Liten nedtur og Detox tea

Hei og hopp, sorry for dårlig blogging men ja. Hele helgen har jeg vært sykt utslitt og den gikk mest på trening og jobb, så når jeg ikke gjode noe klarte jeg ikke annet enn å sove og ligge strak i sofaen haha. Kjenner at jeg er helt kjørt enda og jeg sov sykt lenge i går, noe som var veldig godt. Nå er det nytt kjør på skolen og jeg gleder meg SYKT til å ta høstferie, aaahh. 

Ellers så hadde jeg bestilt meg Iphone 6, og den fikk jeg i dag... Herregud, så stor den var. Jeg ble faktisk så sykt sur så jeg leverte den tilbake hehe. Jeg kan ikke ha så stor telefon, så utrolig upraktisk? Den var sykt fin da, men jeg klarer ikke å ha større telefon enn hva Iphone 5 allerede er. Og siden det ikke er så mye forskjell fra Iphone 5s og 6 som jeg faktisk bryr meg om, bestilte jeg Iphone 5s nå nettopp og leverte da tilbake Iphone 6. Jeg kjenner et stikk av anger, men tror jeg vil bli mer fornøyd med Iphone 5s. De har jo like bra kamera så;PPPEtter en ellers liten nedtur fikk jeg en opptur også. Fikk pakken min med Detox tea i dag, det er jo helt sinnsykt populær og jeg har hørt mye bra om det! Ville så gjerne prøve det ut, og det skal jeg altså nå. Har for 28 dager og da skal jeg drikke en kopp når jeg står opp og en før jeg legger meg. Har ikke som mål å bli noe spesielt tynnere da, men hadde vært fint å miste litt på magen hehe. Den renser jo også kroppen, og det er jo alltids godt. Skal selvfølgelig oppdatere dere med hvordan det funker osv, dette blir spennende dere! Dere kan følge de på @detoxskinnyherbtea :-)Noen som har prøvd Detox tea eller noe av de det selger før?

Norway open og en liten konkurranse

Norway Open Sportsfestival er norges største festival innen sport og trening! Festivalen er ambulerende og i år holdes den i Kongstenhallen i Fredrikstad. Dette er en møteplass for absolutt alle som ønsker å vite mer om trening, kanskje noen som allerede er i trening, for de som er i gang med trening og søker inspirasjon eller for de som bare har lyst til å oppleve noen nytt. Kort sagt, dette er for absolutt alle! Jeg skulle selv ønske jeg kunne dratt dit, men det får kanskje være en annen gang. Hadde vært sykt spennende å fått sett og sikkert masse motivasjon å hente.

Helgen 20-21 september arrangeres det en helt ny og spennende treningsmesse i Fredrikstad. Kongstenhallen er på 4000 kvm og arrangørene lover at hele området er blitt tatt i bruk. Her vil det finnes innslag av Crossfit, styrkeløft, represtentert av Sarpsborg Styrkeløfteklubb. Street workout og MMA. Det vil holdes oppvisninger og workshops hele helgen og publikum er velkommen til å delta.

I tillegg til at Norges største fitnesskonkurranse skal arrangeres under samme tak vil det være mulig å delta i forskjellige utholdenhetskonkurranser. Publikum kan se catwalk oppvisning av teningsklær, pool dance show og ikke minst vil det bli mulighet for å besøke en rekke stands med tilbud på klær, kosttilskudd og trenignsutstyr.

Så heldig som jeg er så har jeg fått lov til å dele ut 2-3 billetter til dette hvor alle standsene og slik holder til. Har faktisk så utrolig lyst til å dra selv men har ikke tid, så jeg håper noen andre har tid og synes dette er intressant. For å vinne en billett treninger du bare å legge igjen mailen din og kan legge igjen en liten tekst om hvorfor du vil vinne! Vært fint om dere delte innlegget også så flere treningsglade jenter og gutter kunne fått muligheten til å delta på dette :-)//samarbeid

Trendhim

Hei! Her om dagen fikk jeg pakke i posten fra trendhim. Det er en dansk nettside men nå har de åpent en nettbutikk for Norge også. De hadde faktisk utrolig mye fint, synes jeg. Det meste var for gutter sånn sett, men de hadde også noen ting til jenter. Enkelte av klokkene kunne også være fine til jenter. Ellers så er det jo en super nettbutikk for dere med kjæreste f.eks eller om deres far eller bestekompis snart har bursdag. De har veldig rimelige priser forhold til hvor fint noen av tingene er, etter min mening hvertfall.

Under ser dere hva jeg fikk, veldig fornøyd! Klokker og solbriller får man liksom aldri nok av, spesielt ikke solbriller. Jeg mister mine hele tiden, så å ha noen ekstra gjør meg ingenting haha.


Dere finner denne klokken HER


Dere finnes disse brillene HER.

     //Sponset, ærlige meninger                                                                                                                                                                                                                                                                       

Sunt godteri?

Hei! Her om dagen fikk jeg en pakke i posten. Nemlig "sunt" godteri. Det finnes jo selvfølgelig ikke noe godteri som er direkte sunt, men det finnes sunnere varianter og godteri som er laget sunnere. For meg som elsker godteri og har en veldig stor vanskelighet med å unngå godteri syntes jo dette var himmelsk, så jeg spiste jo som bare rakkern når jeg fikk det. Det inneholder selvfølgelig både kalorier, fett og karbohydrater, bare i mye mindre grad. Og alle, eller de fleste produktene er uten sukker. Men det er selvfølgelig andre stoffer i de som vil si at man ikke kan spise store mengder av de, fordi da blir man dårlig i magen. Det har jeg erfart selv :-):-):-) Var ikke så smart å spise så mye før jobb, ble ganske dårlig i magen i flere timer faktisk, nesten så jeg begynte å gråte. Men jeg tror det var fordi jeg fikk noe nytt i kroppen, så det var ukjent for kroppen min. Nå merker jeg nesten ingenting, men selvfølgelig er ikke sunt å spise for mye av dette heller. Men mye sunnere enn vanlig sjokolade f.eks.

Jeg fant meg to favoritter av det jeg fikk, det var sjokoladene og karamellene. Karamellene er så FANTATISK gode, ahhh. Dere finner nettsiden deres her om dere selv vil prøve ut noe.
Think pink

Heihei! Jeg har ei venninne som driver en egen bedrift gjennom skolen, og fikk da sponset produktet for å prøvde det. De har laget sport-bher som finnes i to forskjellige rosafarger, de støtter brystkreft og 30% av overskuddet går til brystkreft. Sport-bhene er kjempe fine, jeg elsker de haha. Jeg var litt skeptisk på kvaliteten men ble positivt overrasket faktisk. De passer best til styrketrening, siden de har ikke verdens beste støtte når det kommer til løping - men de funker helt greit der også. Jeg har prøvd de både til jogging, annen cardio og styrke og synes de fungerer fint på alle plassene. Men det kommer sikkert an på hvor store pupper man har, tenker jeg. De sitter også ganske godt på, og ser smashing ut. Jeg har min i mørk rosa, men den finnes også i en litt lysere farge. 

Dere kan like facebook siden deres her, og kontakte de på mail( emilie_kvam@msn.com eller nina-96@hotmail.com). De koster 299 og det er en fin pris i og med at en god del av pengen går til en god sak! 

Den var bitte litt liten rundt puppene til meg, men det går fint. Jeg har i størrelse xs, så de er vel ganske normale i størrelsen vil jeg si. Se så fin den er, haha så søt.

Hva synes du om sports-bhen? Kunne du tenkt deg en? :-)

Treningsdagbok

Heihei! Håper alle hadde en kjempe fin julaften i går, og første juledag i dag! Jeg hadde i hvertfall en kjempse koselig kveld med familien og fikk mange fine gaver og penger hihi. Natt til julaften lå faktisk Marthe over, og siden vi ikke hadde lagt oss når klokken hadde pasert fire bestemte vi oss for å dra på trening klokken fem, siden da åpnet senteret. Var både positivt og negativt at vi gjorde det, fikk gjort unna treningen jeg uansett skulle gjøre tidlig, men ble veldig trøtt på kvelden - men det kom seg til hihi. Nå gleder jeg meg bare til jul og nyttårssalget starter så jeg får masse treningsklær på rabatt, liker å kjøpe treningsklær mer enn vanlig klær haha.

Ellers så fikk jeg jo treningsdagboken min for kanskje to uker siden, har ikke tatt den i bruk enda fordi jeg skal starte skikkelig med alt i januar. Da skal jeg ha fått lagt opp en skikkelig treningsplan, eller er allerede ferdig med den men må kanskje gjøre den om etter som at jeg muligens begynner som turntrener til nyåret. Når januar starter så begynner jeg også og følge kostplanen mer seriøst og mye mindre godsaker er lov haha. Blir vel hardt i starten, men tror det vil komme seg! I hvertfall når jeg har venner som har satt seg samme målene :-)Denne får dere kjøpt HER i ulike størrelser, design og ting etter deres ønsker. Jeg har jo designet min selv til en treningsdagbok, men dere kan selv velge hva dere vil bruke den til selvfølgelig. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg kjempe mye til å få brukt den!

Har du treningsdagbok?

//sponset produkt, ærlige meninger

JorgObéHeihei! I dag mottok jeg noe jeg hadde gledet meg mye til! For tiden så er jeg utrolig stresset, noe som gjør til at jeg får uren og ekkel hud... Som da påvirker meg til å bruke enda mer sminke, som vil påføre enda mer urenheter. Så nå har jeg prøvd denne, og håper på en litt renere hud så jeg føler meg "fin" igjen med nesten ingen sminke på! Hittil er jeg veldig fornøyd med produktet, det stivner lett og jeg kjenner på en måte at det funker. Om jeg merker at dette produktet er noe jeg vil ha i tube så skal jeg garantert kjøpe meg det! Dere kan finne denne masken på tube HER.

Fikk også en annen pakke i dag som jeg gleder meg til å vise dere, men det blir litt senere! Kommer til å oppdatere dere om produktet hvis jeg kjenner at dette er noe som burde anbefales! Nå må jeg løpe ned å lage middag, magen min skriker etter mat!:) 

Har dere prøvd denne før?

//Samarbeid med JorgObé

Få lange naturlige vipper med Xlash

Heihei søte dere! Nå har jeg kommet hjem fra trening og nettopp spist en herlig middag. Kylling wok, naaam det er så godt. Kostholds planen går kjempe bra, selv om jeg er litt oftere sulten enn normalt menmen, blir vel vandt til det haha. 

Ellers fikk jeg noe i posten som jeg har  gledet meg veldig til i dag, nemlig Xlash. Jeg hadde hørt så mye bra om dette produktet, og nå var jeg så heldig å fikk prøve det ut! Xlash har mange like produkter på markedet, men det jeg fikk i dag er da altså markedets mest solgte produkt. Dere finner mer info om produktene og slikt på facebook siden her.

I samarbeid med Xlash så har jeg fått en rabatt kode til mine lesere, dere kan endten skrive inn rabattkode "HAUGAN" eller bare trykke her. Denne varer fra 28.11-05.12, så det er bare å kjøpe når dere først får 100 kroner rabatt :-) Jeg synes jo dette er kjempe praktisk for de som ikke orker å peise på med flere tusen kroner for vippe extensions, derfor ville jeg prøve dette. Og jeg som liker å gå på trening uten sminke er jo også dette en gave fra gud, man kan ikke nekte på at man blir finere med lengre vipper, hva?

Det tar vel en stund før man merker forskjell, men om dette produktet funker for meg kan jeg jo vise dere før og etter bildet om noen uker om det ønskelig!

Her ser dere før og etter bilde fra noen andre.Har du prøvd Xlash? 

//samarbeid med Xlash.no 

 

Anbefaling av ansiktsmaske

I samarbeid med makeupheaven prøvde jeg ut det mest spennende produktet jeg fikk - nemlig black head. Jeg gledet meg virkelig til å prøve den, og jeg kan ta meg med hånden på hjertet og si at den faktisk funket. Den skal fjerne sorte prikker, kviser og urenheter. Nå tviler jeg på at den fjerner kviser, men den kan helt klart gjøre de bedre. Jeg har noen små urenheter her og der, og etter jeg hadde på den så ble huden min kjempe mjuk og fin. Ble veldig positivt overrasket, derfor valgte jeg og skrive en liten anbefaling til dere. Tror ikke produktet finnes i tube dessverre, bare i de små posene som dere finner her, men de er jo ganske billig så er jo bare å kjøpe inn et par, det vurderer jeg selv faktisk.Det største minuset var å få av masken, jeg vet ikke om det bare er jeg som suger til sånn men jeg fikk den seriøst ikke av haha. Etter hardt arbeid fikk jeg den endelig helt av, og jeg kjente at etter en liten stund ble huden min rød og skikkelig varm - det er vel kanskje tegn på at den faktisk fungerer? Uansett, jeg vil virkelig anbefale denne til deg som ikke har så alt for mange urenheter men noen få. Den funket kjempe fint på min hud og mine urenheter, og vil tro den funker like bra til alle andre også :-)

Har du prøvd denne før, eller har du noen andre ansiktsmasker å anbefale?

//samarbeid med makeupheaven

Gjør stilen din mer fresh med lycke!

Hei! I dag hadde vi to fritimer så da ble jeg ferdig med dagens treningsøkt før til og med skolen var ferdig! Så nå har jeg hele dagen på og slappe av, kanskje jeg skal være smart og bruke noe av tiden på og øve til rettslære og gym prøve, hmm vi får se!

Uansett! Når jeg kom hjem i dag, fikk jeg nemelig en gave på døra fra Bagorama! Mottok faktisk seks utrolig fine vesker, og det var ikke bare bare og pakke de ut og ta av alt plastikken for å si det sånn. Jeg ble veldig positivt overrasket over veskene, det er vel ikke bare jeg som elsker og freshe opp et antrekk med vesker? Det kan utgjøre en så stor forskjell, spesielt om man han valgt en litt kjedelig outfit. Vesken er i merket lycke, og de har mange forskjellige fine vesker. Det er vekser du kan bruke på skolen, jobb, fest ja og til og med trening også. Dere skal ikke se bort i fra at disse kommer til å være mye med på outfit bilder hihi :-)

Kanskje jeg til og med deler ut en til konkurranse hvis noen er interessert :-) Uansett, jeg fant meg tre favoritter, men synes egentlig alle var veldig fine på hver sin måte.  

Her er facebook link til lycke merket
Her er facebook link til house merket 


Her ser dere da veskene jeg fikk!

Blandt alle veskene, så var det disse tre som falt mest i smak! Den øverst til venstre er en utrolig fin skoleveske, spesielt på dager hvor jeg ikke trenger å drasse med meg så mye. Den ved siden av er utrolig stor, noe som er praktisk for meg med skilte foreldre og som trenger og drasse med meg mye fram og tilbake. Neders ser dere en pengbok som er utrooooolig fin! Den har sykt mye plass, og den var egentlig helt perfekt. Akkurat en slik pengbok jeg trengte, nå som alle andre jeg hadde er så og si ødelagt :-)


Her ser dere litt av pengboken inni.

Dere kan også like hjemmesiden deres for å få mer nyheter her!

//sponset

Hva synes du om veskene? Har du noen vekser fra merket lycke?

Sony Vaio Duo 11

Sony har kommet med en kombinert laptop og nettbrett. Flere av dere vet sikkert hva nettbrett er, men nå har de fått den mer som en laptot, altså med tastatur. Det er også med penn som du kan bruke til å tegne eller skrive. Denne er da altså perfekt til både hjemmebruk, på reise og egentlig hvor som helst. Jeg har ikke prøvd den ut selv, men jeg har faktisk utrolig lyst til å skaffe meg en. Kan være smart å ha når man skal ut å reise osv, så slipper jeg å bære på en macbook.

Her kan dere lese mer om den.


//reklame

Sony konkurranse

Hei! Nå er det en kampanje innen for Sony og deres nye pc Vaio, for å være presis, deres nye pc Vaio SVE-14. I forbindelse med den kjører de en musikkkonkurranse på facebook som dere kan delta på, der kan dere vinne høretelefoner og den nye Xperia telefonen. Høres ikke det helt supert ut? Høretelefonene som dere kan vinne er blant annet brukt av Miike Snow og Oh Land.

Miike Snow: link
Oh land: link

Her er link til konkurransen!


//reklame

Handelsportal

Hei! Satt og så litt rundt på handelsportal pga en konkurranse de har, og der fant jeg faktisk mye jeg trenger. Trenger f.eks en ny lader, fordi min begynner å bli ødelagt. Også har jeg alltid ønsket meg nye ørepropper, og det hadde de masse av. Både i forskjellige farger og varianter, så fant flere som falt i smak. Og nå skal jeg jo begynne å trene mye igjen (håper jeg da), og da trenger jeg ett sports armbånd, er så gidd å ha mobilen i bh'en osv, så da fant jeg denne ganske praktisk. Og nå som jeg kan vinne ett gavekort på 500 kroner, så må jeg jo bare delta!

Dere finner øreproppene her og sports arbåndet her for en veldig billig pris! //samarbeid med handelsportal.nonew in

Disse tingene fikk jeg tilsendt av lml.no. Kjempe fine ting, elsket alt sammen! Spesielt ringen, den var kjempe søt. Det ble ikke noe bra bildet av den dessverre, men det kommer sikkert bedre bilde av den. Anbefaler alle å ta en titt innom nettsiden deres, de har utrolig mye fint!

Dette dekselet fikk jeg tilsendt fra handelsportal.no. Det som var så morsomt var at jeg nettopp har gått rundt å ønsket meg et slikt deksel i rosa eller lilla, og tror dere ikke at det plutselig en dag dukket opp i postkassen min? Elsker det! Er litt vanskelig å få på, men ellers er det perfekt.

Har du noe av det samme?

 

min notatbok

Hei! For noen dager siden mottok jeg en notatbok fra personligalmanakk.com. Jeg arrangerte også en konkurranse der dere kunne vinne en slik, og hun er kontaktet på mail! Tror hun het Marte eller noe, velvel. Jeg bestilte i den største størrelsen denne gangen, og jeg elsker den! Vet ikke helt hva jeg har tenkt å bruke den som enda, men kanskje en bok der jeg kan få ut følelser, eller en bok jeg bruker til skole og blogg. Vi får se!Har du en slik?

//sponset produkt

HTC - One Extreme

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Govrial .

De fleste av dere kjenner vel til HTC mobil? Det er jo et ganske så kjent merke, skulle faktisk ha en slik telefon selv men det ble en annen. HTC har ihvertfall kommet med en ny telefon nå som høres ganske så bra ut. Jeg vet egentlig ikke så mye om HTC mobiler er bedre enn så mange andre merker, men meste parten av mine venne er hvertfall kjempe fornøyd med sine, og de er jo ganske så fancy. Her er en video der dere kan få vite litt mer om den nye mobilen og hvordan den ser ut! 

 Går ikke an å kommentere innlegget..