Videoblogg - sminkevideo

Veldig enkel og kjapp video, men siden jeg fortsatt ikke har kjøpt meg ny minnebrikke til kameraet har jeg ikke nok plass til å lage video på speilrefleksen- Så da får vi vente til en vakker dag, så får jeg laget en skikkelig video. Må si at jeg bruker ikke alt dette hver dag, spesielt ikke i ukedagene. Men i helgene er vel dette hva jeg bruker, bruker ikke så mye sminke på skolen lengre fordi jeg drar på trening etter skolen, synes det ser så dumt ut å dra på trening med ansiktet fult av sminke hahahah.

Sett på 1080 for best kvalitet, hope u like it♥

Videoblogg - INNKJØP

Filmet den i rundt tolv tiden i går, så ser egentlig helt for jævlig ut menmen. Håper dere likte videoen, så skal jeg prøve å få spilt inn flere senere :-)

Hva synes du?

Videoblogg - Innkjøp fra Spania

Hva synes dere?

Videoblogg: Sminkevideo

Heei dere!

Kjedet meg litt i morrest, så etter jeg hadde dusjet(derfor ser håret fett ut) bestemte jeg meg for å lage sminkevideo. Som sagt så funker ikke speilrefleksen, så det ble web dessverre.. Får sikkert fikset en ny med bedre kvalitet senere når speilrefleksen funker. Håper dere liker videoen, så snakkes vi senere! 


sett på 1080p for best kvalitet.

Jeg pleier egentlig å bruke foundation, fordi da føler jeg pudderet blir mer jevnt og sitter bedre - Men det er sommer, så da skal jeg prøve å bli vandt med å gå uten! Bruker heller ikke eyeliner noe ofte, først og fremst bruker jeg det bare når jeg har god tid, så det er vel derfor jeg suger sånn på å ta det på haha, men øvelse gjør mester! De fleste produktene finner dere på H&M, hvis noen lurte.

Hva synes dere?

kommer forresten ny header når kameraet mitt funker igjen, gleder meg til å få et litt nytt design osv♥

Videoblogg: småklipp


Sett på 1080p på tannhjulet for best kvalitet!

Skal prøve å få laget flere slike hvis dere liker den :-) Må bare bli flinkere til å filme litt rundt om kring, haha.

Hva synes dere?

Videoblogg - Siden sist

Heisann! Sa jo at jeg hadde laget ferdig videobloggen til dere, ble ikke akkurat så super lang siden jeg hadde mistet veldig mange av videoene på tlf. Men her har dere ihvertfall et lite innblikk av hva jeg har gjort mens jeg hadde pause :-) Veldig heldig med startsbilde også, yeees. 

Sett på 1080p for bedre kvalitet!

Hva har dere gjort de siste ukene?

videoblogg: småklipp fra hverdagen

heelluuuu

Siden jeg ikke orker å ta bilder av meg selv, skrive innlegg og alt det der.. Så lagde jeg en videoblogg til dere, dere har jo sagt dere ønsker mer videoblogger så da får jeg prøve å bli flinkere. Hadde ikke så mange morsomme klipp igjen, siden jeg hadde slettet så mange, haha kanskje like greit. Men her er ihvertfall noen klipp fra hvedagen min. 

miss it

Ååååh, som jeg savner turn. Sluttet for sikkert ett år siden, og jeg savner det så utrolig mye. Synd jeg fikk så mye skader at jeg ikke hadde noe annet valg enn å ta pause/slutte. Jeg hadde jo tenkt å starte igjen for en stund siden, fordi jeg trodde at de verste skadene hadde gått bort, men jeg merket at når jeg turnet litt så fikk jeg vondt der jeg hadde skader før. Så da har jeg sikkert disse skadene i en lang stund, og får aldri starte igjen. 

Her er en video en liten stund før jeg sluttet. 

Videoblogg: Innkjøp i januar

Hei! Hadde jo sagt tidligere at jeg skulle vise dere hva jeg har kjøpt i januar. Pleier selvfølgelig ikke å kjøpe så mye hver måned, men det har blitt en del i januar ser jeg haha! Håper dere liker videoen, så snakkes vi kanskje i kveld :-) 

Hva synes dere om innkjøpene?

Videoblogg: Bedtime routine

Som sagt, ikke noe spesielt jeg gjør egentlig. Jeg gjør jo ikke alt dette hver dag, men sånn ca. Er ikke alltid jeg orker å gjøre alt dette, men som regel så gjør jeg det.

Meget pen hahaha, de fleste produktene jeg bruker er fra simple.

Hva gjør du før du legger deg?

Sminken jeg bruker + sminkevideo

Hei! Siden veldig mange lurte på hvilken sminke jeg bruker så tenkte jeg å vise dere hva jeg bruker + en sminkevideo. Jeg bruker ikke noen spesielle merker når det kommer til sminke, men jeg har fått flere spørsmål om dette! Så da håper jeg dere liker videoen og selve innlegget :-) Var også noen som ville ha bedtime routine video, så da skal jeg prøve å lage det i dag!

Sett på1080p for best kvalitet!

Sang 1 - Megan & Liz - Bad for me.

Sang 2 - Rita Ora - Meet ya

Hudsminke - Koster til hudsminken - 

Øyesminke - Lepper - Hva synes dere?

Videoblogg; Innkjøp 27 desember

Hei dere! Videoen ble ganske kort i og med at lyden ikke ville funke. Lyden hang alltid etter når jeg var ferdig med å spille inn, så da orket jeg ikke å spille inn videoen flere ganger haha. Men here you go! Skikkelig uvant å lage videoblogg faktisk, er jo sikkert 2 månder eller noe siden sist gang haha.

 

Kjøpte forresten noe mer som jeg glemte på videoen, men det var bare noe mer småting.

Hva synes dere?

video; svar på spørsmålsrunden

Hei! Her svarer jeg både på andre spørsmål og ting fra spørsmålsrunden, lurer du enda på noe så er det bare å stille spøsmål så svarer jeg i innlegg!

 

videoblogg: innkjøp fra Spania

husk spørsmålsrunden i innlegget under

  

 

Hva synes dere?

video; hvordan jeg bølger håret

Haha, herregud. Jeg får ikke til å gjøre lekser! Jeg skjønner ingenting. Har gjort litt av alt da, så da får jeg bare fortelle at jeg ikke klarte mer, men gjorde mitt beste. Er ferdig med ene innleveringen ihvertfall, så skal jeg prøve igjen nå... Takk gud for at det er fredag og helg imorgen.

Her er den etterspurte videoen! Ikke så veldig bra, men dere skjønner sikkert hvordan man gjør det? Håper dere blir fornøyde ihvertfall, mange som har spurt om hvordan jeg gjør det med håret! Fint startbilde ja.. Hahahaha.

Hva synes du?

video; sminkemappen min

Hei! Da fikk jeg redigert ferdig videoen til dere. Var så sykt trøtt når jeg kom hjem idag, så jeg orket ikke å blogge, så det blir vel det eneste som kommer idag. Får se om jeg får presset inn et lite innlegg ikveld. Nå stikker jeg på 3T! Skal egentlig ha fri idag, men tar det imorgen isteden, fordi da er det helg♥♥♥♥ 


sett på 720p for best kvalitet! - Var litt dumt av meg å lage video av dette nå egentlig, har jo bestilt meg ny sminke, haha.

Hva synes dere?

Video; Rommet mitt

Dette var egentlig ganske tilfeldig, hadde ikke noe å gjøre så derfor spilte jeg inn en video av rommet mitt til dere. Veldig mange har spurt om det, og jeg har alltid sagt at jeg skal gjøre det når jeg har byttet rom og pusset det opp, men siden det går tregere enn forventet kan jeg bare viser dere hvordan det er nå. Er ikke noe spesielt fint egentlig, men helt ok :-) 

Sett på 720p for mye bedre kvalitet!

Hva synes dere?

Video; Spania 2012

Videoen her er egentlig sykt klein, menmen. Er ganske mye internt og dårlig humor i videoen, så kanskje ikke så fult så morsom video for dere. Men jeg filmet dessverre ikke så mye "interessant" under reisen, bare når vi sang og egentlig ikke hadde en dritt å gjøre. Fant jo ut når jeg hadde postet filmen på youtube at jeg glemte av noen ekstremt morsomme klipp, men de får jeg sikkert vist i en senere videoblogg. Nå venter jeg bare på at kameraet mitt skal bli litt ladet, sånn at jeg kan ta outfit bilder, så stikker jeg på Frati med Anna om ikke så alt for lenge, skal bli godt med litt kebab igjen♥♥♥


Sett på 720p for best kvalitet!

Har dere vært i Spania?

Video; Innkjøp fra Spania

Hei! Endelig er jeg ferdig med videoen, herregud. Iphoto og Imovie ville seriøst ikke samarbeide, klikket for meg. Så jeg måtte spille inn enkelte klipp på nytt, laste over nye videoer, slette over tusen bilder fordi macen min er full osv, ble litt mye styr! Men nå er den ferdig, og ferdig opplastet. Håper dere liker den! Er ikke sikker på om jeg uttaler alle butikkene riktig, så det er bare vill gjetting, haha. 


Sett på 720p for mye bedre kvalitet! - Sangen heter Where I sleep av Emeli Sandé

Hva synes dere?

Video: Call me maybe

Haha, tenkte å vise dere en gammel video av meg. Danser til call me maybe, husker jeg var så fornøyd med denne videoen! Den er morsom da, he-he.

Hva synes dere da? Haha

Videoblogg - Ukens spørsmål


720p for best kvalitet!

 

Noe du lurer på til neste gang?

video fra Oslo

Sett på 720p for best kvalitet!

Var du der?

videblogg

Videoblogg - Hår

720p for best kvalitet!

 

Vil dere ha flere videoblogger?

videoblogg; ukens spørsmål #4

Bruker selvfølgelig shampoo og balsam i håret, glemte å si det i videoen, haha. Og her er direktelink til bloggen. 


sett på 720p for mye bedre kvalitet.

 

Vil du ha videoblogger oftere?

videoblogg

Skulle lage en videoblogg, men dere ser jo hvor langt jeg kom.

er det noe dere egentlig vil ha videoblogg om?

video; hvordan jeg krøller håret

720p  - for best kvalitet :-)

Hva synes dere?

videoblogg; funny

Har ikke noe å blogge om, så lagde bare en kjapp video til dere.
 

 

Gjerne kom med forslag til hva jeg kan videoblogge om senere?

Og igjen, sorry for at jeg ikke har kommentert tilbake.. Men har vært stuck med fransk siden i går kveld.

En utrolig bra dag!

 Ahh, har ikke hatt en så koselig dag på lenge. Var veldig mange beliebers som møtte opp faktisk, dumt enkelte idioter må komme å ødelegge hele tiden, menmen. Vi gikk på egon etter en stund og fikk helium i sånn tjue ballonger, også sendte vi de opp i himmelen etter vi hadde sunget et par sanger. Skal redigere en video etter på hvis jeg gidder, men den kommer i morgen.

 

Men her er en video når vi sang happy birthday og slapp ballongene opp i luften.

 

Har dere hatt en fin dag?

videoblogg; call me maybe

 

Jepp, hva synes dere? Morsomt.. jadda!