Ukens spørsmål #28

Hvilken sang er det som motiverer deg mest på trening?

Hmm, det kan jo endre seg veldig ofte. Men for øyeblikket er det Knock you out av Bingo players. Tekster er utrolig fin og selve beaten eller hva jeg skal kalle det er jo for trening, så at det er både tekst og rytme som motiverer meg på en gang er vel grunnen. Har noen personer som drar meg ned, og den sangen viser på en måte hvem som vinner og gir meg motivasjon til å ikke gi opp og vise jeg er bedre! :-)

Hvilke mageøvelser gjør du? 

Det glemte jeg å ta med på innlegget hvor jeg viste treningsuken min, hehe. Jeg har egentlig mageøvelser å følge, men siden jeg føler at jeg ikke sikkelig kontakt eller at det er tungt nok til magen og at jeg gjør øvelsen feil følte jeg det var lite vits. Derfor fant jeg noen øvelser som jeg synes funker, nå vet jeg ikke helt va man kaller disse øvelsene menmen. Jeg gjør "klappsammen" det er i hvertfall det vi kaller det på turn haha, så gjør jeg øvelse hvor jeg ligger på ryggen med bena i sit-up posisjon så tar jeg hendene på ankelen eller litt lengre frem på hver sin side. Tror ingen skjønte det der, men jaaa. En annen øvelse er at jeg ligger på ryggen og tar bena opp og ned. Gjør også andre de dagene jeg trener enda mer mage, men det varierer så veldig mye.

Hva er det røde du har på cottage cheesen?

Hahah, det er sukkerfri ketchup. Føler alle synes det er drit ekkelt, men jeg liker det.Spiser du aldri godteri?

Haha, jooo. Men det er ikke ofte jeg nevner det på bloggen, blir litt skuffet over meg selv. Men altså, jeg lever en gang og det gjør ikke noe med litt godteri i helgene. Passer jo på at det ikke blir så mye at jeg ødlegger hele uken selvfølgelig, men litt smågodt for 30kr eller en skikkelig god middag.

Kan du legge ut treningsprogrammet ditt?

Jepp, det finner du i innlegget under!

Hvor er cardiganen fra og hva kostet den?

Den er fra Vero moda og kostet 260kr tror jeg!Har du oppskrift på proteinmuffins med havregryn?

Ja, det står i et innlegg men kan nevne det her. 1 scoop proteinpulver(holder til meg ihvertfall), vann, 1ts bakepulver, havegryn(20-30g eller du velger selv) og sukrin :-) Funker fint uten havregryn også!

 

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål #27

Heei! Blir ikke så mye blogging som jeg hadde planlagt, men blogger når jeg føler for det! Kanskje blir det mer etterhvert, vi får se :-) Tenke i hvertfall å ha ukens spørsmål. Er ikke så mange spørsmål, men hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre, selvfølgelig.

Hva spiser du på skolen, eller til lunsj?

Før gikk det mye i knekkebrød, men etter jeg fikk matplan så følger jeg som regel den. Siden jeg ikke er spesielt sulten når jeg står opp tar jeg med både frokost og lunsj på skolen, siden det er på skolen jeg er mest sulten. Så da har jeg med til frokost 100g kylling og 250g grønnsaker, til lunsj har jeg 200g karbonadedeig og 250g grønnsaker.

Hvilken type gutt liker du? og er du sammen med noen nå

Vet ikke helt om jeg har noe type gutt. Men jeg liker best brunetter, det er klart. Jeg foretrekker at han har muskler og er større enn meg, så jeg ikke føler meg feit eller noe haha. Etter jeg begynte å trene er jeg faktisk veldig opptatt av at han trener selv og tenker en del på kosthold. Ellers må han jo være grei og jeg mååå kunne kødde med han og være litt barnslig, jeg er ei barnslig jente haha. Og nei, jeg er ikke sammen med noen :-) 

Brød er sunt, lol. Trodde du kunne litt om mat? 

XDDDD brød er ikke direkte sunt, dessverre. Kommer også helt an på hvilket brød du velger også selvfølgelig. Men nei, brød er ikke noe spesielt sunt pga karbohydrater. Selvfølgelig er karbohydrater bra, men ikke i så store mengder, og det er veldig mye av det i de fleste brød. Du får i deg mer enn nok av det i andre matvarer du som regel spiser(f.eks riskaker, ris, pasta, potet , havregryn). Det er vel en grunn til at jeg verken har brød eller knekkebrød i matplanen jeg fikk :-) Men for de som ikke trener og vil ned i fettprosent og har slike mål som meg, så er vel brød "sunt". Jeg pleier å kose meg med brød eller rundstykker i helgene isteden for godteri de helgene jeg velger det. Noe som også selvfølgelig er mye sunnere enn godteri, så det skal jeg bli flinker på hihi. Jeg elsker varme rundstykker med egg, åååh digg.

Hvor ligger extreme fitness i Trondheim?

Hvis du går neders i munkegata og til venstre så tror jeg du vil se det. Litt vanskelig å forklare ooog litt vanskelig å finne første gang, synes jeg.

Hvor er tightsen fra? Den militære.

Den er fra better boodies, som du også får kjøpt på extreme fitness.

Hva slags trening gjør du får å få slike lår?

Njaaa, jeg har alltid har noenlunde tynne lår så det er jo litt genetisk. Men de øvelsene jeg gjør til er knebøy, hip thrust, nordic hamstring, rumenske markløft, beinpress, bulgarisk utfall, rygghev(trener litt rumpe), lårcurl/evt på ball og tåhev - også gjør jeg noen øvelser her og der hvis jeg føler jeg orker det.Noe dere lurer på?

Ukens spørsmål #26

Tenkte jeg kunne ha et innlegg med ukens spørsmål siden det har kommet inn en del, og jeg føler egentlig ikke dere får med dere at jeg svarer i kommentarfeltet så da kan jeg like gjerne skrive innlegg :-)

Hei :-) har vært skadet lenge nå (bilulykke) og skal begynne å trene igjen om noen dager så da lurer jeg på hvordan jeg kan få skikkelig motivasjon? :-) også lurer jeg på hvordan du trener cardio :-) usikker på hva det er egentlig...!

Du er en utrolig stor inspirasjon, du er SÅ flink!

Hei! Utrolig trist å høre, håper du klarer å komme deg opp igjen! Det er forskjellig hvordan folk får motivasjon, men det jeg gjør når jeg mister litt motivasjon er å se litt på bilder for å hente inspirasjon, lage nye treningsplaner og finne nye øvelser, kjøpe treningsklær og fremgang er vel den største motivasjonen. Håper du klarer å komme igang, lykke til :-) Og tusen takk!

Har du noe planer om å stille i konkurranse?

Hmm, det hadde vært kjempe gøy for å være ærlig. Men jeg vet ikke om det er noe for meg i og med at jeg har et veldig vanskelig forhold til kropp, forandringer på kropp og mat fra før. Men jeg skal starte litt smått, og om jeg finner ut at dette har jeg kontroll på og vil fortsette med så kan det godt hende jeg stiller senere. Men det blir vel om en stund.

Hvordan kom du i kontakt med coachen,?

Jeg hadde lest om han på bloggen her og hørt litt positivt om han og det virker som han engasjerer seg i hver og enkelt kunde, så da tenkte jeg bare å prøve og se hva jeg også syntes. Veldig grei og veldig flink!

Var det gratis å ha en samtale med den coachen, og å få kostholdsplan osv? hvis ikke, vet du kor my det blir?

Samtalen var gratis, ja. Vet ikke så mye om pris, men du kan kontakte han på mail - arve.kristoffersen@online.no

Hvor er joggebuksa fra? :)

H&MKan du lage rom video?

Hmm, vi får se.

Jeg har selv startet og trene, og jeg lurte på om du hadde lyst å legge ut treningsprogrammet ditt? Og hva du liksom spiser i løpet av en dag? Du ser veldig godt trent ut, og det er sånn jeg vil bli:) håper på svar!

Jeg har ikke akkurat noen plan, bare sånn halvveis. Men kan jo skrive opp noe av øvelsene jeg gjør da.

På underkropp så gjør jeg som regel; knebøy, strake markløft, hip thurst, utfall/bulgariske utfall, sittende lårcurl og legpress + noen små øvelser. Men det er ikke alltid jeg gjør alt dette, det varier fra hvor mye jeg tar på enkelte øvelser og hvor lenge jeg trener og energi.

Overkropp(armer, rygg, bryst osv) så gjør jeg; Markløft, militærpress, hammercurl, bieceps curl, triceps pushdown med tau og stang(vet ikke om man kaller denne øvelsen det haha),  dips, hang ups, nedtrekk, benkpress, sittende roing, stående roing, skulderpress. Det er flere øvelser men de kommer jeg ikke på i farten.

Hva jeg spier vil jeg ikke gå inn på, men det er mye av knekkebrød, kyllingpålegg, brokkoli, kylling, karboandedeig, speltlumper, lett ost, fullkornsris.

hvilken størrelse bruker du i 2xu tightsen ? :D

Det er lurest for meg å ta xs egentlig, men da blir de så utrolig korte og trusen vises såååå godt om jeg skal bøye meg. Så jeg har ST i to av fire tighster. Liker best ST, altså small bare lengre ben. To av de har blitt veldig store da dessverre, men det fordi jeg vasket de feil.... uuuups.

hvorfor skaffet du deg coach på elixia når du trener på impulse ? :)

Fordi jeg tror ikke Impulse har coach, dessuten ville jeg ha noen som er dyktig og det er Arve :-) Blir selvfølgelig litt tungt når jeg ikke går på Elixia, men tror det vil ordne seg!

Hei! Jeg bare lurer på om du bruker noe olje eller noe sånt på risen eller kyllingen? Syntes alltid risen er så utrolig smakløs når jeg spiser det, kylling og brokkoli :-)

Jeg bruker ikke noe olje eller smør når jeg steker noe, nei. Men jeg tar litt salt i vannet til risen og krydder på kyllingen og brokkolien. Da blir det ikke så veldig smaktløst, har også på litt sukkerfri ketchup så det ikke blir så tørt!
Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål #25

Kan du vise oss dine favoritt sanger for tiden?

Akkurat nå har jeg tre sanger jeg hører på hele tiden, egentlig fordi de beskriver veldig mye og betyr veldig mye for meg :-)

Siri Nilsen - jeg vet. Fant ikke sangen på youtube, men dere finner den på spotify HER. Verdens fineste sang.. 


James Arthur - Recovery 


A great big world & Christina Aguilera - Say something

Hvordan er musikksmaken din?

Hmm, jeg hører egentlig ALLTID på rolig musikk. Mest fordi jeg hører på teksten og ikke selve "musikken". Hender at jeg liker sangen pga melodien av og til også selvfølgelig. Har sangen en tekst jeg kjenner meg igjen i eller liker, så liker jeg sangen som oftest. Men på trening og fest osv så hører jeg selvfølgelig på annen musikk, haha. Men om jeg tar buss til skolen osv eller bare sitter hjemme går det mest i rolige sanger, ja.

Jeg bare lurer, hvordan måler du fettprosenten din? På en nettside?

Nei, jeg tror ikke man kan gjøre det bare via nett faktisk. Jeg gjør det på vekta vi har hjemme. Mamma jobber/jobbet med herbalife, så hun kjøpe en slags "spesialvekt" til det. Der kan jeg se fettprosent, hvor mye vann jeg har i kroppen, hvor mye av kroppen min som er muskler osv. Den er vel sikkert ikke 100% riktig, men det gir meg en oversikt over hvor jeg er. Men ellers finnes det klyper du kan kjøpe diverse steder for å måle også, bare å søke litt på nettet!

Har du noen tips for å gå ned i fettprosent?

Hmm, jeg er ikke så flink på matfronten altså. Men få i deg lite fett(det sier seg selv), hold deg unna godteri, junk food og erstatt store deler av måltidene med proteiner. Er ihvertfall dette jeg gjorde for å gå ned, og selvfølgelig cardio og styrketrening. Jeg brukte en nettside(husker ikke hva den het) som viste meg hvor mye prosent jeg måtte ha av carbs, fett og proteiner for å gå ned i fettprosent. Så jeg kan fortelle dere det i hvertfall da. Jeg skal ha 25% fett, 35% protein og 40%carbs. Vurderer å endre carbs og protein da, men jeg elsker jo brød og slik haha...

Hvor får du tak i slike flasker med inspirasjonstekst på?

Hmm vet de har to forskjellige flasker på XXL hvertfall, rosa og fin hihi.Bare lurer på om du gikk videre til sesjon 2?

Nei, har først og fremst ikke noe ønske om å være med. Men pga problemer så tror jeg ikke jeg hadde hatt noe sjangs uansett. 

Hvordan har du skaffet deg jobb? og hvor?:D

Jeg er turntrener hos Trondheims turnforening. Jeg spurte bare sjefen om de hadde behov for flere trenere, så møtte jeg og Marthe hun litt senere for å fortelle når og hvilkene dager vi ønsket å jobbe. 

Kan du legge ut en plan om hvordan du trener og hvilke øvelser du tar?

Njaaa, må først lage meg plan da hehe. Men kan sikkert få gjort det en eller annen gang!

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål #24

Flink du er :) Hvor mye har du gått ned i vekt?

Å gå ned i vekt er ikke noe mål for meg, det jeg fokuserer på er fettprosent. Der vil jeg gå ned, hittil har jeg gått ned 2% haha, guuud så vanskelig det er. Nå skal det sies at jeg ikke har verdens sunneste kosthold heller da, men litt er bedre enn ingenting hihi. Sitter å vurderer å gå inn for kosthold igjen når februar starter, får se om det går. Har jo blitt helt frelst av new energy. Spiser 1-4stk hver dag nesten........ OKi :D:D

Hvilket proteinpulver går du på?

Jeg går på Diet protein(sjokolade) fra proteinfabrikken. Ikke all verden med protein i det, så pleier å tilsette rent proteinpulver i den også. Men den innholder veldig lite fett og karbohydrater og smaker veldig godt. Koster under 200 og kan også kjøpes på helsekost butikker og andre butikker(coop extra), kan selvfølgelig kjøpes på nettsiden deres også.

Hvor mye spiste du hver dag i perioden du var så tynn i 2013? Ca hvor mange cal og trente du noe eller lå du bare hjemme?

Har ikke tenkt å gå ut med dette, i og med at det kan gi tips og/eller være triggende for andre. Jeg hadde en vanskelig periode i sommer, hvor matlysten var på bund og jeg klarte ikke å spise, til slutt nektet jeg å spise fordi jeg var da redd for å legge på meg. Etter hvert som tiden gikk(og vettet kom) begynte jeg å spise mer og mer gradevis slik at kroppen ble mer vandt til mat og slikt. Men hvor lite jeg spiste husker jeg ikke, farlig lite hvertfall. Om jeg først spiste noe var det goditeri. Is var som regel det jeg fikk ned, åååh is♥ Jeg trente ikke noe nei, men var jo en del ute da siden det var sommer.

 Men jeg vil ikke anbefale noen å spise lite for å bli tynnere. Heller tren litt cardio i uken + litt styrke og spis sunt. Du blir så mye finere da, promise!

Ja, men vet ikke helt om det er positivt eller ikke. Har gått ned over 10kg på kun noen måneder og er tydeligvis "undervektig".. Jeg synes selv jeg ikke er spesielt tynn og er egentlig veldig fornøyd med kroppen min akkurat nå i forhold til det jeg har vært før. Men alle sammen sier jeg har blitt for tynn og ber meg å spise og sånn. Har du noen tips?

Du har forresten kjempefin kropp! Man ser store forandringer på kun ett år også :-)

Først og fremst, tusen takk! Jeg har jo ingen kunnskap om hvordan du ser ut, om du sliter, om du spiser lite med vilje eller kostholdet ditt i det heletatt egentlig. Men du har gått ned veldig mye da, så om du var overvektig før så har du jo selvfølgelig lettere for å gå ned enn hva normalvektige/undervektige har. Men etter som hva du sier så var du aldri overvektig? Du får jo veldig vrangsyn på deg selv om man går og ikke er fornøyd med seg selv, jeg så heller ikke hvor tynn jeg var selv om jeg ble fortalt det selvfølgelig. Om du er veldig tynn nå og er redd for å gå fort opp i vekt så er det beste at du spiser sunt og spiser nok og hold deg i litt aktivitet, f.eks styrketrening trenger ikke å være cardio om du ikke liker det. Men spis i hvertfall, aldri sult deg selv! 

Kan du legge ut bilde av alle proteinpulverene du har og anbefaler?

Jeg har bare prøvd ett, rett og slett fordi jeg liker det veldig godt. Du kan lese hvilken litt lengre opp, jeg tror også denne skal være veldig god! Jeg har forresten prøvd denne(om jeg husker riktig), smaker veldig godt men har bare smakt på den ikke brukt den fast.


har du tatt ut navlepiercingen og latt det gro? hvorfoor?:(

Haha, den grodde faktisk i sommer. Jeg tok den ut i en time, så fikk jeg den aldri inn igjen. Litt kjipt egentlig, men nå ser jeg ikke noe negativt på det. Den var en liten plage når jeg hadde på meg bukser haha.

Noe du lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål #23

Hit the gym i Trondheim, vet du noe om det? Kan du fortelle litt?

Jeg har aldri vært der eller hørt så mye om det, men når jeg hører noen nevner det så skal det være ganske bra tror jeg. Men har dessverre ikke mye info å komme med, men jeg tror Fitnessnora trener der, så du/dere som lurer kan jo prøve å få kontakt med henne :-)

Jeg mener selv jeg har tjukken lår, og har lyst til å få gjort noe med dette raskt. Kan du gi noen gode tips? Gjerne et litt fyldig svar..

Jeg er jo ingen ekspert på dette så du må heller ta kontakt med en pt-trener eller noe. Men kan jo komme med noe, feks så må du først og fremst tenke på kostholdet ditt. Det er kostholdet som gjør det største av fettprosenten din, og det kan også hende at kroppen din er bygd opp slik at du ikke kan få så tynne lår som du ønsker. Du kan lese litt her, så kanskje du får litt tips. Det beste er vel å søke seg litt rundt på nettet og/eller ta kontakt med noen som erutdannet pt trener og kan litt om kosthold, trening, kropp osv! Lykke til.

Tips til ett treningssted i Trondheim med lite folk på? Vil på et senter som det ikke er så mange folk på men selv om så er det bra utstyr.

Ja, der jeg går(Impulse) er det veldig lite folk, men jeg tror det begynner å komme en del dit også nå faktisk... Dessverre. Men det er et til som ligger ved Buran som heter easyfit hvor svært få trener tror jeg. Det senteret skal ligge flere steder i Trondheim, men vet ikke hvor og jeg vet heller ikke hvilke utstyr de har. Men jeg vil anbefale Impulse, prisen er kjempe fin, de som jobber der er hjelpsom og legger merke til deg, de har alt du trenger av utstyr(så og si) og det er heller ikke så alt for mye folk - kommer selvfølgelig an på tidspunkt på dagen osv også. Jeg selv har gått på både Elixia, 3T og Impulse, og av alle de tre så liker jeg meg best på Impulse.

Har du kjøpt varene fra proteinfabrikken på proteinfabrikken.no? Eller får man kjøpt det her i Trondheim og? Såfall hvor?

Jeg har proteinshake derfra og en shaker men ingenting annet. Jeg vil anbefale gymgrossisten, deres produkter er mye bedre men kan bare kjøpes på nett tror jeg. Produktene på proteinfabrikken kan man kjøpe på nett, enkelte matvarebutikker og helsekost butikker - f.eks den på Torget i byen ved inngangen!

Hva vil du anbefale som en sunn og god nistepakke, har du noen eksempler? : )

Njaa, knekkebrød med kylling pålegger veldig mettende i hvertfall. Men jeg liker best å ha med meg salat eller wok på skolen jeg, kjøper som regel salat på skolen men det blir også dyrt i lengden. Men salat er vel det beste jeg kan komme med, også er et lurt å ha med proteinbar hvis du skal på trening etter skolen eller bare blir sulten og du har spist opp matpakken :D

Hvor er toppen fra?

Bikbok :)

Kan du legge ut screenshot av iPhone appene dine og hvordan du har ogranisert "Home"?Spennende eller hvaaaa.

Hvordan er kostholdet ditt i julen? :)

Hmm, det er ikke så strengt nei haha. Jeg spiser så mye godteri jeg vil og spiser mat og drikker annen brus enn cola zero, men prøver jo å begrense meg selvfølgelig. Heldig for meg så hater jeg julemat, så det vanskeligste blir å holde seg unna godteri.

Kan du skrive ned de nye øvelsene du lærte i PT timen? :D

Dessverre så husker jeg veldig få øvelser, men tror hun skulle sende meg en mail med øvelsene så da kan jeg vel poste et innlegg om det.Nå stikker jeg på trening, lurer dere på noe mer så er det selvfølgelig bare å spørre!

Ukens Spørsmål #22

Hva gjør du for å få flat mage?

Flat mage har jeg ikke, men det er noe jeg ønsker og jobber gradevis mot. Først og fremst må man jo ha et sunt kosthold, det er vel egentlig noe av det viktigste. Ellers er løping, sykling, elipsemasking og intervall en fin fettforbrenner for magen. Intervall og løping er det mest effektive tror jeg. Styrke er selvfølgelig ingen minus, men du får ikke noe spesielt flatere mage av å bare trene styrke på magen, du har fett over som uansett skjuler musklene, derfor er cardio, magestyrke og sunt kosthold et must.

må bare starte først med å si at jeg ser veldig opp til viljestyrken din og du har fått meg til å begynne å trene! og jeg har lest innlegget ditt om hva du trener og hvordan osv, men jeg lurer på om du kunne vise hvordan du gjorde de metodene? :) hvis du har mulighet til det

Tusen takk for det! Kjempe koselig å få høre slike ting, og at dere liker hva jeg skriver hihi. Det er flere som lurer på dette, men jeg trener som regel alene når jeg er på trening så jeg har egentlig ingen mulighet for å filme øvelsene. Kunne selvfølgelig ha laget en video av enkelte øvelser hjemme, men jeg får se om jeg får tatt med meg ei venninde en helg når treningssenteret nesten er tomt så kan jeg filme og slikt - lover ingenting, men kan prøve.

Det så godt ut, men hva er det? Kos deg på trening:)

Det er speltlumpe med tomatpure, ost og salat. Nesten som en pizza, bare MYE sunnere. Dette er faktisk så genialt. Du kan bruke det til middag, frokost, kveldsmat - alt. Om du ikke har tomatpure, så kan du bruke ketchup(helst sukkerfri), smaker like godt det også. Faktisk så jeg nesten liker det best.

Om dere er interessert så kan jeg lage et innlegg med forskjellige måter du kan lage mat med speltlumper på?Den såkalte vinterversjonen av 2xu er ikke gjennomsiktig. Den er heller ikke så mye tykkere enn sommerversjonen.

Hmm, nå vet jeg ikke helt om vi snakker om det samme? Men jeg har prøvd den mainstream 2xu tightsen som alle har og elite tighsten - og begge var "gjennomsiktig" når jeg bøyde meg ned i knebøy posisjon. Så på meg så var den gjennomsiktig, altså trusen min vistes - ikke så mye at det gjør noe, men syntes nok til å være en plage. Men dette kommer vel an på om du har tightsen litt for stor eller litt for liten. 

jeg lurer på hva du spiser til frokost og hva du har med deg til lunsj på skolen? :D trenger tips, hehe

Til frokost spiser jeg som regel 2-3 knekkebrød med enten snøfrisk, kremost med hvitløkssmak, kylling pålegg eller ost. Og til lunsj på skolen har jeg så og si alltid med salat, proteinbar og av og til proteinshake :) Er ikke akkurat så veldig oppfinnsom selv haha.

hva er en normal dag i "matveien" for deg? hva pleier du å spise til lunsj, frokost og middag + mellommåltider? hvor ofte skeier du ut og spiser godteri? :)

Hos meg varierer kosten veldig på humør og selvfølese. Derfor sparer jeg opp penger til kostholds plan som ei PT trener skal lage så fort jeg har betalt. Da får jeg garantert ikke så mye dårlig samvittighet, fordi hun setter jo opp mat som skal gjør til at jeg beholder/øker muskelmasse men mister fettprosent. Men jeg kan si hvordan dagene mine som regel ser ut.

Frokost - 2-3 knekkebrød med ost, kylling pålegg, leverpostei eller snøfrisk + drikke er som regel zeroh, fun saft eller cola zero - av og til appelsin juice men jeg blir gal i hode av hvor mye kcal det inneholder.

Lunsj - Så og si alltid salat, pleier også å ha med meg speltlomper og knekkebrød - noen ganger både salat og knekkebrød, spesielt på lange dager. Har også med meg ofte en proteinbar som jeg spiser på bussen på vei til trening, og av og til proteinshake.

Etter trening - Endten så venter jeg til middag, eller så lager jeg meg en liten salat, knekkebrød/brødskive medegg(eksepel ser dere i innlegget under), eller speltlompe"pizza"(ost og ketchup på.)

Middag - Om jeg lager maten min selv er jeg veldig flink til å veie maten - om mamma lager så går det som regel i kyllingwok, noe som er sunt og utrolig godt. Når jeg er hjemme alene blir det som oftest speltlompepizza eller 50g pasta/ris og 50g kylling og litt ost. Noen ganger har jeg 100gram i en av delene, kommer helt an på om jeg har kylling filet eller kyllingkjøttdeig-ish.

Mellomåltid - Som regel knekkebrød, rester av middag eller ingenting.

Kvelds - Knekkebrød med pålegg som jeg nevte over.

Ellers har jeg satt meg regel på å skeie ut en gang i uka, noen ganger småspiser jeg litt i hveragene men det er svært lite og som egentlig ikke gir så mye negativ effekt. Men det er ofte om jeg er med venner i helgene at jeg skeier på en måte ut hele helga, men prøver å gjøre det så lite som mulig. Noen ganger skeier jeg ikke noen gang i uka, kommer som sagt helt an på hvordan jeg føler meg, hva som frister osv. Av og til så er det faktisk mye bedre å "skeie" ut med ekstra mye mat, f.eks 6 knekkebrød isteden for 3, baguetter osv. Håper du fikk svar på spørsmålet ditt haha.

Noe annet du lurer på?

Ukens Spørsmål #21

kan du like til hvor du har kjøpt nike skoene dine?♥♥

Kjøpte mine når jeg var i Sverige og jeg finner de ikke på nett heller akkurat nå, men de skal finnes i de fleste sportsbutikker tror jeg. De har i gul HER, så selger de på ebay HER.

Går du på turn?

Nei, ikke nå lenger. Gikk på turn i kanskje ti år, men sluttet for rundt 2 år siden pga skader og småting.

ååå er den gråe tightsen din fra hm? eller hvor er den fra? den var så fiin!

Jepp, den er fra H&M! Kostet 199 tror jeg.

Kan du gi tips til hvordan få tynne lår og mage? Sånn hva skal man trene og spise osv :-)

Nå har jo ikke jeg verdens fineste mage heller da, så vet ikke hvor bra det innlegget vil være? Men jeg kan prøve så godt jeg kan siden dere likte de forrige innlegget der jeg skrev om intervall!

Har du oppskrift på tikka masala? kan du legge den ut?

Jeg kjøper jo bare en boks med Tikka masala fra Toro tror jeg det er. Der er det både ris, saus og egentlig alt med i den boksen, bortsett fra kylling. Så kommer nok ikke til å legge ut noe oppskrift.

Hva mener du med 8 runder? Hvor lenge springer du og hvor lenge pause?:-)

Gerilja intervall er at du springer 20 sek og har 10 sek pause, det er altså en runde. Altså når du har løpt 20 sek og hopper av så telles det som en runde.

Hvilken hurtighet springer du gerilja på?:-)

Det kommer helt an på hva jeg tror jeg klarer, men pleier å ha den på 16km/t.

hva slags antidepressiva gikk du på?

Første gangen gikk jeg på Fontex, så anbefalte apoteket en billigere type med samme virkemidler og bivirkninger, men den husker jeg ikke navnet på.

Noe du lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål #20

Du serriøst perfekte ben! Ikke for store, og ikke for syltynne - men perfekte! Akkurat sånne jeg vil ha :) Går du på noe diett i tillegg til det du trener? Liksom spiser du godteri og sånt, eller bare masse sunt?

Tusen takk søte deg! Ja, bena mine har blitt litt større etter jeg begynte å trene, og det er jeg komfortabel med! Jeg går egentlig ikke på noe diett, men jeg passer på hva jeg spiser. Jeg prøver og holde meg unna brød f.eks. Jeg spiser mye salat(salat, agurk, gulrot og kylling/skinke/svin), i hvert fall på skolen. Ellers prøver jeg å lage sunnere varianter av ting, f.eks så lager jeg protein pannekaker/vaffler isteden for vanlige, jeg drikker proteinshake for å få mer protein og for at jeg skal bli mett på skolen. Jeg drikker ikke vanlig brus, bare Cola zero, Cola light, Pepsi max, Sprite zero osv. Men ja jeg spiser godteri, som regel ikke på hverdager men det hender jo jeg tar meg en liten bit osv. Det er en dag i uken hvor jeg spiser hva jeg vil, og det er som regel på lørdager. Men egentlig tenker jeg ikke SÅ mye over på hva jeg spiser, bare jeg ikke går over et antall kalorier i løpet av en dag. 

Går du ikke på antidepressiv?

Jeg gjorde det en periode, men jeg følte ikke det hjalp uansett hvor mye jeg trappet opp så da sluttet jeg. Var også sånn at jeg glemte å ta de hele tiden så jeg orket ikke, skal man gå på det må man faktisk ta de hver dag, det klarte ikke jeg haha.

hva gjør du for å få mer muskler på armene? kan du legge ut en oversikt over hva du spiser, trener og hvor mye? hvilke øvelser osv?:D


Her ser du enkelte av øvelsene jeg hadde gjort for å trene armer, og jeg vil se de funker utrolig bra!

driver du enda med selvskading?

Jeg kan ikke si at jeg ikke gjør det over hode lengre, jeg gjør det veldig sjeldent. Men selvskading handler ikke alltid om kutting og risping, det er mye annet også. Jeg kan brenne meg på rettetangen med vilje, jeg kan slå meg selv, slå i veggen eller denge hode i veggen. Det er noe jeg har gått over til, nettopp fordi jeg ikke får arr etter det. Men som sagt, det skjer så og si aldri lengre, fordi jeg har metoder jeg gjør når jeg kjenner at slike ting frister.

trener du i kjelleren eller hvor er det der? haha er jo aldri noen der?

Hahahah, nei bildene jeg jeg legger ut er fra et hjørne hvor nesten ingen er. Er egentlig ikke så mange som er på Impulse generelt, i hvert fall ikke på den tiden jeg trener så er ikke så sykt mange her, men er selvfølgelig ett par! Det er jo også grunnen til at byttet til Impulse, fordi jeg rett og slett ikke klarer å trene om det er mange rundt meg.


Noe du lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål #19

Korleis trener du? har du ett spesielt program? :)
Jeg trener mest styrke, så og si aldri kondis. Men det er noe jeg skal bli flinkere på! Jeg har en dag hvor jeg trener rumpe, lår, legger og mage og en annen dag hvor jeg trener rygg og armer og egentlig nakke også. Jeg synes nakken min er stor nok fra før, så prøver å ikke trene den så mye, synes det er så stygt haha :( Men jeg prøver å trene annen hver dag på ukedagene, så har jeg egentlig fri lørdag og søndag men kan selvfølgelig trene om jeg vil! 

Du må ha verdens fiineste ben! Hva trener du?
Tusen takk!! Jeg trener litt forskjellig, men bena mine er vel slik som de er fordi jeg har arvet mamma sine ben. Men de har vært tykkere, det skal jeg ikke nekte på. Når jeg trener ben(og rumpe) så trener jeg knebøy, utfall, knebøy med stangen på brystet(altså foran), markløft, leg press og andre basisøvelser som jeg ikke kan navnet på og forskjellige maskiner jeg heller ikke kan navnet på. Men kan sikkert vise dere senere!

Kan du legge ut oppskriten? :D
Det er vel egentlig ikke noe oppskrift på protein pannekakene. Jeg har kjøpt en boks der pulveret allerede er laget, og det eneste jeg trenger å tilsette er vann. Det står på boksen hvor mye du trenger, og det tilsvarer to pannekaker(ca 250kcal) men dere kan selvfølgelig lage flere på en gang. Jeg prøver å holde meg til 2, så jeg har oversikt over hvor mange kalorier jeg får i meg.

Hvor er shortsen fra? den på siste bilde ! :)
Det er jeg litt usikker på, men tror den er fra Pull and bear og den kjøpte jeg i Spania.

Hva betyr tattoen(?) ? :D
Det kan du lese her.Det er bare å spørre om spørsmål i kommentarfeltene, det blir svart på i et innlegg senere uansett! Jeg svarer også nesten alltid i kommentarfeltet også :-)

Ukens Spørsmål #18

Hvilken str har du? :) jeg var på europris, men de hadde bare 8-12 år.

Jeg har i størrelse Large tror jeg? Kunne gjerne hatt enda større, fordi jeg liker de skikkelig store, og den går nesten ikke over rumpen min, noe jeg hater.. Haha.

hvor er fleecejakken fra?

Sååå mange som spør, den er fra europris overraskende nok. Morsomt at så mange liker den da, den er kjempe god bruker den hveeer dag.

kan du legge ut noen bra bakgrunnsbilder for iPhone 5? og av appene dine?

Jeg har Iphone 4 og bruker som regel bare bilder av meg og venner til bakgrunn. Men kan jo vise noen jeg bruker av og til og kanskje lage noen? Apper tror jeg ikke jeg orker å vise, fordi jeg har bare redigeringsapper ellers går det i twitter, facebook, instagram, vine osv.

Hvilke mål har du innenfor treningen?:-)

Jeg har mål om å blir sterke og stramme opp kroppen. Jeg er langt i fra fornøyd med kroppen, men har endelig fått det inn i hodet mitt at syltynn er ikke fint. Dette er ikke negativt ment mot de som er det selvfølgelig, men dere som er syltynn normalt ser frisk ut, om jeg skal bli det bli det vil jeg ikke se frisk ut på noen måte. Så det jeg har som mål er og få fastere og sterkere lår, større og strammere rumpe, strammere mage og tynnere mage, større hofter, markert rygg og tynnere/strammere armer - men det skal komme av muskler ikke av for lite næring eller noe slikt. Husk at det er viktig og ha et sunt forhold til kroppen sin, uansett hvor vanskelig det kan være :-)


Her ser dere kanskje en liten miks av hva jeg øsnker, det er ikke hele kroppen til de jeg ønsker men enkelte deler av det de har. Selv beundrer jeg kroppen til Alexandra Bring kjempe mye(øverst til høyre) men jeg ser mest for meg at jeg kan få magen til hun øverst til venstre. Har ikke så mye tro på at jeg klarer å få den magen jeg ønsker siden der legger jeg på meg fortest og mest.. Men man får fortsatt sette seg ønsker og mål!

Hvor er shortsen fra og hvor mye kostet den ? :D

G-sport og kostet 199kr(var på salg).

Noe mer du lurer på?

Historien og spørsmål om tatoveringen

Historien bak tatoveringen.

Jeg var egentlig veldig i tvil om jeg ville gå ut med dette på bloggen, men jeg tenkte jeg bare kunne fortelle smått og ikke i så mye detaljer. Grunnen til dette er fordi det er veldig privat, og jeg vil heller lage et innlegg når jeg blir frisk og kanskje føler mer for det. Men uansett - ordet "fighter" sier jo seg selv hva det betyr. Ordet har kanskje forskjellig mening fra person til person, men for meg betyr det i hvert fall at man er en kjemper! En person som kjemper seg gjennom ting, noen som ikke gir opp og virkelig har gått igjennom mye men fortsatt er her i dag. Jeg sliter med psykiske ting som jeg sikkert never senere, og det er derfor dette ordet betyr mye for meg. Jeg har kanskje ikke gått gjennom mye drastiske ting som har med døden, voldtekt og slike ting... Men det å slite psykisk er utrolig vanskelig og helt jævlig å gå gjennom. Og selv om jeg ikke er frisk enda, håper jeg og tror jeg at jeg blir bedre - At det kommer en bedre tid, og det vil det selvfølgelig. Da kan jeg se tilbake på det, og minne meg på at jeg kan klare alt. Og siden jeg fortsatt ikke er helt frisk, kan jeg se på tatoveringen de gangene jeg har det helt jævlig. Da kan jeg se tilbake på de dagene, perioden, følelsene, ukene, årene jeg har gått gjennom akkurat det samme - men jeg klarte meg gjennom det! Det er litt vanskelig for dere å skjønne sikkert, men dette var det beste jeg klarte haha.

Hvor mye kostet den?

I og med at min ikke var noe "krevende" så kostet den 1500. Jeg trodde jo jeg minst måtte bla opp med 2500 eller noe, men heldigvis ikke!

Hvor tok du tatoveringen og hva var aldersgrensen?

Jeg tok den på Onkel Henrys, den finnes også i lillehammer tror jeg? Det er 18, men jeg hadde tillatelse.

Hvordan var det og ta tatoveringen?

Det var jo selvfølgelig vondt, men ikke like vondt som jeg trodde. Hadde jo forbredt meg på å gråte, men det gikk heldigvis helt fint. Det kommer jo an på hvor mye smerte du tåler også selvfølgelig, enkelte gråter og andre kan til og med synes det er godt??? Så kommer det jo helt an på hvor man tar tatoveringen selvfølgelig, men jeg synes ikke det er noe å grue seg til.

Hvor lang tid tok det?

Hmm, det er jeg ikke sikker på. Tok under en time ihvertfall!

Har du selvskadet deg på armen eller er det bare merker fra plasten?

Det er vel begge deler.

Måtte ikke moren din bli med å skriveunder siden du er under 18?

Tydeligvis ikke, kanskje han trodde jeg var 18 eller over. Men mamma måtte ikke snakke med de eller skriveunder noen ting.Om det er flere spørsmål så er det selvfølgelig bare å spørre, så blir det med på neste ukens spørsmål :-)

Ukens Spørsmål #17

Kan du legge ut et innlegg om tatoveringen, hvor mye den koster, hvorfor den, hvor du har tatt den, hvor du har tatt den på kroppen og ect. Vært kjempe bra :D vil gjerne ta tatovering selv.

Det kan jeg! Det kommer vel dagen jeg tar tatoveringen eller noe.

Hvor er skjorten fra?

Den er fra H&M og er Marit sin.

tusen takk! jeg sliter veldig med dårlig selvtilitt pga kviser, liker ikke håret mitt, føler jeg har stygge klær osv. det er ikke enkelt! men rådene dine hjalp veldig! takk:)

Kjempe koselig at du likte innlegget om å få bedre selvtillit, er så godt å vite at det kanskje hjelper noen!

Hei, så kjekt å se du blogger igjen! Jeg leste bloggen din før, men sluttet da du hadde pause. Trofast leser og sånn, ikke sant:P Neida, men så utrolig bra du ser ut! Husker du snakket veldig mye om trening og om å få en bra kropp før, så vil jeg bare legge til at du virkelig har klart det! Så nydelig du ser ut:D

Haha, koselig å høre og at noen ser forskjell! Tusen takk :-)


Er du ikke fan av Justin bieber mer? Hvorfor er du ikke fan av han mer i så fall?

Nei, er ikke det. Hvorfor? Hmm vet ikke, en dag vokser man vel fra det haha.

Hvilken konsert synes du var best? My world tour eller Believe tour?

Jeg synes vel My world tour var best siden da var jeg skikkelig belieber, men believe tour var helt greit det også da selvfølgelig :-) Han er jo flink.

Skal du på Selena gomez sin konsert?

Neei :( Har faktisk skikkelig lyst, men orker ikke.

Hva skal det stå på tatoveringen du skal ta?

Jeg har planlagt og ta tatovering der det står "Fighter" på håndleddet og noen fugler som flyr rundt. Men om prisen blir for dyr for hva jeg orker å bruke, blir det bare "Fighter" så får jeg sette på fuglene senere.


Den skal se nesten sånn ut!

Har du noen tips til å overtale foreldrene til å ta tatto?

Njaaa, jeg har jo maset i sikkert ett år nå da. Så mamma vet jo jeg virkelig har lyst på, pappa likte det ikke så mye men jeg tror begge forstår meg. Jeg fortalte mamma grunnen til tatoveringen og hvorfor den betyr så mye for meg, for jeg mener at skal man ta tatovering så skal den bety noe for deg. Man tar ikke bare for å ta, den skal bety noe for deg og påminne deg om hva du f.eks har gått gjennom om det er tilfellet. Så om du har en grunn og bakgrunn for den tatoveringen du vil ha så er det vel bare å forklare. Men jeg kan jo uansett ta tatovering uten tillatelse om ett år, så tror det er en liten grunn til at mamma sa ja fordi hun visste jeg kom til å ta når jeg ble 18 uansett.

Har du flere spørsmål så er det bare å spørre, da kommer det på neste runde!

Ukens Spørsmål #16

Fine innkjøp! Hva heter sangen?

Den heter Love will remember av Selena Gomez, love it..

Hvor er toppen fra?? :)

Den er fra Primark!Er du ikke lenger Bieber fan? Hvorfor?

Ingen spesiell grunn,  vokst fra det bare. Har selvfølgelig ingenting imot han og kan høre på sangene, men er ikke interessert i livet hans osv lengre :-)

Kjenner du Peder Fossum?

Har hørt om han, men kjenner han ikke nei haha.

Hva/Hvem inspirerer deg?

Jeg har jo noen få rundt meg som "inspirerer" meg/hjelper meg i hverdagen, ellers ser jeg veldig opp til Demi Lovato faktisk.

Hvor i Spania skal du?

Jeg var i Torrevieja.

Har du slanket deg? Synes du har blitt mye tynnere :-)

Tar bare med dette fordi det kommer så utrolig mange spørsmål om dette, men jeg har sikkert gått ned i vekt siden flere nevner det - men er ikke noe jeg selv har lagt merke til :-)

Hvor går du? hvilken skole?

Jeg går på Tiller vgs.

Hvilkene sanger beskriver livet ditt best akkurat nå?

Haha, njaaaa vet ikke. Men jeg kjenner meg igjen i disse to da. 

 

Noe dere lurer på til neste runde? Bare å spørre når dere vil, så tar jeg det med neste gang :-)

Ukens spørsmål #15

Tar også med noen spørsmål fra spørsmålsrunden siden jeg slettet svarene mine fordi jeg egentlig skulle legge ned hele bloggen haha.

Hvem er dine bestevenner?

Jeg har flere bestevenner, men de jeg snakker mest med når det er noe er Rosa, Payman og Eline.

Har drar du MacBook? Er du fornøyd?

Ja, jeg har Macbook(pro), har hatt den helt vanlige macbooken også, men pro er helt klart bedre. Tror ikke den hvite normale selges lenger heller haha.

Fy så vakker du er!! Kan du fortelle hva og hvordan du har fått så flott, stram kropp og nydelige føtter???

Har fått en del spørsmål om trening, kosthold osv etter jeg startet å blogge igjen hahaah. Jeg er ikke akkurat den rette personen dere kan spørre om slike ting, ihvertfall når det ikke kommer til helsen. Fordi jeg er veldig opp og ned med kosthold, trening og alt det. Men det beste er jo selvfølgelig å spise sunt og trene noen ganger i uken :-)Hva har skjedd med deg og erik?

Skjønte det ville komme opp, haha. Akkurat nå er vi bare venner, om vi forblir venner eller om det blir mer vet jeg ikke. Vi får se hvordan ting endrer seg, men vi har det fint da :-)

Har du det bedre enn du hadde det tidligere i høst\vinter?

Hmm, nei. Ikke egentlig.

Er du fornøyd med skolen du går på?

Njaaa, har både positive og negative ting å si om skolen. Men det kjipeste var vel å gå på en skole så lang unna alle vennene mine, og starte helt nytt uten noen venner! Men det går bra nå da.

kunne du skrevet et innlegg om hva/hvordan du trener? (: kroppen din er helt perfekt!

Hmm, akkurat nå trener jeg ikke noe - eller jogger av og til når det er fint vær og har ingenting å gjøre. Men for øyeblikket er det veeeeldig lite trening på meg haha. Men jeg trener som oftest styrke om jeg trener på treningsstudio. Da går det i armer, ben og rumpe. Tusen takk forresten :)nydelig e du! kunna tenkt mæ et innlegg om ka du har i veska di? :)

Det kan jeg sikkert lage når skolen starter igjen, er som regel bare da jeg bruker veske.

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens Spørsmål #14

Hei! Beklager for null blogging i går, men etter skolen sov jeg stort sett hele dagen og på kvelden fikk jeg besøk av Marit, Anna og Karoline. Var en kjempe koselig kveld ihvertfall, så håper jeg dere hadde det samme :-) Skal på folkvang i dag, så snart kommer Kari, Anna og Fredrik hos meg så blir vi kjørt. Håper det blir en fin kveld, så får dere også ha en fin kveld. Her kommer ukens spørsmål!

Hva/hvordan trener du på 3t?

Når jeg er alene så trener jeg som regel bare på trede mølla, haha.. Kan hende jeg også er på elipsemaskin eller sykler alene også da, men det går mest for jogging alene. Er jeg med venner blir det mest styrke, så jeg prøver å variere. Men det er ikke noe faste rutiner enda nei, blir kanskje senere hvis jeg virkelig setter meg inn i trening osv :-)

Hvordan er kostholdet ditt?

Ikke bra i det hele tatt, inntaket mitt på mat er veldig ujevnt og jeg spiser ikke frukt eller fisk, så vidt grønnsaker. Skjønner ikke hvordan jeg holder ut med den maten jeg spiser nesten. Jeg vil ikke si jeg har så veldig usunt kosthold, jeg spiser jo godteri (av og til i ukedagene) og drikker brus osv. Men jeg prøver selvfølgelig å holde meg så sunn som mulig, men det blir veldig vanskelig når jeg er så kresen på mat. Kjenner jo mange som tar seg frukt når de får lyst på sukker, men hva skal jeg liksom gjøre for å hindre suget på godteri, ender opp med enten godteri eller tyggis haha.

Hvor mye trener du i uken?

Det kommer helt an på hvordan formen min er, humør og motivasjon. Jeg prøver å trene minst 2 ganger i uken, noen ganger blir det flere andre ganger mindre eller ingen trening. Men jeg gjør som regel styrke hver kveld før jeg legger meg da, men det er ikke så tung styke at jeg kan kalle det trening!

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent siden jeg var bitte liten, jeg er egentlig vandt med masse trening i uken pga turn. Når jeg var mindre trente jeg jo nesten 3 timer hver dag, så ble det litt mindre når jeg skiftet til troppsturn. Da trente jeg 3/4 ganger i uken, savner litt å ha det kravet at jeg må møte opp på trening. Nå er det litt mer opp til meg selv, men trening har alltid vært en selvfølge for meg, dumt det har endret seg litt.

Lenge siden den er kjøpt?

Det vet jeg ikke dessverre!

 Hvilket medlemskap har du på bieberfever?

Jeg tror ikke jeg er medlem der lenger? Hadde ihvertfall 3 månder.

Hvor mye spiser du hver dag?

Kommer helt an på, veldig uvariert mat inntak på meeg.

Noe annet dere lurer på til neste gang? 

 

Ukens Spørsmål #13

Hva er din bedtime routine?

Det kommer det videoblogg av. Det er ikke noe spesielt sånn egentlig, men jeg tenkte det hadde vært mer morsomt med en videoblogg enn ett innlegg!

Kan du ha film av hvordan du fikser øyenbrynene dine?

Haha hater øyenbrynene mine. Jeg gjør ikke noe spesielt heller, bare napper de sånn som jeg liker det og tegner på med en blyant fra H&M. Men kan sikkert lage det en eller annen gang altsååå.

Er det noe du ikke tåler? Kan du lage ett innlegg om det?

Jeg tror ikke jeg er allergisk mot noe, men jeg trodde jeg var allergisk mot gluten før. Men det var jeg heldigvis ikke, jeg bare reagerer veldig på det. Får ofte veldig store magesmerter hvis jeg spiser hvetemel, altså hvis jeg spiser boller eller loff.. Merker det ikke så mye på grove ting, men hvis maten er helt fin altså nesten bare hvete reagerer jeg veldig på det. Men jeg kan spise det liksom.

Kan du beskrive stilen din?

Det synes jeg er litt vanskelig egentlig, jeg endrer stil hele tiden. Men den er vel veldig normal, går som regel med det de fleste ungdommer på min alder går med. Den er veldig enkel og ren hvis jeg kan si det? haha.

Hva heter du på instagram?

StineHaugan heter jeg der :-)

Kan du legge ut bilde av den naturlige hårfargen din?

Har jo farget håret siden jeg gikk i sjuende klasse, så jeg har ingen gode bilder dessverre! Men her er to fra da jeg var liten.

Meg til høyre, HAHAHAH


Meg til venstre.

Hvor mye spiser du hver dag?

Altså, det er ikke noe jeg vil legge ut om her. Hvor mye jeg spiser kommer veldig an på hvordan dagen min er og hvordan jeg føler meg. Jeg vil heller ikke at noen som leser bloggen skal føle de spiser enten for lite eller for mye, så det kommer jeg ikke til å legge ut haha.

 

 Noen spørsmål til neste runde?

Ukens Spørsmål #12

Hvor er gensren fra? drit fin :)

Den er fra Carlings, den var på salg så vet ikke om de har den lengre.

Hvor er jakken fra?

Den er fra Gina Tricot, den kjøpte jeg på salg for en stund siden så den finnes ikke i butikkene.. Kanskje den er på nettsiden enda.

Hvordan syk er du?

Altså, det er ikke noe jeg vil snakke om på bloggen siden det er såpass privat for meg. Men kan godt hende jeg lager et innlegg om det senere i fremtiden :-)

Hvilket "merke" er buksa?

Det er Dr.Denim! Du finner de på på carlings og nelly.com f.eks.

Er nettsiden der du kjøpe fake Canada Goose trygg?

Ja, det er den. Jeg hadde bare positive hendelser med nettsiden, selv om den kan virke ganske utrygg pga rar betalingsmåte. Men jeg fikk jakken min etter under to uker tror jeg, og har ikke hørt at noen har blitt svindlet eller noe, så den er trygg.

Hvordan er den fake Goosen forhold til den ekte?

Jeg og Rosa sammenlignet de faktisk, de er veldig veldig like! Men det er annen type pels på den fake + at jakken er tynnere. Det er annet innhold inni jakken, derfor vil den fake være litt tynnere enn den ekte. Det er også litt annet stoff på selve jakken hvis jeg husker riktig, er ikke noe synlig men det kjennes. Ellers ser den veldig ekte ut selvfølgelig.

Godkjenner du forespørsler fra beliebers på facebook?

Haha, nei det gjør jeg ikke. Jeg gjorde det før, så det er grunnen til at jeg har noen på den nå.. Godtar selvfølgelig beliebers jeg har kontakt med, men ikke de jeg ikke kjenner/snakker med dessverre.

Hvilket objektiv har du?

Haha suger på slikt, men det er 50mm linse hvis jeg husker riktig. Den kostet tusen kroner på japanphoto, veldig fornøyd! 

Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #11

Haha, har kommet utrolig mye spørsmål om forhold og gutter de siste dagene? Haha, så tenkte bare å svare kjapt på noen spørsmål jeg har fått de siste dagene.

 

Hvordan skal drømmegutten din se ut?

Altså, blir jeg forelsket så blir jeg forelsket. Så jeg har egentlig ikke noe drømmegutt, bare han er grei og har fin stil så går alt greit for meg. Er jo selvfølgelig bare positivt hvis han er kjekk osv da!

 

kan du legge ut et bilde der vi ser hele vinterjakka di og kan du skrive hvor den er fra ? :)

Den er fra bikbok, og kostet vel 800 kroner eller noe. Ganske god og varm, men skal kjøpe meg en fake Canada Goose i rød siden jeg har sykt lyst på en rød vinterjakke i år!

 


Haha, gammelt bilde. Sikkert ett år gammelt.

Hvor lenge siden var det du var i et forhold?

Si det, jeg hadde sist et forhold i sommerferien 2011, så begynner å blir godt over ett år nå ja.

 

hvor mange lesere har du sånn ca hverdag ?

Akkurat nå blogger jeg jo utrolig dårlig, så nå ligger det rundt 200-300.

 

hvordan har du fått så langt hår?

Jeg begynte å spare i åttende, og etter det har det bare vokst. Jeg klipper det ikke så ofte, så da blir det jo langt til slutt, men det vokser fortere hvis man klipper det gjevnlig tror jeg? Blir friskere også, så må bli flinkere på det.

 

hvordan plasser har du på jb konserten, og hvilken dag?

Jeg har Golden den 16 og Diamond den 17 :D

 

Hvilken skole går du på

Går på Tiller videregående skole, laaaaangt unna der jeg bor haha.

 

Har du lyst på kjæreste

Joda, sier ikke nei liksom.

 

utrolig dårlig gjort av deg og at du kjøpte billetter til to av konsertene, tenk på alle di belieberne som ikke fikk billetter til noen engang.. tenk hvis det hadde vært deg, og beliebere hjelper hverandre :) jeg fikk billetter selv, men sa det bare fordi du er utrolig egoistisk når det gjelder det. #nohate

Kjempe ego x( Burde skamme meg. Nei, seriøst? Haha, hvor mange konserter jeg skal på gir vel faktisk ikke så mye effekt på hvor mange som ikke kan dra på konsert. En person hindret jeg kanskje i å dra på konsert, men hvorfor kjefte på meg som faktisk er belieber og ikke de som kjøper forså brenne de? Bruk energien din på noe annet, jeg kunne ikke brydd meg mindre :)

 

Noe annet du lurer på?

 

nå drar jeg uuuut, snakkes senere!

Ukens spørsmål #10

Har du kjæreste? Eller noen i kikkerten?

Har ikke kjæreste nei :-)

 

Hvor er genseren fra?

Den er fra Kappahl, elsker den! Er mamma sin dessverre, men jeg stjeler den hele tiden haha.

 

Hvor er t-skjorta fra?

Den er fra Stradavious(?) i Spania, elsker den butikken.

 

Vet du at du var på tven?

Haha, jeg viste det ja. Så morsomt at flere så meg, haha.

 

Hva skal du ha på deg på jb konserten?

Jeg hadde planlagt en del, men jeg må helt ærlig innrømme at jeg har vokst fra meg den belieber delen der jeg har på meg masse jb klær. Men jeg skal selvfølgelig ha på meg noe. Jeg skal ha normale hverdagsklær på meg, pluss lilla sko og et Justin Bieber armbond, og kanskje jb capsen min.

 

Hvordan farge har du jb genseren din?

Lilla, men vil kjøpe ny i grå. De er så god å bruke på slaske dager.

 

Hvor er outfiten fra?

Jakken er fra Cubus, halsen er fra Bikbok og toppen er fra en eller annen butikk i Spania. 

 

Kan du legge ut bilde av mac-bakgrunnen din?

Emh, jeg finner ikke bildet. Men kan sikkert linke det i et innlegg hvis jeg finner det ;-)

 

Hva er det beste minnet du har?

Justin Bieber konserten i Danmark, og oslo-turen når Justin var der. Har også mange fine minner med venner, feks Spania turer og diverse. Vanskelig å velge et.

 

Hvordan fikk du den fargen du har nå? died

Jeg hadde jo faktisk ganske mørkt hår før, men jeg ventet litt til at brunfargen hadde mistet litt farge, så stripet jeg det to ganger + at jeg var i syden i to uker. 

 

Ditt største forbildet?

Sikkert mange som forventer at jeg skal si Justin Bieber? Haha. Jo, Justin er mitt forbildet/idol, men jeg ser mer opp til Demi Lovato som person. Hun er ei sterk jente, og har virkelig fått meg sterkere og hjelper meg gjennom en tung periode. Så hun er vel mitt største forbildet på likhet med Justin! Og hun er også den jenta jeg ser mest opp til utseende osv (var spørsmål om det også) Elsker når hun har blondt hår, elsker stilen og jaaa.. Hele hun. Hun er så elskbar.


HUN ER SERIØST VERENS VAKRESTE.

 

Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #9

Hvor mange lesere og sidevisninger har du?

Det er noe jeg ikke går å ser på hver dag, men det det er vel rundt 300 på lesere og 600 på sidevisninger. Kommer selvfølgelig helt an på hvordan jeg blogger osv. Men jeg liker meg ganske godt her jeg er jeg! Er ikke sterk nok til å få hat så mye hat  som toppbloggerne gjør,  tar det ganske fort til meg skjønner dere. Så da er det egentlig like greit å bare ha en liten blogg, fordi jeg blogger jo fordi jeg liker det, ikke for å være "kjent" osv.

 

Hvilket program redigerte du teksten på det bildet?

Pixlr.com :-)

 

Hvordan får du så ren hud?

Jeg gjør ikke så mye, og jeg har ikke sånn drit rein hud heller, men det kan se sånn sånn ut på bilder. Jeg har bare sånn små prikker som de fleste har i pannen osv , men har ikke kviser noe ofte. Jeg tenkte å lage et innlegg om hva jeg bruker på huden når jeg merker at den trenger det! Høres det greit ut?

 

Hvor er buksen fra? Likte den veldig godt!

Den er fra Carlings, det er dr.denim eller noe.

 Hva skal du gjøre i høstferien? Kan du lage et eget innlegg om det så fort som mulig? Vil få litt inspirasjn til hva jeg kan gjøre.

Jeg skal ikke noe spesielt i høstferien, rett og slett fordi vi har bare 3 dager(5 med helgen). Men jeg skal på folkvang tror jeg, og bare være med venner.

 

Hva gjør du med håret ditt? Det er så fint!

Gjør ikke noe faktisk, bruker balsam og shampoo, retter/bølger det hver dag og bruker ikke varmebeskyttende. Skal begynne med hårkur fordi det begynner å bli litt for mye slitt etter min mening.

 

Er shoppingsenteret du snakket om i Spania ved Torrevieja?

Det er jeg ikke sikker på. Det er mot flyplassen mot Murcia tror jeg? Eller så var det mot flyplassen til Alicante, har ikke peiling haha.

 

Hvor er smykket ditt fra?

Det er fra Spania, husker dessverre ikke butkken.

 

Noe dere lurer på til neste gang?

 

 

Ukens spørsmål #8

Har dere joggebuksetorsdag?

Ja, eller det er som regel bare jeg og Eline som pleier å ha det fordi det er så lang dag. Men vi skal tvinge med Marit og Payman også, får håpe de blir med på torsdagen som kommer.
 

Kan du lage sminkevideo?

Skal prøve å få laget det snart, må bare orke å sette meg ned med det.

 

Hvor kjøpte du den blå t-skjorta du brukte på turn før? Den som du har på ene turnvideoen din på youtube?

Hmm, har mest sannsynlig fått den på en turnkonkurranse eller noe.

Hvor er jakken fra?

Vet ikke, er venninna mi sin. Kan sikkert skrive det på neste ukens spørsmål hvis jeg finner ut av det!
 

 

Kjenner du Erica Mohn? Synes jeg har sett deg på bloggen hennes før?

Kjenner hun litt, vi har gått på turn sammen i flere år men vi er ikke så gode venner nå lenger. Du har sikkert sett meg etter jeg var på bursdagen til Erica, Maria og Kari. Er bestevenn med Kari, derfor ble jeg bedt.

 

Tror bussen min kjører forbi din hver morgen, sitter du alltid alene bak bussjåføren?

Det er sikkert meg det ja. Setter meg nesten alltid bak bussjåføren, haha.


Hvor er halsen fra?

Den er fra bikbok, love it!

 

 

Noe du lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #7

Hvor mange ganger har du farget håret?

Hmm, det er jeg ikke sikker på, men det er vel rundt 20 ganger? Haha.

Du vet at pelsen er schæfer? Og at den i tilegg er fake?

Ååh, det var så mange som reagerte på at jeg ville ha en canada goose(fake). Og ja, jeg er helt klar over at den er fake. Jeg orker rett og slett ikke å legge ut flere tusen kroner for en jakke. Det er helt tilfeldig at jeg skal ha den jakken, jeg vil ha rød vinterjakke, og dette var den fineste jeg fant. Det er flere bloggere som har blitt sponset av nettsiden for å holde konkurranse, så det er en sikker side og ikke dyremishandling så vidt jeg vet. Har ihvertfall lest flere steder at det ikke er dyremishandling, men at det er ekte pels. Jeg viste selvfølgelig ikke at det er schæfer pels, og det er ikke sikkert at det er heller, men jeg bryr meg egentlig ikke om hvordan pels det er, nemlig fordi det er sikkert ikke så ofte jeg kommer til gå med pelsen fordi jeg liker slike ting bedre uten. Da er den saken død.

Hvor er toppen fra?

Den er fra Vero Moda! 

Kjøpte du bahama mama i Trondheim? Isåfall hvor?

Nei, var enkelte som trodde jeg hadde kjøpt det i butikk, men dessverre så har jeg ikke det. Jeg fikk sminken i posten den dagen, derfor kalte jeg det dagens lille innkjøp selv om det kan oppfattes feil. Haha. Er ikke sikker på om man får kjøpt det i butikk, ihvertfall ikke i Trondheim? Men det er kjøpt på coverbrands om noen skulle lure.

Hvor kjøpte du treningsboken din? Eller har du laget den selv?

Bare folk lærer seg å lese innlegg.. Den er kjøpt på personligalmanakk.com, og jeg har laget den selv. Altså bare brukt egne bilder isteden for designene de tilbyr :-)

Hvordan får du bølgene i håret ditt?

Det kommer en videoblogg av det så fort jeg får redigert den!Noe dere lurer på til neste gang? 

Ukens spørsmål #6

Link til treningsboken?

Jeg har laget den selv, så kan vise dere den når jeg får den. Dere kan også lage skolebok, treningsbok eller hva dere vil her.

Kan du legge ut bakgrunnsbilde ditt? :)

Her er link.

Kan du komme med oufit bilder oftere?

Det kan jeg vettu, må bare orke å ta på meg noe fint!
Hvilken vgs går du på? Siden det er så langt unna liksom.

Jeg går på Tiller videregående skole, på studiespesialisering. Jeg prøver å søke meg over på Charlottenlund videregående skole, samma hvilken linje. Så Krysser fingrene!

Hvorfor har du teipet foran kameraet?

Haha, det er fordi jeg føler noen ser på meg hvis jeg ikke har den der.

Bor du alene?

Nei, gjør ikke det. Men er ofte hjemme alene fordi mamma jobber sent, og jeg har skilte foreldre.

HVORFOR SA DU AT BAMSEN DØDE???? NÅ ØDELA DU ALT FOR MEG ÅDFBNJOPGTLF

Buhu :(

Hvor er den brune genseren fra? 

Bikbok!Hvor kjøpte du det lilla armbåndet?

Nille, ganske dyrt fakisk. 140 kroner ca!
 

Er det noe annet dere lurer på, så er det bare å stille spørsmål når dere vil i kommentarfeltet!

Ukens spørsmål #5

Hvor er t-skjorten fra ????! :O den var fiiin !!

- Den er fra Spania, kjøpte den på sånn boder!Kan ikke du ha linkerunde snart? 

- Orker ikke å ha noe slikt lenger, men anbefaler jo blogger av og til!

Hvor lenge skal du være der?

- Jeg skal være i Spania 2 uker, så er hjemme 7 august.

Fikk du meet and greet billetter?

- Nei, gjorde ikke det. Men er ikke så lei meg for det nå lengre uansett, går helt fint! Jeg hadde jo kommet meg inn på billettservice når det var igjen slike billetter, så trykket jeg på bestill også ble jeg sendt tilbake til køen, kjipt. Men jaja. Jeg og noen jenter driver jo med et prosjekt (Norwegian Beliebers On Tour) Så kan godt hende vi får skaffet ett eget møte, håper vi klarer det. Vi har kommet utrolig langt, rett rundt målstreken og jeg er så stolt over jentene!

SVAR I ET INNLEGG HVOR DU KJØPTE JAKKA? OG OM DET ER LENGE SIDE, ER DET FORTSAT I BUTIKK? :)

- Den er fra H&M, som jeg har nevnt mange ganger. Jeg kjøpte den forrige måned, så den finnest fortsatt i butikk! Men den er på guttene sin avdeling.


Skal du på Justin Bieber konsert neste år?? :P

- Ja, jeg skal på begge. Har golden den 16 april, og diamond den 17. 

Hvorfor kjøpte du to billetter egentlig??

- Emh, jeg er jo en belieber. Og jeg vil jo se han så mye som jeg har mulighet til? Når jeg har råd og faktisk får lov til å dra på begge, griper jeg sjangsen. Men er jo trist at mange ikke har fått tak i billetter ENDA. Men det er ikke jeg som har gjort noe galt, det er ikke meg dere beliebers skal klikke på. Jeg ødla for en person KANSKJE. Men dere må tenke på alle under 13 som må ha med foreldre, og de personene som kjøpte billetter for å ødlegge de eller selge de til en svin dyr pris. Det hjelper ikke å sende meg drapstrusler og ringe meg for å be meg brenne i helvete osv, dere sårer og skuffer meg bare, er ikke vi en "familie"?
 

Noe dere lurer på til neste gang?

Ukens spørsmål #4

Er du fornøyd med Mac'en du har nå, eller ønsker du deg en ny en?

- Jeg er kjempe fornøyd med den, men jeg vil faktisk ha en ny. Ikke fordi den er ødelagt, men jeg vil ha mackbook pro, ford denne blir så fort skitten, pluss at jeg har slengt den inni dører så den har sånne riper osv, hahaha.

Elsker den t-skjorten her, hvor er den fra? 

- Den er fra platekompaniet!Hvor har du kjøpt alle jb genserene dine?:)

- Nå har jo jeg bare to, men den lilla kjøpte jeg på ebay for ca 200 kroner, og den svarte kjøpte jeg på jb konserten i Danmark for 500 danske.

Heter hun egentlig Rosa til vanlig eller kaller dere henne det bare?

- Mange som har spurt om det, og ja hun heter det.

Kan du legge ut bilde av hårfargen du brukte for å stripe håret? :)

- Har den ikke nå lenger, men det er den som koster 60 kroner på h&m, haha.  Sist gang jeg stripet det brukte jeg hårfarging faktisk, fordi jeg hadde hette osv fra før.Hvilket kamera har du? Er du fornøyd med det? 

- Bruker canon eos 550D, med 50mm linse eller noe. Er ganske fornøyd ja!

Har du så glatt hår eller glatter du det?:)

- I wish, haha. Bruker rettetang ja.

Hvor så du justin egentlig? Trodde ikke du kom inn på konserten

Jeg så han utenfor hotellet mitt faktisk, og jeg så han på konserten selv om jeg ikke fikk meg inn på selve plassen. Jeg så han litt på scenen og litt på storskjerm, haha.

 

Noe dere lurer på til neste gang?

ett spørsmål

Tenkte kanskje at flere lurte på dette, siden jeg har en del beliebers som leser blogge min. Så da tenkte jeg å ta dette spørsmålet i ett innlegg.

- Men bare et litt random spørsmål ang jb som jeg tenkte du kanskje vet noe om: Hvis Justin ikke kommer til Norge for å holde konsert, kan vi likevel bestille billetter til et annet land på billettservice.no? Hvis man skal bestille på bieberfever.com, må man være sånn medlem da, og betale en viss sum i måneden osv?

Svar:
Nei, hvis Justin Bieber ikke kommer til Norge så kan du ikke bestille billetter fra norske billettservice (tror jeg) fordi de gir bare ut billetter til konserter som holdes her i Norge. Når du er på bieberfever.com så er det ett sted du kan trykke på "tour" og der kommer det opp buy tickets på hvert enkelt land, (nei, det er ingen konserter som kommer opp nå fordi believe touren ikke har kommet ut) og når du trykker på dit du skal så kommer du rett på hovedsiden til det landet der du kan bestille billetter for kanskje den rimligste prisen + at det er helt sikkert, slik at det ikke er noe fanteri- Og ja, du må betale for å bli medlem i bieberfever.com, jeg er ikke medlem selv så aner ikke om det er en viss sum i måneden eller bare start sum, men det finner du nok ut av hvis du leser litt ;-) Så det  vil si at du ikke trenger å være medlem for å se hvor han skal på tour osv, det kan du se uansett!

Håper jeg svarte godt nok, lurer dere på noe mer så er det bare å skrive så kommer det på ukens spørsmål!


Ukens spørsmål #3

Hvem var du med på konserten?

- Jeg var med Rosa!

Hvor får man kjøpt billetter til utlandet?

- Du må dra på bieberfever.com så står det tour et sted, også trykker du der. Der vil det komme opp mange konserter når f.eks believetouren har startet, så står det buy tickets så kommer du til hovedsiden til det landet der se selger de rimligste billettene, og det er sikkert sånn at du vet at det ikke er lureri.

Er fargen din permanent?

- Nei heldigvis ikke, er lei av det allerde. Den går ut etter 4-5 vasker.

 

Hvilken farge brukte du?

- Hmm, aner ikke. Men her i Trondheim finnes det ihvertfall en butikk som heter Ragnarock eller noe, og der er det mange farger. Min skal være rosalilla, men ble litt mørkere pga at jeg har mørkt hår.

Kan du værsåsnill å lage et blogginnelgg om bloggerfy? Kanskje et eget innlegg?

- Et eget innlegg blir det nok ikke, fordi jeg skjønner det nesten ikke selv. Men du skal bare lage deg en bruker, så fester du annonsekoden du får, inn på bloggen din, så tjener du automatisk penger. Tror faktisk det står ett sted på nettsiden hvordan du gjør ting osv ;-)

Er du venninnen til Erica?

- Venninne og venninne, kjenner henne ikke så godt nå lengre.

Hva betaler du for å ha PT-trener?

- Ingenting, eller man må jo betale. Men på Elixia så er det ihvertfall sånn at man får to gratise timer, så må man betale hvis man vil ha fler!

 

Orker ikke å lete etter fler spørsmål, noe dere lurer på til neste gang?

 

Ukens spørsmål #2

Hvor store er bildene når du laster de opp på bloggen?

- De er 800px


Jeg lurte på om jeg kunne få nummeret til Justin Bieber?

- Altså. Det innlegget ble skrevet for to år siden på 1 april, der jeg tullet med at jeg hadde snakket med Justin Bieber. Og jeg får fortsatt kommentarer på om jeg kan gi dere det? Give me a break people. Det er tull.


Den Justin Bieber konserten du var på, hvor var den og hvor mye kostet selve billetten? :-)

- Den var i Danmark (Herning) og selve billetten kostet 345 ca.


Hvor mange lesere har du ca hver dag?

- 300-400 ca.

 

Hvordan fikk du samarbeid med mirabling?

- Tror jeg sendte de mail å spurte om de ville sponse meg.

 

Hvordan hadde du reagert hvis noen  lesere hadde kommet bort til deg å spurt om de kunne ta bilde med deg?:-)

- Hadde selvfølgelig sakt ja, er jo bare koselig det! Alltid koselig når noen kommer bort.

 

Hvordan er du i virkeligheten?

- Er vel egentlig ganske tullete, ler ofte og er ofte i godt humør. Men det er jo enkelte dager jeg er litt sur og irritert. Også kan jeg sikkert være små frekk, men det er som oftes med folk jeg kjenner godt, fordi jeg mener aldri å være frekk med mindre noen er frekk mot meg eller irriterer meg.

 

Koffor e du så nydelig?

- Vet ikke, kommer av seg selv.


pena etter flere timer kjøring med bil og båt.

 

Men jeg skal redigere en fil i imovie, kan du vise hvordan du får de stripene over vidoen og de effektene? 

- Du må trykke på et klipp, så trykker du dobbelt klikk på den vdeo delen, så kommer det opp en sånn ny ting de du kan redigere hastighet, få videoen til å gå  feil vei osv. Og rett over der du skrifter hastighet så står det "videoeffekter" eller noe, så trykker du på der :) Haha, vet ikke om du forsto noe?

 

Siden du er turntrener, klarer du salt osv da?

- Har jo gått på turn i ti år (sluttet nå) så ja, det kan jeg/kunne jeg.

 

Hvor er jakken fra?

- Den er fra Bikbok

 

Har du din naturlige hårfarge nå?

- Nei, det har jeg ikke. Har mørke blond, men siden min egentlige hårfarge ikke har rørt sollys på sikkert tre år har det blitt mye mørkere.


Eneste bilde jeg fant med min naturlige hårfarge.

 

Noe annet dere lurer på til neste gang?