, men ååå det var så fint. Dro ikke så langt unna faktisk, er noe som heter ladestien kanskje 15-20 minutter unna meg og der er det så idyllisk.

Nå må jeg nesten spise maten min før den blir alt for kald hihi, vi snakkes i morgen!

Flere som gikk tur i går kanskje?

Litt av hvert

Hei! For en god dag, sluttet på skolen tidlig i dag og det er så utrolig godt. På onsdager har jeg som alltid egentlig bare cardio dag, og det er intervall - noe som tar 4 minutter bare. Til sammen 20 min da, men dere skjønner tegninga. Synes det er så stress å dra på treningssenteret bare for å være på møllen i 20 min, derfor har jeg begynt å legge til noen småøveser til kropssdeler jeg føler jeg sliter med utvikling. For min del så er det rumpe og triceps, og nettopp det trente jeg litt i dag. Har også lagt til cable kick backs(??er det, det man kaller det?) Og den synes jeg går så godt på rumpen, endelig litt kontakt wihi. Kjørte den på mandag også, og jeg er faktisk litt stiv i rumpa, yey me. Tok den i dag også + triceps pushdown med stang. Men siden jeg ikke hadde spist noe annet enn en quest bar før treningen så måtte jeg kjappe meg hjem for litt mat, så da ble det en kor, men god trening. Når jeg tenker over det tror jeg at jeg lagde meg ett egg i morrest? Som vil si jeg har spist ett egg for mye, jaja:P Who cares. Sånn går det når man lager mat i søvne, hehe.

Akkurat nå kjeder jeg meg sånn, og er i et så ekstremt dårlig humør at jeg vurderer å ta meg en tur ut for enda litt mer cardio. Må også en tur på butikken for å kjøpe kylling, så hvorfor ikke gå en STOR omvei. Hva er vel ikke bedre enn litt frisk luft og musikk når man er litt trist, lei og rett og slett bare i et dårlig humør :DNoen som har erfaring med micro extensions?(Punkt extensions). Jeg har veldig lyst til å få det, så hadde vært greit med litt "historier" om det og om de som har/har hatt liker det :-)

Bilder fra helgenDette er vel de bildene jeg ble mest fornøyd med, likte ikke helt de strenge blikkene jeg hadde på en del av bildene hehe. Var ikke akkurat min mest fotogene dag, tidlig på morgenen og dårlig søvn er ingen bra kominasjon, men synes bildene var greie til å være første gang! Gøy var  det i hvertfall.

Hva synes dere om bildene?

Stor kupp på karbonadedeig

Heihei! Snart skal jeg legge meg for å sove, men tenkte å blogge et lite innlegg først! Etter skolen i dag var jeg døds trøtt og sliten, men jeg måtte hive meg på trening uansett. Treningen var faktisk ganske bra til tross for at jeg var så trøtt, var mye sterkere i dag merket jeg - så håper det fortsetter den veien. Hadde ben, så da sto det Knebøy, hip thrust og hamstring på planen. Jeg tok noen småøvelser til som går rett på rumpen, i og med at jeg plages litt med og ikke få kontakt med rumpen. Det irriterer meg skikkelig, flere venner kjenner at det tar skikkelig på rumpen, men jeg kjenner det aldri :( Jaja. Etter trening så dro jeg innom butikken for å kjøpe litt grønnsaker og slikt, endte opp med en liten godter i pose MEN GJETT DA, jeg kastet den♥ Der hadde jeg viljestyrke as, sløste bort 27 kroner da men jaja. Det var også "salg" på karbonadedeig i dag(!!!!) det som er så dyrt, ahh det var godt. De var på halvpris siden de gikk ut i dag. Men det er jo ingen problem hvis man fryser de ned, så da kjøpte jeg 4 pakker. Skulle kjørt alle 9 stk som var igjen, men tenke kanskje det var flere som ville ha, så god som jeg er.Nå har jeg karbonadedeig i 8 dager!Bestile meg nettopp en pakke fra gymgrossisten også. 3 proteinpulver og 2 shaker. Gleder meg til å teste ut alle tre, har allerede det ene merket bare i en annen smak så det blir spennende. Kan sikkert vise dere når jeg får! Skal også på posten å hente 3 pakker fra Iherb i morgen, men jeg tenkte å vise alt sammen så da får vi vente til pakken fra gymgrossiten kommer, som sikkert er om noen få dager :D

Noen som vil se hva jeg har bestilt?

Sløveste dagen i uken

Ååh som jeg elsker søndager, sløveste dagen i uken♥ Jeg tar meg alltid fri fra alt på søndager, mest for å lade opp for en ny uke med skole og trening hver dag. Til tross for lite  søvn de 3 siste dagene så våknet jeg tidlig i dag, eller tidlig i mine øyne. Jeg våknet vel halv tolv og etter som jeg jobbet til klokken tre og hadde sovet lite dagene før så våknet jeg tidlig. Skulle liksom sove lenge og drøye skikkelig, men nei. Jeg sto opp og lagde meg litt mat og så på Weeds før jeg sov i en time igjen. Da dro jeg rett på butikken for å kjøpe Karbonadedeig, kålrot og Solo super.

Lagde forresten kalorifri gele i dag, eller den har ca 30 kalorier - OG den smakte godt. Jeg brukte sukkerfri husholdningsaft og gelepulver. Det burde dere absolutt prøve om dere har søtsug, eller til lørdagsgodt og bursdag og slike ting. Mamma likte det også, så da vet jeg det ikke bare er min sære smak som likte det! Hender faktisk ofte jeg lager noe sunt også er det bare jeg som liker det, men ikke denne gangen. Namnam! Ellers har jeg laget ferdig morgendagens frokost og lunsj + middagen for i dag. Et tips som fungerer, i hvertfall hos meg er å lage maten til neste dag mens du lager middag. Fordi da ordner jeg alt samtidig, deler opp porsjoner og steker alt samtidig. For du skal jo uansett lage middag så hvorfor ikke bare starte med alt samtidig. Det kan jo noen av dere prøve hvis dere aldri orker å lage mat dagen før og ender opp med noe usunt både til frokost og på skolen :-)Dagens middag(middagen hver dag:P) kylling, brokkoli og kålrot nomnom.

Resten av kvelden skal jeg bare se litt på tv, spise og slappe av. Akkurat nå ser jeg på Hellstrøm rydder opp hjemme eller noe. Folk klager på at jeg er kresen liksom, så ser man det der på tv. Ikke klag på meg az ;P

Hva bruker du din søndag på?

Almost dead

Helgen har gått i et kjør, så har fått minimalt med tid til overs. I går kom jeg hjem "sent" og måtte legge meg tidlig fordi jeg skulle opp tidlig. I dag var jeg på en liten shoot skjønner dere, håper på noen gode bilder så kan jeg vise dere! Etter shooten dro jeg rett på trening, kjappet meg gjennom hele økten bare for å bli ferdig å komme meg hjem, jeg var SÅÅÅÅ sliten. Skulle liksom sove etter jeg hadde dusjet men ligger våken enda, så da blir det ikke noe powenap før jobb gitt. Skal tro jeg skal sove godt i natt as, gleder meg.

 

Har ikke så mye annet å fortelle egentlig, sitter å ser på tv2 bliss?? Prolembarn et eller annet, ganske spennende egentlig. Jaja, får slappe av 30 min til så må jeg ordne meg til jobb og lage ferdig mat til både før og etter jobb :D Vi snakkes!

Liten smakebit fra i dag!

 

Hva skal du i kveld? Jobb, fest, slappe av?

Proteinkrem og riskaker

Helluu. Guri jeg er trøtt :( Fikk ikke sove i går natt heller, noe som er sykt rart fordi jeg sover max 5 timer om natten og powernapper ikke når jeg kommer hjem. Får håpe jeg sovner tidlig i kveld da, så får jeg sovet ekstra lenge i morgen! Starter klokken tolv i morgen, så da står jeg opp i ti tiden :-) Jaaa, livet med skole på andre siden av byen♥ Heldigvis har jeg så snill far som kjører meg da, så da sparer jeg meg i hvertfall en halvtime med buss. 

Ellers har det bare vært skole og trening i dag, as always. Lang dag, men det gikk greit denne dagen også hihi. Som sikkert alle andre er jeg helt dø etter en skoledag, så da pleier jeg alltid å kjøpe meg Burn sugar free eller Rebull zero. Faktisk ganske rart hvor mye det kvikker meg opp. Hadde jo kjøpt meg pwo, men jeg ble så dårlig i magen av den hele tiden så bruker den bare noen ganger. Kjørte i hvertfall intervall før styrketrening i dag, og det gikk fint - blir bedre og bedre for hver gang. På planen sto det rygg og biceps, noe av det jeg elsker å trene mest! Så det ble en flott økt og jeg kom hjem til riskaker og proteinshake. Har jo sett så mange bloggere som blander proteinpulver med sukrin, vann og eggehvite og slikt(la os kalle det proteinkrem:P), så da måtte jeg prøvde det selv. Det ble ALT for søtt for min del(kan ha noe med  de x-antall tskjene med sukrin), i hvertfall til å bare spise uten noe ved siden av, altså rett fra en skei... Var sykt godt på riskaker da, og skal sies jeg ikke hadde noe spesielt lyst på godteri etter på hvertfall, haha. Om jeg har lyst på godteri nå er en annen histore hehe. Neste gang tror jeg at jeg deler scoopen med pulveret, en til shake og en til krem tingen, hihi.My food. Same as always, altså jeg er ikke så veldig kreativ på det hjørnet jeg altså. Hvordan variere mat liksom. Potet bruker jeg som chips noen ganger, kyllingen lager jeg alltid slik, karbonadedeig bruker jeg som burger av og til. Er vel det eneste kreative jeg gjør.. MÅ bli flinkere og kanskje søke opp litt tips, fordi når man er sykt lei av maten, ja da er det krise. Spesielt for en kresen pike som meg.


Ja jeg er pen uten sminke og litt maskara under øynene <3 hihi ty :D 

Velvel, nå må jeg spise litt cottage cheese og finne sengen, vi snakkes!

Hvordan har din dag sett ut?

"Taco"wraps

Heisann! Ligger å halv sover i skrivende stund, men jeg nekter å sove. Blir bare sånn at jeg ikke får sove i natt igjen, og jeg trenger nok søvn til i morgen. Da er det full skoledag og trening. Hadde egentlig full skoledag i dag også, men vi fikk snakket til læreren vi hadde på fagdagen og sluttet av 2 timer tidligere siden vi var så flinke! Det var godt fordi jeg hadde kort økt på trening også så da kom jeg hjem tidlig, hadde bare cardio i dag(intervall :(:( ) også trente jeg litt rumpe etter på, bare 3 øvelser siden jeg egentlig har rumpe på fredag og hadde det på mandag også. Veldig gode øvelser da siden de går rett på rumpen nesten, husker ikke navn men hvis jeg finner ut så kan jeg fortelle senere.

Etter trening dro jeg i hvertfall innom butikken og kjøpte litt nødvendigheter. Jeg har satt inn 2 speltlumper på matplanen min, fordi jeg ikke får i meg avocadoen og siden jeg også har kuttet ut en del grønnsaker ligger jeg på veldig lite kalorier, som vil gi meg litt underskudd - og det er noe jeg ikke trenger i og med at jeg er slapp som en fisk hele tiden uansett. Så da fikk jeg satt inn to spelumper som jeg kan ha med til frokost eller lusnj og lage "taco"wraps av. Når sant skal sies må jeg kutte ned litt av carbs fra middag da, men det går helt fint. Tror ikke jeg vil merke så mye forskjell siden jeg har allerede kuttet ut det selv, uten å tenke over det haha. Men jeg tror det blir godt jeg, gleder meg til å smake i morgen. 


Siden jeg var så flink(not) å spiste opp quest baren min på skolen, som egentlig skulle etter trening så satt jeg igjen med null mat etter trening. Men så kom jeg på at jeg hadde igjen ett egg jeg kunne spise, så da spiste jeg det sammen med litt salat. Krydderet ødela salaten litt, egnet seg visst ikke helt til salat hehe. Jaja. Men jeg tenkte faktisk å starte på morgendagens frokost og lunsj nå jeg, så jeg ikke sovner - også slipper jeg å lage det samtidig som middagen min også!

Forresten, noen som vet hvorfor ikke den nye PLL episoden har kommet ut :( Hadde gledet meg i hele dag til å se den, så ligger den ikke ut på noen sider.. 

I det trege hjørnet

Hei! I dag har jeg vært sykt treg med alt. Har vært hjemme sikkert 2 timer og ikke orket å blogge. Bare vært i sengen og slappet av faktisk, haha. Uansett så startet jeg kl 12 på skolen i dag, noe jeg gjør hver fredag og mandag - sykt deilig! Så dagen i seg selv er ikke så lang som dere kanskje skjønner. Slutter klokken fire da, så blir sent uansett menmen. I siste timen hadde vi gym, og da var det intervall. Jogget intervallen vel og merke, går ikke an å springe intervall fort i 2 min så 3 også etter det 4 min også går vi ned igjen(om noen skjønte). Slitsomt var det uansett, så da tok jeg meg "fri" fra cardio på trening i dag og kjørte bare ben :-) Har ikke trent så mye ben pga ryggen de 2 siste ukene, og det merket jeg i knebøy! Kommer seg vel rask tilbake, jeg gikk ikke ned i vekt men slet skikkelig for å bli ferdig.

Mer enn det har jeg egentlig ikke å fortelle, har det egentlig litt travelt. Må lage meg middag(jaaa, så sent) og frokost og lunsj til i morgen. Det vil ta rundt en time, så må jeg jo spise maten OG dusje... Jeeeesus, blir en sen kveld :(
Flere som er litt treg i dag? haha

Yolo

Hei! I går fikk jeg dessverre ikke tid til bloggen, etter skolen ble det trening og jobb! I dag har jeg egentlig treningsfri/cardio siden jeg ikke tok det på onsdag, men siden jeg har spist så sinnsykt mye godteri denne uken og kjøpt meg litt smågodt nå også, tenkte jeg at jeg nesten måtte. Så da blir det vel trening litt senere i dag, om det blir rett før jobb eller nå snart er jeg usikker på, blir vel rett før jobb som alltid på lørdager :-) 

Ellers våknet jeg faktisk sykt sent i dag, pleier alltid å tvinge meg til å sove lengere - men i dag våknet jeg faktisk halv ett uten å ha våknet en gang siden jeg sovnet. Vet ikke om jeg føler meg helt uthvilt eller bare mer trøtt, blir ofte slik at man blir mer trøtt hvis man sover for mye haha.

Uansett, så har jeg nettopp laget ferdig frokosten min. Kylling, kålrot og litt brokkoli. Liker at jeg nesten kan bruke kålrot som en slags carbs(potet), slik at det blir enklere for meg å få i meg grønnsaker. Har også gått "lei" av å spise usunt nå, eller jeg elsker jo godteri! Men jeg er så lei av følelsen den gir meg, så jeg skal prøve å slutte nå etter helgen, og spise helt etter planen og se om jeg får noen skikkelige forandringer. Skal prøve å følge hele 110%, det tror jeg at jeg aldri har klart, men vi får se :-) Blir det for fælt er det jo bare å ta en quest bar i ovnen så fikser alt deg, hihi.

 

Hva skal du i dag?

Trening og frozen yogurt

Heihei dere! Nok en sen dag, men det er greit! Hadde jo full skoledag i dag, men det gikk faktisk overraksende greit. Kan ha noe med at vi nettopp har startet på skolen, men jeg håper det fortsetter slik, da blir skolen en lek ;-) Neida, blir vel et travelt og vanskelig år. Gruer meg skikkelig til vi setter skikkelig i gang med prøver og alt det der, wæææ.

Etter skolen dro jeg og Eline til byen å kjøpte oss frozen yogurt, det er så faaantastisk godt. Litt sunnere enn vanlig is også, men kanskje ikke når man tenker på strø og slike ting, hehe. Uansett! Etter en kjapp tur i byen ble hun med meg på trening, alltid litt greit å trene med noen - spesielt når det frister mer å dra hjem å sove enn trening. Hun kjørte i hvertfall samme økt som meg, altså rygg og biceps. Hadde markløft, var litt skeptisk pga ryggen men siden den kjennes helt fin så prøvde jeg, og det gikk helt fint! Kjørte 50kg denne gangen da, så var ikke det tungeste, får prøve mer neste gang :-)

 
Meg i aksjon:P
Nå skal jeg bare spise opp middagen min og slappe av, er sykt trøtt akkurat nå så får håpe det ikke går over. Av en eller annen grunn kan jeg være sikkelig trøtt i 9-10 tiden, og når jeg legger meg så er jeg lys våken. Jaja, håper dere har hatt en like fin dag som meg♥

Morsomme hjørnet(:P)

Satt seriøst i 15 minutter å tenkte på overskrit.....

Ble visst litt sen middag på meg uansett. Sovnet i litt over en time og når jeg sto opp bestemte jeg meg for å gjøre om rommet mitt. Så nå ser det ganske tomt ut, men liker hjørnet med sengen min da. Skal få kommode på rommet fordi der jeg hadde klærene mine fra før ble for lite, så da må jeg invistere en større kommode. Akkurat nå ligger alle klærene min på gulvet, brettet og slikt selvfølgelig ;-) Vurderer å kjøpe meg et sminkebord, for akkurat nå har jeg bare et lite ikea bord hvor jeg har slike ting og det synes jeg ikke er så fint. Ellers har jeg lyst på en sofa, men bruker jo egentlig bare å være i sengen. Må også skaffe meg et stort bilde av et eller annet fint også, fordi veggen rett foran sengen er så tom. Eller kanskje jeg skal spare den veggen til jeg kjøper meg tv som jeg kan henge på veggen, hmmm.

Uansett! Nå sitter jeg her med verdens beste middag, og dere kan gjette hva det er. Neida:P Potet, kålrot og kylling. Noen ganger begynner jeg å lure på om vekten er feil eller om Arve(coach) har skrevet feil mengde potet altså, det er jo så sykt mye. Ikke at det gjør meg noe da selvfølgelig♥ Kan hende det føles så mye fordi jeg moser potetene og kålroten sammen da? Hmm I dont know, and I dont care:P


NAAAAAAAAAAM


Thank God for min penhet <3


Rolig biceps bare :P:P:$ sori boys... Kødda :( Er i det morsomme hjørnet i dag as;P

Hva er det beste du kan få til middag?

Kålrot for life

Heiaaa. Endelig en dag hvor jeg ikke kommer hjem sent og har all verdens med mat igjen før jeg må sove. Noen onsdager har vi bare 2 timer(skoletimer) på skolen, så er vi ferdig. Egentlig er resten av skoledagen fagdag, men det er ikke alltid jeg har fagdag fordi jeg ikke har enkelte fag, så det er veldig digg! Selvfølgelig frister det egentlig bare å dra hjem klokken ti for å sove, men følelsen av å være ferdig med trening før klokken 2 og bare komme hjem, slappe av osv er mye mer fristende. Så slik ble det i dag. Dro innom byen etter skolen fordi direktebussen ikke går så tidlig, og da blir det allitd litt shopping. Jeg kjøper jo ting jeg selv føler jeg trenger, men jeg trenger det egentlig ikke. Jeg kjøpte meg treningsklær i dag, og det trenger jeg jo sånn sett ikke - MEN det er alltid god med nytt treningstøy. Så da endte jeg opp med en tights og 2 gensre fra H&M og en Nike pro t-skjorte, jeg har den allerede i lilla/rosa men kjøpte den i blå nå. De er sykt gode. Dere kan forresten se den ene nye genseren på bildene nedenfor hehe.

Ble sykt lang trening igjen da, nekter som alltid å gå hjem - så da måtte jeg trene helt til pappa skulle på jobb. Hadde egentlig bare cardio i dag på treningsplanen, men jeg tenkte jeg kunne ta lørdags økta i dag siden jeg får minimalt med tid i helgen, pga jobb. Så da kan jeg heller ta meg fri på lørdag eller en kjapp tur med cardio bare! Går jo også an å ta en tur ut også, om det er fint vær! Vi får se.


Rakk en liten selfie klokken 7 om morgenen før skolen igjen, flinka.

Ellers har jeg fått HELT dilla på kålrot, seriøst hva er det jeg har gått glipp av hele livet liksom. Av en eller annen grunn minner lukten meg om bestefar?? Haha, kanskje han pleide å lage det når jeg var mindre. Uansett, så er jeg faktisk så glad for at jeg har funnet en ny grønnsak i og med at jeg måtte kutte ned nesten alle grønnsakene jeg skulle spise, fordi jeg fikk det ikke i meg uansett. Men nå dere, nåååå! Tingen er at jeg elsker potet også, og hvis man moser kålroten etter den er kokt blir det på en måte potet, i hvertfall i mine øyne. Så nå kan jeg spise meg god og mett til hvert måltid, og ser faktisk ikke noe grunn til å sprekke på "diett", får bare håpe jeg ikke blir lei av kålrot også, men det virker litt umulig.

Kula :-) Så kan jeg få friste dere med min gode lunsj, eller hvaaaaa♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥

Flere som har elsk for kålrot eller? hahah

Lange dager

Heihei! Godt å endelig komme hjem,  nekter å gå hjem så da blir det lang trening fordi jeg må vente til pappa er ferdig på jobb. Altså 3 timer trening, hehe. Endelig er ryggen min nesten helt fin, og det er så godt! Hadde en fin økt i dag egentlig, 30 min cardio oppvarming, så hadde jeg litt skuldre, bryst og rygg før jeg avsluttet med litt magetrening, tøying og 30 min cardio igjen. Prøvde å sykle litt, men det gikk ikke så bra! Holdt ut fem minutter, fyy som jeg hater å sykle. Svei skikkelig i bena, og det på 5 minutter hehe.

Ellers kom jeg nettopp fra butikken, fikk pakke once again! Kan sikkert vise de siste innkjøpene i en video snart, om det er ønskelig? Ellers står middagen å koker og i dag blir det kylling, potet og kålrot! Namnam :-) Tenkte å ta meg en kjapp dusj mens maten venter også, må komme meg tidlig i seng i dag, ble så sent i går.

Rakk å ta litt bilder før skolen i dag, imponerende! Tenkte kanskje det var lurt med litt bedre bilder enn bare mobil hele tiden. Flinke meg fant jo alt som tilhører kameraet nå, så ingen unnskyldninger!

kjøpte meg også nye sko på g-sport/max(??) idag, Elsker de!! Ser litt finere ut i virkeligheten, skal kjøpe de i svart også tror jeg. Kostet 1100, ganske dyrt men de var virkelig verdt det. Utrolig gode!


Liten selfie før trening, byttet tights da. Men uansett♥

Hva synes dere om skoene?