Yesterday's outfitHaha, gikk litt langt med redigeringen i dag.. Hva synes du?

Dagens outfit

Heeei heeeei! Endelig er skoledagen over og i morgen er det helg. Var sykt trøtt når jeg skulle våkne i dag tidlig, så jeg hadde 20 minutter på å ordne meg.. Er egentlig ikke så lite, men jeg bruker så lang tid på alt fordi jeg gjør så mye på samme tid haha. Kom meg omsider til bussen, og kjøpte meg frokost på skolen - frokost er viktig! Skal vel egentlig ikke noe spesielt i dag, planene er vel å slappe av fordi jeg er sykt sliten :( Vi får se hva det blir til, her er dagens outfit!
Genser - Vero Moda - Jakke - Vero Moda - Veske - Pull & bear - Klokke - MANGO - Ringer - Bikbok

Hva synes du?

Dagens outfit

Heeei♥ wiii da er vi snart ferdig med enda en skoleuke, godt hææ? I dag startet vi fem over åtte på skolen, og dagen startet med at jeg ikke rakk direktebussen til skolen(!!!) yees. Kom bare 5 minutter for sent da heldigvis, og siden vi hadde en time uten strenge lærere gikk det heldigvis fint! Senere på dagen hadde vi fritimer, og da dro jeg og Julie for å søke oss jobb! Vi hadde planer om å søke over alt egentlig - men rakk bare å søke på Toys r´ us, og hvis vi er heldige får vi den også. Han som jobbet der virket ganske positivt, så håper faktisk vi får jobbe hos dem :-) Men uansett så skal vi søke på litt andre steder i morgen også hihi.

Nå vurderer jeg egentlig å ta meg en powernap, er så utrolig trøtt i dag. Så skulle jeg også egentlig trene på impulse i fritimen i dag, men der prioriterte jeg jobb så får vel ta en liten styreøkt hjemme etter jeg har sovet litt. Ha en fin dag videre♥

Hva synes du?

Outfit 26.08.13

Heeei!

Nå har jeg fått fikset på designet og er vel egentlig ganske fornøyd, kunne tenkt meg en ny header men vi får se! Kom vel hjem fra skolen for en time siden, sluttet klokken fire så da kommer jeg ikke hjem før sent. Det er så teit timeplan 2 året, vi får plutselig to timer fri midt i skoledagen? Haha, da har jeg, Eline, Julie og Payman planlagt at vi skal trene ihvertfall siden vi har det flere ganger i uken. Har også tenkt å søke meg jobb i morgen litt rundt om kring på Tiller(der skolen min ligger) Så jeg bare drar på jobb rett etter skolen hihi, tror kanskje Julie skulle søke sammen med meg noe som blir enda bedre! Håper jeg/vi får en jobb der det ikke kommer så mange folk, så det blit litt chill - har jo skole til kvart over tre og fire alle dager bortsett fra fredager.. Jaja, dette er vel kanskje ikke så interessant for dere. MEEENN JOOO! Jeg skal ta tatovering neste uke <333333 Jippiiii.

Tenkte å se ferdig siste episode av The lying game også en liten powernap, før det blir noe mat.. Høres ut som en god plan! Her er dagens outfit :-)


haha ser helt på tryne ut, sorry. Har vært en time på trening når vi hadde to timer fri, også gym etter det også jaaa.. Unnskyldninger♥


Hva synes dere?

Summer outfitOutfit 21 juli

Heeei, da har jeg fått skaffet meg en header jeg kan ha i mens jeg leter etter noen som kan lage. Har allerede sendt mail til ei, og håper virkelig hun kan lage header til meg siden hun er så flink! Satser på ett ja, så skal jeg lete etter et nytt gratis design i mens jeg venter på svar :-)

Ellers fikk jeg også tatt litt outfit bilder til dere, skal jo ikke noe spesielt i dag men det er litt godt å pynte seg av og til.


Jakke - Vero Moda - Topp - H&M - Solbriller - H&M - Klokke - MANGO - Bukse - Dr.Denim - Sko - Økonomisko

Hva synes dere?

Dagens outfit

Oiii, det er lenge siden haha. Blir ikke akkurat de beste bildene siden speilrefleksen vil fortsatt ikke fungere, gud så mye det irriterer meg. Har nettopp kommet hjem fra Erik, og snart står tikka masala på menyen, namnam. Har ikke noen planer i dag, så det blir vel en rolig dag i sengen for å se på Pretty Little Liars♥

Tenkte å starte med en spørsmålsrunde, noen som er interessert i det?


Bare litt trøtt :P


Hva synes du?

dagens outfit

heellååååå

Da er det helg igjen, yeeeeesss. Har hatt veldig mye å gjøre på skolen denne uken, så da er det litt ekstra godt med helg! Tror skolen blir utrolig stress nå frem mot sommeren, gruer meg sånn hahah.. Jaja, i dag skal jeg ihvertfall på kino og se mama, såå vi snakkes sikkert i morgen eller no, hehe jaaa.

hva skal du i dag?

Dagens outfit

Hei! I dag har Justin bursdag♥♥♥♥ Haha, ble ikke noe feiring som i fjor da dessverre XDXDXD. Jaja, 19 år gitt - lille gullet. I morrest klarte jeg faktisk å forsove meg til skolen, for første gang på den lange stunden jeg har gått på vgs. Jeg våknet i det jeg skulle gå til bussen, så da måtte jeg vente til neste direkte buss som gikk en time senere. Nå har jeg nettopp kommet hjem, og skal sette meg ned for å se på en ny episode av vampire diares, jihuuu. Her er dagens outfit :-) ikke så veldig heldige bilder daaaa...


Skinnjakke - Vero moda - Topp - Anna sin - Skjerf - Acne - Veske - Morris - Sko - Din sko

Hva synes dere?

Outfit 19 februar

Hei! I dag startet jeg dagen med en kjapp tur i byen for å møte noen folk, også Anna litt senere. Ble bare en snar tur, så nå er jeg hjemme igjen. Vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag, men tror jeg kanskje skal møte Anna :-) Haha, det er alltid sånn at vi gleder oss sykt til ferier, men så er det ingen som skjer. Jaja, får vel gjøre det beste ut av det!

Her er dagens outfit, ble ikke så bra bilder siden mamma frøs sånn at hun ikke orket å ta fler haha.
Jakke - Vero Moda - Genser - H&M - Skjer - Acne - Veske - Moris

Hva synes dere?

outfit 11.01.13

Her er dagens outfit, ikke noe spesielt men følte bare for å poste det!  

Hva synes du?

dagens outfitHva synes dere?

Outfit 4 januar

HEEELG, jihu. Har bare hatt to dager med skole, men det er mer enn nok for meg haha. Tror jeg bare skal slappe av i dag og kanskje se noen episoder av vampire diaries, trenger litt hvile igjen haha. I morgen er det nyttårsfest for de på skolen min, så det blir vel en morsom kveld! Ellers har jeg ikke store planer for helgen, orker egentlig ikke å legge flere planer heller... Jeg trenger hvile, aner ikke hvorfor jeg er så sliten, jaja.

Her er ihvertfall dagens outfit til dere, kjempe fin på bildene osv hahhahahah.
Jakke - Vero Moda - Skjerf - ?Payman sitt - Topp - H&M - Bukse - Dr.Denim - Sko - Din Sko

Hva synes dere?

Dagens outfit

Hei! Beklager for ingen blogging i dag, men jeg skulle spise middag hos Rosa så tiden ble borte. Det var kjempe koselig å møte Rosa igjen, der koste vi oss med middag og litt godteri som vanlig. Kom nettopp hjem faktisk. Er så godt å tenke på at det er helg, skal prøve å få gjort noe denne helgen og ikke bare sitte inne.. Vi får se hva det blir til, satser på turen ut i morgen med noen venner :-) Ellers tenkte jeg å poste dagens outfit for dere. 

 

 

  Hva synes du?

Dagens outfit

Hei bloggen! Ble borte fra bloggen idag fordi jeg har egentlig vært borte. Jeg sluttet på skolen halv fire, og kom ikke hjem før klokken fem eller noe, da var det middag med engang jeg kom hjem nesten, så møtte jeg Kari. Har hatt en veldig koselig dag, og nå er det snart helg! Giiiiiraaaaaaaaa. Har prøve imorgen, og jeg har ikke øvd... Lurer på hvordan det går, får vel øve litt på bussen og på skolen. Kunne gjerne ha øvd litt nå, men er faktisk så sykt trøtt at jeg ligger i sengen ny dusjet, pusset tennene, fjernet sminken og klar for å sove. Skal bare sjekke litt blogger osv før jeg avslutter, god natt♥

 

 

 

 Hva synes du?

Dagens outfit

 

 

 

  

Hva synes du?

dagens outfit

Hei og hopp! Haha, kleint. Vel, dagen idag har vel ikke gått ut på så veldig mye som normalt. Våknet klokken åtte for å skaffe meg meet and greet billetter til bieber konserten, men det gikk så bra, jaja. Tar det ikke noe tungt, har jo golden og diamond fra før♥♥♥ Rundt tolv tiden dro jeg til byen for å møte Eline en liten tur, vi spiste bare en big bite før vi dro hjem igjen. Var ganske koselig da, skulle gjerne hatt litt penger til å shoppe, men neeeei. Senere idag så skal jeg kanskje på trening, herregud har vært slapp den siste uken, skjerpings! Men vi får se om jeg orker :-) Her er dagens outfit, ikke noe spesielttttt.

 

 

 


 

Hva synes dereee?

dagens antrekk

Hva synes dere?

Ønskeliste

Først vil jeg bare beklage for null blogging, men var hjemme fra skolen og har egentlig sovet i hele dag. Men uansett, mamma reiser til Spania om ikke så veldig lenge, og det har nettopp åpnet et kjempe stort kjøpesenter ikke så veldig langt unna leiligheten til bestefar. Så derfor tenkte jeg å se litt på ting jeg ønsket meg, og da kan jeg like gjerne vise dere det. Så her er noe av det jeg ønsker at mamma skal komme hjem med, aaah så mye fint!

 Alt dette er fra Stradivarius og Bershka.

Likte du noe av det jeg har funnet?

todays outfit jaaa

 
Hva synes du?

Outfit for dagen

Hadde egentlig planer om å kjøre joggebukse og null sminke, men siden alle er så pene på skolen må jeg også det♥♥♥♥ Neida, vi har joggebuksetorsdag så får vente til da. Vi hadde som sagt veldig kort skoledag idag, sluttet 09:40 tror jeg, passet ganske bra i og med at jeg hadde/har drit vondt i hode. Men jaaa, her er dagens antrekk. Nå stikker jeg på trening!

 

 

 

 


Jakke - Stradavious(Anna sin) - Topp - Bikbok - Bukse - Carlings - Veske - Morris - Hals - Bikbok

Hva synes du?

outfit 19 september

Hva synes du?

Dagens outfit

Haha, ikke verdens beste bilder men det får gå! Snart stikker jeg og Karoline på butikken for å kjøpe snop, så skal vi se på norske talenter og bare kose oss! Blir en skikkelig avslappende kveld regner jeg med, og det trenger jeg fordi jeg er så sliten, haha. Vi snakkes i kveld eller i morgen♥
Jakke - Cubus - Genser - H&M - Ringer - Bikbok - Klokke - Spania

Hva synes du?

Outfit 31 august

Hei! Planene ble endret, så vi drar heller på frati å spiser sammen. Blir sikkert enda mer koselig det tenker jeg, og nå er jeg faktisk så sykt sulten.. Så nå er det på tide å komme seg avgårde. Her er dagens outfit, jeg gikk ikke med dette på skolen, menmen.

Hva synes du?

Dagens antrekk

Var ute og tok bilder, så da kunne jeg like gjerne ta outfit bilder også siden dere vil ha det oftere. Ikke noe spesielt med dagen antrekk, er syk så tok på meg noe varmt og behagelig bare. Typisk at jeg alltid tar på meg varme klær når det er fint vær ute, blir ihvertfall ikke mer syk da. Håper jeg blir frisk snart, orker ikke å gå sånn her noe lenge, + at jeg vil trene!!!

Lagde meg forresten en ny header og skiftet profilbilde. Ble kjempe fornøyd nå egentlig, lyst, enkelt og fint. Håper dere også liker det!Hva synes dere?

Outfit 23/08/12

Hei! Ble litt sent, men dro ut med Karo, Anna og Marit skjønner dere, så da rakk jeg ikke å poste det før jeg dro! Nå skal jeg bare dusje, så tar jeg sengen tror jeg. Vi snakkes :-)
Bukse  - Carlings - Skjorte - Stradavious(?) - Topp - Gina Tricot - Klokke - Spania

Hva synes dere?

Outfit 21/08/12

Hva synes du?

Dagens outfit

Hei! Tenkte bare å lage ett innlegg før jeg stikker til Marit å griller. Idag er været topp, og for engangs skyld må jeg nesten utnytte det, så da blir det grilling. Skal en tur på butikken å kjøpe inn ting nå, så drar vi mest sannynlig rett til hun. Har med kamera, så skal få tatt litt bilder osv til dere. Her er dagens outfit, ikke noe spesielt men :-)Hva synes dere?

Outfit 11/08/12

Hei! Da stikker jeg på Frati med Anna for å spise litt kebab, åååh har savnet det! Anna skal liggeover idag også (tror jeg), så da blir det sikkert noen bilder. Vi har huset alene ikveld, noe som jeg elsker. Eller mamma er jo bare på middag til naboen, men selve huset er tomt, og det blir herlig. Vi snakkes!
 


Shorts - Zara - Klokke - Spania - Topp - Stradivarius

Hva synes dere?

outfit 01/08/12Hva synes dere?