hitsTips til kondisjonstrening

Hei! Tenkte jeg skulle fortelle dere om noen typer cardio, mest fordi jeg vet at kondisjonstrening kan være gørr kjedelig og da er det alltid gøy med tips og motivasjon. Jeg hater cardio, jeg gjør det noen ganger i uken men jeg foretrekker heller styrke. For min del vil jeg gjøre den økten så kort som mulig, men også med best utbytte. For meg som vil øke muskelmasse så er det ikke så lurt å jogge, hvert fall ikke så ofte. Så da må jeg enten gå eller springe, og da blir det fort kjedelig å gå i 20 minutter eller noe. Så først skal jeg tipse om min favoritt! Jeg anbefaler også å varme opp i minst 5 minutter før intervall, og ha en nedtrapping på 5-10 minutter etter.Gerilja intervall:
Denne har jeg skrevet om en del ganger tidligere, men siden det er en stund siden så kan jeg snakke om den igjen! Dette er en type intervall som blir mye snakket om, både av vanlige folk som trener og folk med utdanning. Denne skal visst være veldig bra og effektiv, og når du kan kjøre denne på kort tid(5min), eller lenger så passer denne meg perfekt. Dette er da en veldig kort intervall, men er veldig effektiv. Da er det sånn at du springer 20 sekunder og hopper av i 10 sekunder. Dette skal man gjenta 8 runder, gjerne mer om man klarer. Jeg anbefaler å ha minst 1 i stigning og rundt 14(+) på fart. Du skal løpe, ikke jogge! Et annet tips er å laste ned en app, slik at det blir enklere å holde styr over tiden. Jeg bruker en app som hvert fall er på Iphone og det er exercise timer, der kan du stille inn tid på når du skal springe og ha pause og hvor mange runder du vil gjøre. Denne kan også gjøres på ro maskin og ute♥

Enklere variant:
Jeg begynte faktisk nettopp med denne. Denne kjører jeg på dager hvor jeg egentlig ikke gidder, skal prøve meg på raskere hastighet eller har vært ellers mye i aktivitet tidligere på dagen. Den er nesten samme som gerilja, bare at du skal løpe 15 sekunder og ha pause i 10 sekunder. Jeg  vet ikke hvor effektiv denne er, men jeg blir hvert fall sliten, spesielt fordi jeg løpet mye raskere på denne enn på gerilja.

Mølle og elipse:
For meg blir det kjedelig å gå på en mølle i lang tid. Så da kan det være fint å dele opp med forskjellige maskiner. Av og til så kan jeg f.eks gå 15 minutter på møllen så tar jeg 10 minutter på elipse og avslutter rolig gange på møllen de siste 5 minuttene. Dette er en veldig fin måte å gjøre cardio på hvis dere misliker cardio like mye som meg! Haha.

Mer tips enn dette har jeg faktisk ikke. Så håper dette kommer til nytte for noen, så er jeg veldig fornøyd!  Kanskje noen av dere får lyst til å komme dere på trening og prøve et av disse tipsene!

Work work work

Hei! Da har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og trening. Dagens økt var bakside ben og rygg, den dagen jeg liker minst på planen min. Økten gikk kjempe fint, og nå skal jeg straks dusje, lage meg noe mat også slappe av litt. Jeg har min siste historieprøve i morgen, så jeg må nesten vurdere å øve litt til den også. Hadde helt glemt jeg hadde den, så må lese litt så jeg har noe kunnskap til prøven. Historie er ikke akkurat mitt beste fag, er ikke spesielt glad i å lære om slike ting så da stenger jeg det litt ute. Men men, jeg får prøve å gjøre det beste ut av det, så får det gå som det går!

I og med at det er litt lenge siden jeg har blogget, har jeg glemt det å være kreativ til nye innlegg. Jeg har skrevet et innlegg om tips til kondisjonstrening for de som ikke liker det noe spesielt godt, så det skal bli postet snart. Men hvis det er noe annet dere vil lese om eller lurer på, så tar jeg mer enn gjerne i mot tips!
Dette var da min frokost før jobb, lite kreativ i matveien fortiden.


 

Tips til hvor du kan kjøpe treningsklær

Hei! Trodde jeg hadde postet dette innlegget, men det hadde jeg tydeligvis ikke. Glemte å stille det sånn at det ble lagt ut den dagen det skulle, jaja. Jeg har vært borte fra bloggen en stund igjen fordi jeg klarte å bli syk igjen :):):):). Nå har jeg vært syk siden Oktober så og si, har vært frisk i noen dager, så ble jeg syk igjen og slik har det vært siden 20 oktober kanskje. Nå er jeg snart frisk igjen ihvertfall og håper det er en GOD stund til jeg blir syk igjen. Har tatt masse tester på hva det kan være, men finner ingenting spesielt. Så når jeg er helt frisk skal jeg ta blodprøve å sjekke immunforsvaret og se om det er noe vitaminer eller noe slikt som mangler på kroppen min, kan jo fort mangle noe når man har spiser det samme hver dag. Har heller ikke trent på en uke, det er veldig godt med helt fri men nå roper kroppen etter trening. Gleder meg kjempe mye til i morgen, da blir det trening igjen♥

Uansett! Da kommer et innlegg jeg vet mange har ventet på, nemlig hvor jeg kjøper treningsklær og hvor du ellers kan kjøpe. Fant ut at det var ikke så mye å fortelle, men dette er i hvertfall hvor jeg for det meste kjøper mine treningsklær. Håper dere liker innlegget og gjerne tips meg om hvor du kjøper treningsklær, kanskje du vet om andre steder som også er billige :-)

 


Jeg tror 80% av mine treningsklær er fra H&M, så dette er mitt favoritt sted å handle treningsklær. Grunnen til dette er fordi de har veldig fine treningklær, mye og velge mellom og du får det meste til en veldig billing penge. Jeg kjøper som oftest, singletter og gensere her. Har 2 tightser fra H&M og det er ikke noe galt med de, har veldig god kvalitet men jeg finner de jeg liker best på andre butikker.

 
Her er det også lett og fine billig tøy om man leter, jeg bestilte meg nettopp to singletter fra nike for 200kr! Her har de også ofte salgt på 2xu rundt juletider/nyttår og ellers når de konkurrerer med andre. Jeg har kjøpt mine 3 her, og er stor fornøyd med de. Ellers har jeg ikke kjøpt så alt for mye der, men finner alltid noe på nettsiden og butikkene - men når jeg ikke har så alt for stor inntekt velger jeg å kjøpe noe litt billigere. 

 Så og si nesten det samme som XXL, men jeg føler kanskje de har litt bredere utvalg i butikk? Personlig har XXL kanskje bedre utvalg på nettbutikken. Her har jeg kjøpt meg 3 nike pro tskjorter som er helt fantastiske, en nike tights som er min favoritt av alle jeg eier og et par sko jeg bruker på hver trening. Mange som har spurt hvor mine hvite nike sko er fra, og de er altså fra Gsport. De er veldig gode og passer til både tredemøllen og styrke. Jeg vil ikke anbfale å bruke de om du løper lenge eller har mye plager med hæler, knee osv. Det har jeg selv, så om jeg har på de er jeg veldig streng på å ikke være så alt for lenge på møllen - med mindre jeg skal bare gå. For meg med hæl og kneeskadet funker de på korte intervaller, men er ikke sikkert alle opplever det samme.

 Her har jeg aldri kjøpt noe, men pleier å drømme meg bort å tenker jeg skal kjøpe til neste lønning. Det blir dessverre aldri slik fordi jeg hater å kjøpe ting på nett, vil gjerne prøve klær først så jeg vet hvilken størrelse jeg like best og føler meg komfortabel i. Jeg kan gå fra xs-m, det kommer helt an på form og stoff av hva jeg liker best. Derfor har det aldri blitt noe av, men om man er 100% komfortabel med kroppen sin ser jeg ingen grunn til å ikke bestille. Kommer vel til å bestille meg et par tightser, fordi jeg synes de har sykt freshe tighster der.De har dessverre ikke treningsklær på alle butikkene sine, men enkelte ganger har de mange fine ting. Jeg har bare to ting herfra, men har funnet masse annet fin jeg har likt, men aldri trengt. Workout tightsene er jo veldig populære og de får du til en billig penge her. Jeg har en selv, men blir aldri brukt pga for liten størrelse. Jeg har også en lyseblå genser fra denne butikken som har blitt flittig brukt!

Hvor er deres favoritt plass/nettside å kjøpe treningsklær?

Mediaprosjekt og trening

Hei! I går var jeg på trening med Eline og kjæresten Markus, han var med fordi han skulle bruke meg til et prosjekt i media. Så når jeg først skulle på senteret og ta treningsbilder kunne jeg like gjerne trene det jeg skule så jeg ble ferdig med treningen også for dagen. Dette var jo også en veldig fin mulighet til å få noen bilder bloggen, siden så mange har spurt om jeg kunne poste bilder fra treningen og hvordan/hva jeg trener osv. Også er det jo litt morsommere og finere med noen skikkelige bilder, enn mobilbilder som jeg har hele tiden. På bildene under ser dere så og si alle øvelsene jeg gjorde, tror det var en øvelse jeg ikke fikk bilde av. Men jeg håper det faller i smak hos dere, så får jeg kanskje gjort det en annen gang også!

Ellers har jeg nettopp kommet hjem fra trening, ble faktisk en del cardio på meg i dag. Eller en del og en del, 20 minutter hahaah. Er ikke så ofte jeg går mer enn 5 minutter skjønner dere. Hadde uansett en fin økt med ben,skuldre og litt mage. Resten av dagen skal jeg bruke på to fremføringen jeg har i morgen, muligens to stk kanskje en. Spørs om det blir særemne eller ikke på meg i morgen, håper egentlig jeg bare blir ferdig med alt. Særemne har stresset meg i sikkert to måneder nå fordi det avgjør så mye av norsk karakteren, så nå vil jeg egentlig bare få det unna og kan "slappe" av litt mer. Hadde også to prøver i dag, religion og rettslære. Religion har jeg ikke fått svar på, men det gikk sånn halvveis. Tror religion må være mitt svakeste fag, det er så gørr kjedelig. I rettslære der i mot fikk jeg 4+ og ble overrasket over det! Synes ikke jeg gjorde det noe spesielt bra, men heeeey. 

Dagens økt så forresten slik ut(fikk kommentarer om at dere ønsket å lese om det også)

Bulgarisk utfall 4x8 - 12,4kg
Lårcurl 4x10 - aner ikke kg, så teit vekt på senteret
Skulderpress 4x10 - 9kg i hver hånd
Sidehev 4x12 - 6kg i hver hånd
Facepull 4x12 - samme som på lårcurl 
Kickbacks i kabel 2x15 - samme som over

Kjenner fortsatt at jeg må presse meg mer i skulderpress, facepull og utfall. Kunne klart mer rep eller mer vekt! 


Hva synes dere om slike bilder?

 

Hva ønsker dere på bloggen?

Hei! Fortiden så synes jeg det er så sykt vanskelig å blogge, uansett for velfungerende blogg jeg  vil ha. Jeg orker liksom aldri å ta frem kamera og snike frem noen bilder og det er så og si aldri noe å blogge om - uten om det vanlige, altså trening, skole og jobb. Derfor trenger jeg litt tips fra dere, hva ønsker dere innlegg om? F.eks tips til sunne matvarer, hvordan/hva blalbla. Ja slike ting som jeg ikke nødvendigvis trenger å ta frem kameraet for!

Kan jo fortelle litt om dagen min da! Sluttet halv ti på skolen i dag, så jeg og Eline dro rett på trening. Er så godt å trene tidlig for da er det ingen der, så vi hadde en fin økt vil jeg si! De siste dagene har jeg slitt med kvalme og slitt med å få i meg mat, grunnen vet jeg ikke men humøret kan jo spille inn en rolle har jeg lest. Det begynner å komme seg litt nå, men ikke helt. Jeg blir jo så frustrert når jeg ikke får spise, fordi det dreper jo musklene mine og jeg blir enda mer kvalm og sliten - hater virkelig slike perioder, som jeg også har hatt litt for ofte den siste tiden. 

Har også funnet ut en liten løsning, som fungerer hos meg i hvertfall! Jeg er ikke så glad i grønnsaker, det er godt av og til men når man spiser en mengde av det hver dag blir man lei. Så eneste tingen jeg kan gjøre for å få det ned er å peise på med sukkerfri ketchup. Men i går så kokte jeg poteter og grønnsakene sammen, fant frem en potetstappe moser-ish ting på kjøkkenet og lagde potetmos av det hele(med brokkoli selvfølgelig). Da spiser man på en måte ikke grønnsakene, fordi det er såpass most inni poteten. OG det metter helt sykt. Man må koke grønnsakene en del da for at de skal bli mjuke nok til å moses så mye, men det er verdt å prøve ut om noen misliker grønnsaker eller er lei!


Her ser dere fra i dag, klarte ikke moste brokkolien helt fordi jeg kokte for lite dessverre. I går var det perfekt, seriøst!

 

Såå, har du noen ønsker om hva jeg skal blogge om?

Syk og sunnere pizza

Hei! Sist uke ble jeg syk derfor heller ingen blogging. Jeg har gått små syk i flere måneder, men etter mamma ble syk så slo det inn på mandag. På tirsdag var det helt jævlig, men trening ble det likevel. Skulle også på teater med klassen klokken seks så det ble en lang og slitsom dag for meg, og da ble jeg enda verre. Ble altså bort fra skolen både onsdag og torsdag, så denne uken har vært skikkelig sløv og har levd på suppe hele uken haha. Skulle egentlig droppe trening i dag fordi jeg var sliten og litt nedfor men kom meg avgårde uansett. Ble litt stolt fordi det fristet seriøst såååå lite. Da fikk jeg trent alle dagene jeg skulle tross sykdom, så det er fint! 

Eller lagde jeg meg hjemmelaget pizza før trening, fristet litt med det tidligere i dag -  OG sjokomelk har jeg så sykt lyst på. Dessverre har vi ikke noe sjokoladepulver i huset så det suger. Hvis noen skulle lure på laget jeg pizzaen slik.

40g havregryn
2-4 scoops(kommer an på hvordan konsistens du vil ha) med bake protein
1 scoop vanilje protein - anbefaler egentlig ikke det fordi bunnen blir skikkelig rar. Klarte faktisk ikke å spise den haha, så det må jeg huske til neste gang.

Til pålegg bruker jeg:
Sukkerfri ketchup
Nesten en hel pakke(100g) kyllingpålegg
3 skiver med lett ost(jeg bruker den fra synnøve med 10% fett)
Og litt cottage cheese så hele bunnen er dekket!

Lagde noe lignende forrige helg eller noe også uten proteinpulver og da ble den super god! OG mye sunnere enn vanlig pizza.
 

 

Trening og jobb

Hei! I dag sluttet vi tidlig på skolen igjen pga null fagdag, det er så utrolig godt! Sluttet halv ti og da dro jeg og Eline på trening :-) Er så gøy med ny plan og matplanen går sånn halvveis bra. Jeg velger jo selv hva jeg vil spise da og da, så jeg fikk bare mat som jeg skulle spise i løpet av en dag og bestemmer resten selv. Merket at jeg har satt på for lite mat rundt skoletiden i hvertfall, så skal sette meg ned å endre det. Jeg hadde jo spist så lite i dag at jeg ble sykt kvalm og svimmel etter trening, ganske så uvell. Kjøpte meg da en bigbite heheeh. Grov da og uten smør, har ikke spist stort etter jeg kom hjem heller fordi jeg ikke orker å lage mat. Må vel hive i meg litt eggerøre før jeg drar videre på jobb. Er jo OD dagen på skolen i morgen, så da jobber jeg i dag fordi det er en skolefest som skal holdes hvor jeg jobber. Da får jeg fri i morgen både fra skole og trening og kan sove lenge hihi. Skal på møte angående russesangen hos han som skal lage melodien rundt 4-5 tiden da, men det blir vel egentlig spennende. 

Skulle jo ta litt bilder under treningen til bloggen i dag, resultate ble svært dårlige bilder og kleinhet haha. Ble ikke så mange, men bedre enn ingenting. Nå tenkte jeg bare å se ferdig lukshusfellen så drar jeg på butikken før jobb, har vært tom for sminkefjerner i flere dager og det er helt jævlig å få av maskara da altså, haha. Trenger også en sukkerfri burn på jobb tror jeg, så det må jeg også få kjøpt :-)


Klarte faktisk å få rumpen opp fra sengen å lage middag da, hihi. Så da lagde jeg dette!Flere som har OD-dag i morgen?

Svar på noen spørsmål

Hei! Tenkte å svare på noen spørsmål som dere lurte på, ang produkter og litt diverse. Er ikke så mange spørsmål, men siden de gjentar seg så skriver jeg heller et innlegg!

Hvilket proteinpulver bruker du og hvorfor anbefaler du det?

Jeg bruker et man får kjøpt hos gymgrossisten. Det heter Fit & Smart og er et "jenteprotein", altså det er ikke carbs eller fett i det(minimalt isåfall) og bare protein. Dette pulveret er utrolig billig og passer fint til de på budsjett, smaken går også over all forventing i forhold til pris. Jeg har jo ikke prøvd all verdens med proteinpulver, men av de 3/4 merkene jeg har prøvd falt denne i smak - både hos meg og til venner. Gold standar har jeg prøvd, den var helt grei på smak men veldig tynn og det er noe jeg ikke liker + den er svin dyr. Whey-80 tror jeg den andre het er den dårligste av alle, smaken er ikke god, den er tynn og klumper seg ekstremt mye. Diet protein fra proteinfabrikken er grei på smak men der i igjen er det litt carbs og fett i den. Derfor falt Fit & Smart på topp til meg, jeg likte sjokoladesmak best - men har også prøvd vanilje og jordbær. Vaniljen ble litt "fake" om jeg kan si det? Har ikke brukt den til noe annet enn når jeg baker eller evt i en smoothie. Jordbær var veldig godt når man ikke bruker så alt for mye vann og bruker den med mikstmaster slik at den også blir tykkere. Da kan den smake som en milkshake etter min mening, kanskje enda bedre med melk! Det har jeg ikke prøvd.

Har du prøvd Ripped hardcore? Funket den?

Ja, den har jeg prøvd. Vil ikke si den fungerer helt som de sier den skal, mange kjøper jo den når man stater å trene og spiser sunt og tror selve pillen gjør det meste av jobben. Men i starten er det veldig "enkelt" og få forandring på kroppen, derfor tror jeg ikke at ripped hardcore hadde så stor betydning for resultatet. Det den gjør er egentlig nesten det samme som pre workout mener jeg. Jeg prøvde den sist i høstferien igjen pga trøtthet og utmattelse. De gangene jeg går på den så merker jeg at jeg svetter litt mer, har litt mer å gi og er mer fokusert, thats it. Så og si det samme som pre workout. Det er jo kanskje derfor de sier den hjelper deg til en slankere kropp, fordi den får deg til å gi mer på trening. Men du kan ikke sitte og ta Ripped hardcore, spise usunt og ikke trene - det funker ikke.

Advarsel er å IKKE ta på tom mage og ikke start med 2 stk. Du kan få diare og helt uutholdige magesmerter, det har jeg erfart. Så spist en god frokost og ta en pille, så kan du heller ta en før trening også! 

Hvor i Trondheim trener du? Er det mye folk der og er det dyrt?

Hei! Jeg trente på Impulse før og der er det ganske billig og gode åpningstider. 05-23 hver dag hele året(til og med julaften og andre høyttider). Det er det ikke så mange der, men det blir mange siden de fleste senterene er litt liten. Kostet 299 i måneden der tror jeg.

Nå der i mot går jeg på 3T, grunnen til at jeg byttet var 2 ting. Flere venner å trene med + man får trene i singlett haha. Jeg trener som oftest på Moholt og Rosten, og jeg har ikke opplevd at det har vært så mange at man ikke får trent. Men har hørt at rundt 8-9 tiden er det stapp fult, ihvertfall på Rosten. Så det er jo kanskje noe man vil unngå, jeg klarer ikke å trene alene om det fult ihvertfall, litt sjenert av meg hehe. 3T er noe dyrere enn Impulse og har dårligere åpningstider(Bortsett fra Moholt som har åpent fra 05 ti 00 hver dag i året tror jeg?) Det er også litt dyrere, jeg er student å betaler 399 hver måned.

Kan du fortelle litt mer om treningsplanen og matplanen? Og han du har til coach? Interessert i å prøve ut dette selv.

Vet ikke om det er så mye å si om planene egentlig, planene varierer jo så mye etter hva du liker, tåler, mål og hvordan dags formen din er. Det går mye i grønnsaker/frukt/bær, rent kjøtt, havregryn, proteinpulver, riskaker, cottage cheese, egg, mager kesam, ris,potet/søtpotet osv. Det er vel mye som gjentar seg i de fleste planer vil jeg tro. Han setter jo opp ting du liker og vil spise, men er du kresen sånn som meg så er det selvfølgelig mindre å velge i, og  det kan bli problematisk i lengden. Det ble det til meg fordi jeg ble så lei av maten og ga opp, nå har jeg litt mer variert siden jeg fant løsninger til ting jeg kanskje ikke likte. F.eks, jeg liker jo verken frukt eller bær, men tar jeg det som smoothie er det ingen problem. Jeg liker ikke havregryngrøt eller bare med melk i en skål, defor lager jeg det som pannekaker eller rundstykker istedet. Treningsplanene er også fine synes jeg, du kan komme med forslag. F.eks så kan du si du vil trene ben hver dag, så får du det. Du kan si hvor mange ganger du vil trene i uken så setter han opp det. Jeg hadde jo 7 dager(5 styrkedager og 2 cardio dager) på min forrige, nå har jeg bare 4 styrkedager og tar cardio som det kommer. 

Coachen heter Arve, og han kan du kontakte her. Han er veldig flink til det han driver med og jeg har sett at flere av de han coahcer til bikinifitness har gjort skusess! Ei jeg jobber med som heter Maria, kan dere ta som et godt eksempel! Men du må selvfølgelig legge i innsats selv for å få reslutater av planene hans, man kan ikke gjøre det halvveis - eller man kan men man får ikke de resultatene man kunne fått om man hadde gitt det 100%! Eneste tiden jeg har gitt 100% var vel noen måneder før sommeren og sommeren, da gikk jeg mye ned i fettprosent og fikk gode resulater. Dere ser jo kroppen min nå også, hvor jeg gir 100% på trening og kanskje 70% mat, og jeg får jo resulater uansett! Men kunne ha hatt mindre fett om jeg hadde holdt meg unna godteri og slikt tull. Nå har jeg jo startet igjen på "diett" da og skal bare unne meg godteri i helgene om jeg føler jeg trenger noe søtt.Håper dere fikk svar på noe av dere lurte på, så er det bare å spørre om det er noe annet dere lurer på!

 

Lei og nye mål

Da har grensen gått for min del, nå merker jeg på kroppen at den ikke er som jeg vil. Så nå skal jeg slutte med mine usunnheter og begynne å spise sunt igjen. Jeg satt opp matplan selv mens jeg venter, i og med at jeg må ha en plan i starten som jeg er ganske sikker på å fungerer. Det ble litt lite kalorier når jeg regnet ut, så da får jeg heller peise på med litt grønnsaker om jeg merker jeg blir sulten i løpet av dagen. Tok min siste godteri bit i dag, og kjenner det blir litt trist hehe. Men jeg har klart det før og da klarer jeg det nå også! Jeg får heller stappe i med speltlumper med sukrin og kanel eller lage sunne vaffler eller pannekaker om det trengt litt "godis". Det gjorde jeg jo før og det fungerte jo helt supert! Må bare kjøpe inn nytt sukrin, har ikke hatt det på så lenge. Tror kanskje det er grunnen til at jeg har hatt så mye søtsug, har alltid kjøpt med godteri i steden for å kjøpe sukrin og heller lage noe sunt og godt. Men nå skal jeg prøve, så får jeg se om jeg klarer det. Vil fortsette med å dra litt ut osv men INGEN junkfood verken før eller etter. Har bare gått opp 1 kg de siste ukene, men har gått opp over vekten jeg vil veie og føler meg rett og slett ubehagelig å veie over det. Vekten er ikke alt, og det har jeg sagt før. Men jeg ser godt - spesielt på magen at det ikke bare er muskler som er grunnen. Jaja, kan trøste meg med at jeg veide meg på kvelden da.

Ellers gleder jeg meg sinnsykt til ny treningsplan og matplan, tror det vil gi meg enorm motivasjon! Jeg har også meldt meg ut av Impulse nå, men måtte trene til 1 desember, får se om jeg melder meg inn på 3T tidligere, fordi jeg har helt sykt lyst til å bytte, samtidig som jeg elsker nesten alt ved impulse. Ofte trengs det forandringer for å holde motivasjon oppe, har jo begynt og foretrekke å trene med andre, og de fleste jeg kjenner trener da på 3T. Da kan vi pushe hverandre til å dra på trening de dagene det ikke frister å trene sammen.

Ellers fikk jeg to nydelige vekser fra Lycke bag i går, tenkte å vise dere de i morgen om jeg får tid!  De hvar i hvertfall helt nydelig og passer fint til både jobb og kanskje skole. Jeg pakket ihvertfall alt jeg trenger imorgen til trening og skole i den til i morgen, men da ble den full og ikke plass til noe skolebøker. Har ikke med det så ofte hjem uansett, stort sett treningskoene som tok stor plass haha. Men uansett, stor fornøyd og fikk samme vekse i to farger!

Noen andre som har satt deg nye mål?

Ukens spørsmål #29

Betaler du noe/mye for matplan? Er virkelig interessert i å få satt opp en selv :)

Så heldig som jeg er, så betaler jeg ingenting. Min coach som heter Arve er uansett utrolig billig forhold til mange andre, men fortsatt like flink etter hva jeg her erfart og sett fra andre han coacher!

Du er så flink å trene! Kan ikke du dokumentere en økt en gang? :D Få noen til å ta bilder eller filme? Lurer også på hvilke rumpeøvelser du bruker? :D

Det kan jeg sikkert få til vettu! Jeg gjør de typiske rumpeøvelsene, knebøy, utfall, kickbacks i kabel, hip thurst osv. De som tar mest på rumpen hos meg ihvertfall er kickbacks og hip thrust.

Hei, kan du ikke lage ett innlegg om hvordan du spiser i en uke?:-)

Hei! Det kunne jeg sikkert fått til, men jeg kommer ikke til å legge ut mengde i og med at det varier hvor mye man skal ha til hver person og hvilke mål man har :-) Men kan helt klart ramse opp hva jeg spiser med bilder osv :-)

lurer bare på hvilen størrelse du har i camo tightsen fra better bodies ? skal kjøpe en slik selv men usikker på hvordan størrelsene er :-)

Mener jeg har xs, skulle vel hatt s men da hadde den blitt alt for stor rundt midjen. De er veldig gode da synes jeg, men ingen slår nike!


Hvilken størrelse har du i 2xu?

Jeg har ST, altså Small med lengre ben fordi jeg har lange ben! Kunne vel brukt xs for å få mest ut av tightsen, men da blir den alt for kort og veldig gjennomsiktig.

Hvor bestiller du treningsklærne dine? Elsker spesielt genseren på bildene her, og flere av t-skjortene dine.

Jeg bestiler aldri på nett, med mindre jeg har kjøpt plagget før og vet hvilken størrelse jeg skal ha. Jeg kjøper de fleste klærene mine på H&M eller en sportsbutikk, genseren du snakker om er fra H&M!

Hva gjorde du for å få slankere og strammere ben? Jogget du ofte 30 min før du trente styrke hver treningsøkt? Eller?

Jeg har alltid hatt slanke ben, bena mine er vel større nå enn hva de har vært på veldig mange år - kanskje større enn noen gang før hehe. Jeg trener cardio, ja. Men det er for å fjerne fett på magen! Jeg pleier enten å løpe intervall(gerillja) eller så går jeg rask gange alt fra 5-40 min - spørs hva jeg har tid til og orker. Jogge gjør jeg så og si aldri. Styrketrening og litt cardio gjør susen!

Har lagt merke til at du ikkje spise fisk, er det fordi du ikkje lika det, eller ekje det med i kosten din? :)

Det er nok fordi jeg ikke liker det! Elsket det som liten, takler så vidt lukten som stor haha.

hvor jobber du?

Karma, en nattklubb som er her i Trondheim. Kjempe gøy jobb og det er bare snille og herlige folk jeg jobber med, stor trives!

 

Det var alle spørsmålene jeg fant, har du andre sprsmål er det bare å stille så kommer det med neste gang!Forever tired

Det er noe rart som har skjedd med meg as, jeg er så konstant sliten og det å stå opp om morgenen er vanskelig i seg selv. Kommer meg så vidt på trening, men alt går fint når jeg først har kommet dit. Det er så kjedelig når det er sånn, vet ikke om det er fordi det blir mørkere ute eller fordi jeg har en ganske dyster periode - kanskje begge deler? Det er i hvertfall ikke godt å ha det slik, så håper det går rask over. Dette er jo en av grunnene til at jeg aldri blogger, jeg ligger for det meste bare i sengen og er en kjapp tur på trening. Dagene går vel i å sove, se på walking dead og trene litt. Prøver å slappe av mest mulig nå som det er høstferie og jeg faktisk KAN slappe av, så får vi se om jeg blir mer oppladet til neste uke når skolen er i gang og slikt.

Skal ikke legge skjul på at det å ha det dystert og ikke vet hva man skal gjøre er ekkelt. Man vet liksom ikke HVA man skal gjøre for å få det bedre, heldgivis har jeg gode venner og snakke med og som alltid er her for meg♥ Det er godt. Eline kommer snart en tur også og det tror jeg blir koselig. Har det sykt vanskelig med å holde motivasjonen opp for både trening og kosthold, men det er vel også litt godt for meg å få litt avstand i en liten periode og heller fokusere på meg selv. Fikk i hvertfall snakket med coachen for å gjøre ting litt enklere, så ny matplan og treningsplan kommer etterhvert OG som jeg gleder meg, har begynt å gå lei av treningsplanen og ny matplan trengs også hihi. Tror det kan være en liten boost for å få tilbake motivasjonen. 


Dagens form, hehe mistet det lille jeg hadde av synlige magemuskler menmen.  Magen er det første stedet jeg legger på meg, så kan ikke forvente annet akkurat. Skal ikke klage da, ser bedre ut nå enn jeg noen gang har gjort før! Om det er lov å si slikt om deg selv? Hah. Ser også at biceps muskelen begynner å forme seg mer avlang, før var den rund. Vet ikke om det er bra eller ikke? Tror det er bra, haha. Her ser dere forresten håret mitt bedre, hvis noen husker jeg tok tape extensions hihi. Elsker langt hår♥


Liten selfie shoot på trening igår også;P Lenge siden, før tok jeg bilder hele tiden. Artig å se på, men nå er det alltid fullt og er ikke så glad i å ta selfies når folk kan se, hehe.

Hvordan har dere det fortiden egentlig?

Er forresten mange spøsmål om detox teen, min erfaring med den kommer når jeg har brukt den i over lengre tid! Starter på mandag så da kommer det vel om 2 uker eller noe. Gikk på den i 3-4 dager og merket diverse ting, men om den holder til det den skal vet jeg ikke enda :-) Dere kan ihvertfall kjøpe den HER om dere er intressert i å prøve den før jeg kommer med tilbakemelding. Finnes sikkert andre omtaler på nettet fra før av også tenker jeg.

Food addiction

Er ikke å legge skjul på at det jeg skal snakke om nå er min store kjærlighet, og siden jeg ikke har så mye å blogge om så tenkte jeg å snakke litt om det. Noen har også ønsket det tidligere, så håper det fortsatt er ønskelig.

Hamburger er jo egentlig veldig usunt, men det finnes måter å lage så og si alt mye sunnere på - og hamburger er ingen unntak. Dette er jo også fint om dere skal grille, for grillmat er ikke akkurat det sunneste du får, spesielt om dere er like kresen for meg og må alltid grille pølse eller vanlig hamburger. Men her har dere noe sunt OG godt. Jeg bruker 200g karbonadedeig, altså halvepakken og så mye havregryn jeg trenger. På bilde under ser dere at jeg har brød både over og under, men egentlig så trenger man bare under. Så det holder med sikkert 40g havegryn :-) Til tilbehør bruker jeg lett ost, sukkerfri ketchup, salat og agurk. Om man vil ha mer mat så kan man jo lage en salat ved siden også og kanskje på forhånd skjære opp potet/søtpotet i strimler og steke de på grillen, har ikke prøvd å lage søtpotet chips på en grill før men tror det skal funke. Brødet av havegryn må dere selvfølgelig lage før, men det tar knapt et kvarter. 

Dette spiste jeg seriøst hver dag i sommerferien, men nå er det ikke så ofte jeg spiser det - bare i helgene. Har jo egentlig ikke havegryn på planen min, men jeg dropper ofte mye av karbohydratene til middagen hvis jeg vil lage meg noe slikt. Prøv det ut, tror dere også vil elske det hihi♥

Her lagde jeg burgerne litt små da, kan helt klart lage de mye større(gammelt bilde)

Forresten, det går også an å pakke inn burgerene i salat og bruke det som brød. Enda litt sunnere, men jeg liker best med det havregryn brødet da - sier seg vel selv det kanskje hihi. Men det kan jo hende noen vil prøve det også. 

Har du laget slik burger før?

Behind the scenesHer er noen av bildene jeg tok på lørdag, tror jeg skulle få resten av bildene senere i dag så da får jeg vise dere resten litt senere! Håper det blir noen som jeg kan bruke til header, det hadde vært kjempe fint! 

Intervall utfordring

Jesus, det gikk nettopp opp for meg. Jeg må skjerpe meg, husker dere for noen dager siden at jeg sa jeg skulle stoppe med godteri? Vell:PPPP Har forbedret meg, men ja. Jeg så på vekta mi isted og det er ikke bra, den har gått opp og det er ikke postitivt når jeg vet det fett og ikke muskler. Litt muskler selvfølgelig men mest fett, hehe. Jeg bryr meg egentlig svært lite om vekta og veier fortsatt normalt/lite til høyden min, men jeg føler meg best om jeg også er noenlunde fornøyd med vekten, det gjør sikkert de fleste. 

Uansett så er det første dag med litt "ny" plan, altså den er ikke ny men jeg TROR den vil gjøre meg mer mett fordi jeg satt på mer mat på dagen og mindre på kvelden, er bare i skoletiden jeg er sulten som regel. Så da blir det mindre utfordring å spise usunt + at jeg har kjøpt inn litt sukkerfri tyggis hvis det er nød. Jeg skal også på shoot på fredag, og jeg er faktisk så sykt lite komfortabel med kroppen min nå. Men må nesten bare ta sjangsen :D Uansett fint med noen fine gode bilder, som jeg kanskje kan bruke til header? hmm. 

Uansett, over til intervall utfordring. I vinter så løp jeg intervall hver dag jeg trente styrke, og da merket jeg fort på kroppen at den responderte bra på det. Derfor har jeg tenkt å prøve det igjen for å se om det vil gi med kjappere resulater på magen, som sagt tidligere er det mitt største kompleks og der jeg mister fett sist og legger på meg først. Men jeg husker den tiden jeg sprang intervall hver dag - jeg følte nemlig ikke at jeg ble noe tynnere/strammere FØR jeg ga opp og spiste litt mer godteri igjen og sluttet litt med cardio. Tok da et før og etter bilde og da så man stor forskjell. Derfor tenkte jeg å ordne før og etter bilde OG måle midjen min :-) Tror ikke det er spesielt sunt med intervall hver dag, så det blir bare en liten periode før jeg kanskje tar annen hver gang jeg trener styrke eller noe. Må få opp kondisen min også, fordi den er også helt ute å kjører.

Om noen lurte på hvilken intervall jeg ska kjøre så er det gerillja intervall, den har jeg skrevet om HER. Det er den intervallen jeg liker best, fordi den varer kun 4 minutter. Jeg er ikke en person som klarer å holde ut og pine meg over lengre tid, så hvis du er sånn som meg ville jeg anbefalt denne! Den er utrolig fin og blir anbefalt av mange peronlige trenere og den gir helt klart resulater. Jeg kjører 8 runder med den på 16km/t, noe som burde være det minste man kjører - i hvertfall på runder. Når 8 runder blir "lett" så kan man gå opp til 10 f.eks. 

Her ser dere kroppen min når jeg trente intervall hver dag. Ikke det beste bildet av magen min, men grunnen til at magen min ikke ble helt stram og jeg ikke fikk til det målet jeg ville var fordi jeg ikke trente mage :-) Så dum som jeg var, haha. Derfor er det 0 snev til pack.


Har du satt deg noen utfordringer? Og hva gjør du for å unngå søtsug?

Sunne muffins

Hei! Første skoledag overstått OG jeg er trøtt. Fikk ikke sove før 4 tiden i går og jeg skal ikke powernappe i dag, må nesten få lagt meg tidlig i dag. Etter skolen var vi litt på City syd(et kjøpesenter) og shoppet. Trengte litt nye ting fordi jeg føler jeg faktisk ikke har noe klær, så endte opp med litt av hvert. Dessverre finner jeg ikke minnebrikken til speilrefleksen så bilder av innkjøpene blir dårlig. Kjøpe ihvertfall en sykt fint bukse som kjennes ut som tights, utrolig god og mjuk cardiga, bh og truse, genser, trenings tskjorte og en topp. Så da har jeg i hvertfall litt nytt i garderoben, må bare vente på lønn å slikt så får jeg muligens kjøpe meg litt mer. Har jo faktisks bestilt meg noen plagg på sheinside også, så trenger vel ikke så mye mer nå vil jeg tro :-)

Når jeg kom hjem fra skolen var jeg utrolig sulten, så jeg lagde meg karbonadedeig burger og muffins. Muffins tenker du? Men sunne muffins! Fant en oppskrift på instagram som jeg måtte prøve, fint å ha noe å spise isteden for godteri. Dessverre klarte jeg å miste bildene

 

Disse er laget av proteinpulver(sjokolade), bakepulver, litt havregryn(30g ca), sukrin og vann. Så blander du til du får den konsistensen du selv ønsker. Kan gjerne fylle med surkinmelis på etter stekning også, men det var jeg tom for atm :-)

Nå må jeg springe til trening, vi snakkes!

Hjemmelaget burger

Heei! Til middag i går så tenkte jeg å prøve noe litt nytt, blir litt lei av kylling/karbonadedeig, ris og brokkoli. Så da lagde jeg meg en sunn hjemmelaget hamburger! Det er noe jeg skal lage oftere, men må fortsette og ha brokkoli ved siden av, tror jeg.

Det jeg gjorde var bare å sette ovnen på 170 grader, ha 70-100g havregryn, 2 eggehvitter og litt vann og formet røren/deigen litt som en bolle. I mens den er i ovnen formet jeg bare karbonadedeigen som en kjøttkake/litt tjukk hamburger og stekte den. Ganske enkelt:-)

Mine treningssko

Hei! Det ble spurt om et slikt innlegg for kjempe lenge siden, men orket ikke å gjøre det før nå haha. Tenkte å vise dere treningsskoene mine, ikke at jeg har verdens beste sko men de er fine da :-) haha.Nå husker jeg ikke helt hvor alle er fra, men kan prøve - De svarte er fra din sko(299), de rosa vedsiden av er også fra din sko(199). De rosa ved siden av der igjen er fra falkanger(399). De rosa der igjen er fra Nike og kjøpt i en butikk i åre(ca 1200), de foran som er hvite og litt forskjellig er kjøpt på skills(1299), og de grå og rosa er kjøpt på XXL(rundt 399).

Her er da mine favoritter. De til venstre bruker jeg mest til hverdag egentlig. De to andre nike parene bruker jeg mest til jogging men bruker også de til styrke - selv om jeg bruker de i midten som er rosa og "gul-ish"  mest til styrke pga at de er veldig falte uten demping.

Likte du noen av skoene?:-)

Hvordan unngå å overspise

Haha, synes denne videoen var interessant så ville bare dele den. Hva synes dere?

Søndag

Heeei! Noen dager siden sist nå, har rett og slett ikke hatt tid(tatt meg tid) til bloggen i helgen. Har kost meg med venner hele helgen egentlig og vært på jobb. Skal jo som sagt starte som turntrener igjen med Marthe, så vi jobber lørdager i tre uker før det nye semesteret starter og da begynner å jobbe to ganger i ukedagene istedet. På fredag var jeg på trening etter skolen og prøvde min pre-workout for første gang. Dessverre merket jeg ikke noe stort, men tror heller ikke jeg tok riktig dosering på fredag eller i dag, så skal lese meg litt opp til hva som funker best for andre til treningen i morgen :-) 

Ellers så sitter jeg med både middagen og kveldsmaten på fanget og skal se litt på prison break hihi. Skal også sette meg ned å finne noen nye øvelser til overkropp til i morgen siden jeg er lei av "programmet" jeg har nå. Får se om jeg får tid til det i kveld, hvis ikke tar jeg det på skolen i morgen, ha en fin kveld♥hvordan har helgen din vært?

Usunne vaner..

Heei! For en avslappende dag, hadde skole til halv ti og dro rett på trening. Kjøpe meg litt treningsklær før jeg dro på trening da hehe... Må seriøst skjerpe meg, trenger egentlig ikke noe mer nå haha. Skulle egentlig bare kjøpe en ny sportsbh siden den jeg kjøpte sist var for liten, men siden de enda hadde 3 for 2 kjøpte jeg litt mer hihi. Hadde armer på planen i dag og merker at kroppen er sliten, godt at jeg har en fri dag snart. Får vel ta det litt rolig i morgen også. Har også begynt å prøve og ha cardio nesten hver trening, er så lei av å være sulten og ikke spise meg mett å spise bare sunt. Så da tenkte jeg det var litt lurt å begynne å løpe litt mer så jeg kan spise litt mer av hva jeg vil, men selvfølgelig begrense meg. Får se hvordan det går, vil jo ned i fettprosent så må vel legge av meg de usunne vanene raskest mulig men når man har litt mye å tenke på er det ofte at man synes synd på seg selv og unner seg litt godt. Dritt altså.

Ellers har jeg tenkt å blogge litt mer seriøst, altså ikke bare legge ut mobilbilder og slikt :-) Har jo lyst til å komme et sted med bloggen, så da får jeg vel prøve å gjøre en liten innsats og faktisk gi dere noe også. Får jo mange fine kommentarer og slikt, så da fortjener dere i hvertfall litt finere bilder eller hvaaaaaa.


Fikk forresten denne fine genseren av Marthe i julegave♥ Haha åpnet den først i går, løøøøv it.


Mitt beste forsøk på de kjente agurkhjertene :-):-):-) Naturtalent.

Mamma kjøpte også verdens beste brød i går, har lenge holdt meg unna brød osv så det er virkelig en svakhet fortiden. Jaja, man kan ikke være perfekt på alle steder(xDxD). Hvis jeg merker at kostholdet går merkbart utover treningen må jeg skjerpe meg hahahha, herregud. Føler meg som verdens mest usunne jente, kan trøste meg med at jeg faktisk ikke er så usunn egentlig. Hehe. Spiser bare masse mat, trenger ikke å være usunn mat......

Hvordan har dagen din vært?

Transformation 2009-2013

Det går fra venstre og bortover når på året det var, altså de til venstre er de fra starten av året og de til høyre senere på året.

2009 -

2010 


2011


2012


2013 - veldig stor forskjell fra de to til venstre(sommer) og de to til høyre(nå). Snart en måned siden jeg skrev dette innlegget, var litt usikker på om jeg ville legge det ut siden jeg synes det er litt flaut rett og slett haha. Her ser dere i hvertfall hvordan kroppen har forandret seg siden jeg startet å blogge.. Fra da jeg ikke brydde meg noe særlig om hva jeg spiste og trente litt her og der, til når jeg begynte å bli syk, når jeg var syk og hvordan jeg er nå - litt friskere. Litt rart å se på egentlig, rart å se at jeg har vært så "stor" og vært så tynn. Er ikke lenge siden jeg var utrolig tynn heller, er så glad for at jeg tok et steg for å bli friskere og sterkere, angrer ikke et sekund :-) 2013 har vært et utrolig hardt år når jeg tenker meg om, pga spising, tanker og mye annet i hverdagen. Er så glad for at et nytt år har startet og jeg kan prøve å rette opp i ting fra i fjor og prøve å ta vare på meg selv, som jeg fortjener.

Har kroppen din forandret seg en del de siste årene/månedene?

 

På vei hjem til meg

Endelig har jeg bestilt meg to ting jeg har ventet på leeeeenge! Nemlit en pre-workout og nye hansker♥ De styrkehanskene jeg har nå er veldig slitt og stygge + at det er alt for store for meg. Så nå bestilte jeg nye som var litt mer jentene og håper de sitter bra! Er veldig spent på hvordan hanskene ser ut, siden de så egentlig ikke så veldig fine ut på bilde men de hadde ingen andre i min størrelse.. Så jeg får krysse fingerene og håpe de er fine, kan sikkert vise dere de når jeg får dem. Så kjøpte jeg meg pre-workout som jeg har ønsket meg lenge, har hørt så mye bra om den så da måtte jeg nesten bare prøve den. Den skal gi meg mye energi og fokus osv slik at jeg trener bedre, og hva er vel ikke bedre med litt ekstra kick etter en lang skoledag eller jobbdag? Nå som jeg skal ha skole i flere timer + jobb etter skolen enkelte dager fant jeg ut jeg trenger denne ekstra mye, er ikke bare bare og ha både skole, jobb og trening på en dag! Om det er intresse for det så kan jeg komme med anbefaling når jeg har prøvd den :-)Dere finner produktene her

Hvordan holde motivasjonen oppe

Ofte får jeg høre at jeg er så flink til å holde motivasjonen oppe, at jeg virker veldig positiv til trening og alltid har motivasjonen og mange lurer på hvordan jeg klarer det. Så jeg tenkte å skrive et lite innlegg om hvordan jeg har motivasjon og hvordan også dere kan få det.

I sikkert ett år nå har jeg prøvd å starte med styrketrening og feilet x antall ganger. Så hver gang jeg satte meg mål om dette igjen, fikk jeg alltid høre "det sa du sist gang også", "du gir opp etter en uke" osv. Og ja, det var ofte slik fordi jeg mistet også troen på meg selv da. Men det kom til et punkt hvor jeg innså at jeg faktisk ikke ville være tynn, svak og egentlig litt syk. Jeg vil være sterk, fit, frisk og rask. Jeg ville være noe som krevde litt mer fra min side enn å være tynn og ikke spise. Så når jeg først innså det begynte jeg å trene mer, og det tok en liten stund før jeg begynte hvor jeg er nå. 

Jeg følte meg ofte ikke bra nok. Ikke for kjæresten, ikke for venner eller for å gå ute noen sted, jeg klarte til og med ikke å gå på skolen fordi jeg ikke følte meg bra nok - det hender jeg har det slik enda men det har forbedret seg mye. Jeg er og var så utrolig lei av den tanken, det og ikke føle seg bra nok, ikke ha energi, ikke spise riktig og egentlig føle seg ganske så dritt. Så jeg hadde enkelt personer rundt meg som motiverte meg! Noen venner motiverte meg, noen jeg ville gjøre "sjalu"/jeg var sjalu på motiverte meg, noen jeg ville skulle savne meg motiverte meg og masse annet. Dette motiverer meg også enda. Nå virker det som om jeg gjør dette for andre sin skyld og ikke min, men selvfølgelig trener jeg for min egen del og for at jeg skal være fornøyd! Men det er de andre tingene i hverdagen som faktisk motiverer meg. Jeg vil at noen skal tenke "wow, hva tenkte jeg med" osv, jeg vil vise at jeg kan hvis jeg vil - spesielt til de som ikke hadde tro på meg. Noe annet som også hjelper meg ekstremt mye på motivasjonen er dere, venner og bekjente. Jeg har det veldig tungt fortiden, både med meg selv og ting rundt meg og det får meg ofte til å tenke på at jeg egentlig vil gi opp hele greia, men så kommer dere. Jeg får hele tiden så fine kommentarer av dere, jeg blir så glad når dere stiller spørsmål og skriver fine ting om meg! Alt dette hjelper på motivasjonen. Jeg får også meldinger på facebook og andre steder om at folk faktisk er stolt og blir motivert av hva jeg gjør! Det synes jeg er så gøy, motivert av meg? Svake, syke og dårlige meg? Er jo alltid slik jeg har sett på meg selv og det gjør meg så glad og høre slike ting. Så et tips er faktisk å være litt aktiv på f.eks blogg, facebook, instagram osv for å få vise deg frem litt , det er først da folk legger merke til din viljestyrke, motivasjon og fremgang. Og det er ikke negativt å skryte og være stolt over seg selv, jobber man for noe så må man for være stolt og vise seg frem litt :-)

Noen ting som kan være lurt å gjøre for dere som starter nå eller har prøvd lenge men sliter med motivasjon er å sette dere et fast bestemt mål. F.eks tren 3-5 ganger i uken(hva som passer deg og dine mål) i en måned. Jeg looover det kommer nesten som en vane og selvfølge å trene da. Etter en/to månder så kom jeg inn i de rutinene hvor trening var en del av hverdagen, og du føler ikke du må men at du vil. Et annet tips er å ta bilde av hele kroppen din før du strarter å trene også tar du bilde av hele kroppen din etter en måned med hard trening og bra kosthold. Motivasjonen øker mest når man ser fremgang, så hvorfor ikke sammenligne de to bildene? Etter jeg så hvordan fremgangen min faktisk var ble jeg bare enda mer motivert og ble innstilt på at dette er noe jeg vil holde på med lenge.
Noen ekstra småtips til alle som hjelper på motivasjonen er å unne dere ting, ikke start brått og sett for høye mål. Det vanskeligste for meg er mat og kosthold, jeg er vandt med å spise godteri når jeg først spiser, så for meg er det vanskelig å spise utrolig sunt! Spesielt når jeg er så kresen på mat, liker seriøst ingenting. Men isteden for å kjøpe den mest usunneste sjokoladen så kan du ta deg en proteinbar f.eks fordi det kan forhindre søtsuget og craving etter sjokolade samtidig som det gir det bra overskudd. Om jeg kjøper meg sjokolade, spesielt på hverdager så kjøper jeg meg new energy fordi den har ikke så mye kalorier eller fett i seg. Nå har jeg også prøvd YT sin sjokolade som har noe samme innhold som new energy bare dobbelt så mye protein! Etter min mening vil ikke en sjokolade i ny og ned ødelegge hele treningen din og hindre resultater. Er kanskje noe annet hos folk som er overvektige, men for de normalvektig vil jeg ikke se på det som noe problem - med mindre du skal konkurrere og slikt selvfølgelig! Ikke vær alt for streng mot deg selv, vend deg til den sunne matveien så kommer det seg gradvis. Et annet tips er nye treningsklær, jeg kjøper meg alltid nye treningsklær og får så mye motivasjon hver gang. Om det bare er en sportsbh så vil jeg dra på trening å prøve den! Husk og vær realistisk, lytt til kroppen, ikke sett det for høye eller uvirkelige mål og føl på deg selv hva som passer for deg :-) Lykke til♥

Tirsdag ass

Heihei! ENDELIG er denne dritt dagen over, gruer meg alltid til tirsdager. Heldigvis er den ferdig og det er treningen også hihi - gleder meg så mye til å sove guuuud. I morgen har vi skole til halv ti bare, så da skal jeg på trening og på "jobbmøte" med Marthe litt senere på dagen. Har fått meg jobb som turntrener igjen, så det blir godt med litt ekstra penger i og med at jeg sparer penger til syentur til Kos som jeg egentlig bruker stipendet mitt på, nå kan jeg bruke jobblønna på treningsklær♥

Klarte forresten å slette ukens spørsmål, noe som var litt dumt siden det kom et par spørsmål.. Så hvis noen skrev noe eller har noe å spørre om så er det bare å spørre, husker dessverre ikke spørsmålene som stod i det innlegget.

Hvordan har dagen din vært?

Videoblogg: trening

Hei! Sattt sammen en film helt tilfeldig til dere jeg, trodde jeg hadde flere filmer med tydeligvis så hadde jeg ikke det haha. Er ikke akkurat noe bra eller spesiell film, men lagde den bare for gøy hihi! Håper dere liker den :-) Det er faktisk ofte jeg gjør dette på slutten av treningen, fordi man får liksom brukt hele kroppen med litt turning og slikt, jeg blir ihvertfall passe sliten om jeg gjør slike småøvelser flere ganger fordi man må bruke mye styrk, bære sin egen vekt og slikt + at det er gøy for meg å øve opp gamle turn"talenter" haahahah.

Vil dere jeg skal prøve å lage flere slike filmer?

Video for motivasjon og inspirasjon

Treningsplan etter nyttår

Som alle andre så setter folk seg nye mål til nyåret, jeg har jo allerede startet og kommet godt i gang med treningen, men jeg har aldri hatt noe "timeplan" for treningen - men det har jeg tenkt å prøve ut når 2014 starter. Jeg er veldig fornøyd med det jeg har satt opp nå, men siden jeg skal begynne som turntrener mest sannsynlig må jeg kanskje endre dagene og sette om hvor ting passer. Kan også hende at dette blir for mye trening for meg også, i og med at turntrener også er en form trening og jeg har skole også! Men vi får se hvordan det går, jeg får prøve det først og jobbe meg utover etter hvor mye energi osv jeg har. Man trenger jo faktisk ikke å trene 5-6 ganger i uken for å få resultater av styrketreningen, holder med 3-4 - men så har vi jo de som også liker å trene for gøy, som meg!
Dag 6(lørdag) er hvile dag.

Denne planen fant jeg på nettet, tror det var fitnessbloggen.no. Jeg byttet ut veldig mange av øvelsene med de jeg kan osv, så hvis dere ikke skjønner hva ting er så finner dere sikkert de fleste av øvelsene på nettet. På de tunge dagene er det veeeldig mange øvelser, jeg vet ikke om jeg gjør alle - men skrev ned alle først og fremst så jeg har mye å velge mellom så jeg ikke blir lei, er viktig å variere:-D

Har du satt deg om noe plan for trening?

Gave til meg selv

Heei! Etter trening i dag ble pappa med meg på XXL for å kjøpe nye klær. Tenkte jo det var mye salg og blablabla, men alt som var på salg var i størrelse L og oppover, til og med ting som ikke var på salg var bare i L, ikke rart butikken heter XXL XDXDXDXD, neida. Men kjøpte meg hvertfall ny 2xu tights siden jeg var så fornøyd med den andre, kjøpte i rosa denne gangen! Har ikke så lyst på grå siden så og si hele Norge har den, den er jo god så er ikke rart alle ønsker seg den heller. Endte også opp med en tskjorte på salg og en shaker, hihi kjempe fornøyd!

Juleferie og trening

Hei! I går hadde jeg en kjempe koselig dag på Fridays med Julie og Payman, kjøpte det jeg alltid kjøper meg og går hjem alltid like mett haha. Kom veldig sent hjem så jeg lå meg for å sove nesten med engang jeg kom hjem, er så godt å tenke på at det er juleferie nå, føler ikke jeg må stresse sånn med å få noe ut av helgene haha. Våknet egentlig veldig tidlig i dag, stod vel opp rundt elleve og var på trening i halv to tiden med Marthe. Sånn sett så har jeg gjort alt jeg skulle gjøre i dag, dusjet, vært på trening og slikt. Vet ikke helt hva jeg skal senere i dag, blir vel mest å slappe av tenker jeg! Vi snakkes sikkert senere i dag eller i morgen, tenkte å poste ukens spørsmål så kjapt som mulig siden det har faktisk kommet en del spørsmål de siste dagene, det er gøy :D
Hva har du gjort så langt i juleferien?

Snart juleferie

Hei! Har ikke vært på pcen i dag, bare sovet og spist mat etter skolen haha. I dag hadde jeg en rolig økt i fritimen på skolen med Eline og Julie, de skal kanskje starte hvor jeg trener så da gikk vi gjennom litt ting før de starter så vi vet hva vi skal begynne å gjøre og slikt hihi. Kjente jeg uansett ikke kunne trene noe spesielt i dag fordi jeg trente to ganger i går. Men i morgen blir det legday og mage, og det ser jeg veldig frem til siden jeg lærte noen nye øvelser når jeg var på PT-time med Siri :D

Ellers er det jo juleferie i morgen, blir en veldig kort og koselig skoledag tror jeg. Finale i volleballturneringen også en liten avsluttning med klasse, gud så deilig det blir med ferie hæ? I morgen kommer del 2 av spørsmålsrunden, så poster jeg ukens spørsmål senere i helgen! God natt♥